RAGBI

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
U nedelju 13.05.2007. se igra polufinale kupa Srbije izmedju Dorcola i Pobednika.
Utakmica pocinje u 17.00h na stadionu Mladog Obilica odnosno Sportski Centar Inge na Zvezdari.
Pobednik i Dorcol su najjace ekipe i igraju finale pre finala,izmedju ove dve ekipe vlada veliko rivalstvo i na njihovim utakmicama se ne retko vidjaju nemile scene.
Ako imate malo vremena u nedelju prosetajte na ovu utakmicu,necete pogresiti.

U pravu si,ali realno Dorcol je takva ekipa koja uvek provocira,uvek je za neku tucu,pa sta je bilo pre par meseci na tekmi protiv partizana kad je izbila masovna tuca,koju je navodno partizan izazvao.

Zagor Vrlodrag:
Ono sto se desava na utakmicama izmedju Dorcola i Pobednika prevazilazi sve granice sporta i normalnog ponasanja.
Uopste nije stvar u tome ko koga gotivi,ovo obiluje mrznjom koja se nastavlja i van utakmice i van ragbija.
Ne pricaj svasta.Postoji jedino jako izrazeno rivalstvo,a ne lazno drugarstvo kakvim obiluje domaci americki fudbal na primer.Samo je kod njih cenzura jeziva pa prljav ves ne izlazi na videlo.

mozete svi da nam se sagnete sto mislite da imamo dijagnozu :D
hahah koliko ste smesni, ovaj sport postoji svega 3-4 godine a vec smo vas pregazili po popularnosti
samo mozete i ovako mucenicki da lupetate
hahahahhaa

Pa sta je bilo devojcice,pa nemoj da places.Sad ce doci mamica da ti navuce hulahopke,stavi slem na plus trideset i sve ce opet biti u redu.
Mi nikad nismo ni imali popularnost,tako da ste bas veliki uspeh napravili.Imamo nesto drugo sto vi nikada necete imati,a to su muda!

U al vam je sport,bio sam na utakmici vukova(igrali su protiv veprova) i zesce se smorio,ambijent je bio odlican ali sama utakmica je bila tako dosadna,pa ja na celoj utakmici nisam video jedno dobro obaranje,a i video sam par smesnih detalja primer igrac presece loptu i umesto da proba da probije on ko sisa izadje u aut.

wesdurni:
Pa sta je bilo devojcice,pa nemoj da places.Sad ce doci mamica da ti navuce hulahopke,stavi slem na plus trideset i sve ce opet biti u redu.
Mi nikad nismo ni imali popularnost,tako da ste bas veliki uspeh napravili.Imamo nesto drugo sto vi nikada necete imati,a to su muda!
hahha, sa tobom nemam ni nameru da se prepirem, kad mi stanes na crtu onda cemo da pricamo o mudima, a dotle, poz.

nesha14586:
Ja ne pratim ragbi pa ti ne mogu pomoći.
Ovo ti je sine Americki Fudbal,ragbi ti je nesto sasvim drugo.Ja navijam za Giantse,jer je moj idol Michael Strahan DE # 92.Pozdrav svim ljubiteljima A.F-a u Srbiji.A ko hoce da postuje,ima i forum .Naravno,i ja imam nick tamo(prepoznacete me lako).

Skit10:
RK Pobednik je novi sampion srbije sezone 2006/07,on je u trecoj utakmici finala zasluzeno slavio nad ekipom RK Dorcol.
Au,bas steta.A ja sam bas zeleo da pobedi Dorcol zbog par momaka koje znam.A da ih Bole Strugar ne gotivi bas,to je javna tajna.Ma sta vise da kazem,osim da cestitam Pobedniku na tituli.

pajser:
hahha, sa tobom nemam ni nameru da se prepirem, kad mi stanes na crtu onda cemo da pricamo o mudima, a dotle, poz.

U j...te sad sam se usro!!!
Nego sine mnogo bre lazete.Prvo onaj teren na Adi gistro stadion Vukova.To je bre nekadasnji teren Seceranca ali sad ga je JP Ada Ciganlija uzela po svoje.Doduse cela Ada je kao i taj teren propagandni poligon Demokratske stranke(kako su samo lepe plavo-zute tribine).Znajuci kakvu podrsku DS daje AF-u ne cudi me da ste za neki veci paket usluga dobili sasvim pristojnu cenu.Inace taj teren se izdaje za otprilike nekih 150 EUR po terminu.Sto tolko mrzite ove Plave Zmajeve kad su mrznja i primitivizmi rezervisani za ragbiste.Nego i oni vole da slazu,u novinama kao bilo 800 ljudi,po sajtu 400,a u stvari stotinak(licno video dok sam vozio bajs na Adi).Nemoj samo da pricas kako smo ljubomorni na vas.Iscitao sam ovu temu od pocetka(koja je sama po sebi prepuna nelogicnosti)opljuvo si po ragbiju iz cista mira.Ajd,poz.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back