RAGBI

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Na globalnom nivou Ragbi je zastupljeniji od AF zato sto se igra u vise zemalja.
Svetsko prvenstvo u Ragbiju je daleko najznacajniji sportski dogadjaj godine u celom svetu,i Superbol ne moze da se meri sa njim.Proslo svetsko prvenstvo je zaradilo isto novca kolko i olimpijada,a isto je pratilo 2 000 000 000 ljudi sirom planete,o tome AF moze samo da sanja.

Skit10:
da da, klubovi jedva skrpe kes za opremu,i to je profesionalizam.
Koji si ti "patriota"...
Evo ti primer da to nije tacno...Raspitaj se koliko klubova ima opremu vec sad, a koliko je dobija sledece godine...
Ako ne uspes da saznas, evo ja cu da ti kazem...
Ne potcenjuj niciji trud....Oni se trude da nabave opremu, ali u ovoj zemlji jako malo ljudi hoce da pomogne, a sta ti radis?
NISTA...Smejes se ljudima, koji se BAR TRUDE...

Nego na konto konfuzije,
U Soko Banji(mislim da je tamo nisam siguran)je osnovan ragbi klub.Klub je osnovao neki profa fizickog koji nikad nije gledao ragbi,skupio decu,poceo da drzi treninge,registrovo klub pa je zamolio ragbi savez da mu pomogne.Oni mu posalju neke diskove sa treninzima,par lopti i ne znam sta jos i onda covek provali da je pogresio sport,on je decu trenirao AF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:D :D :D
gledao profa tv :D
a uceni komentator ...kaze ragbi,pa... :roll:

ima na temi ''fudbal'' ..tema ''americki fudbal'',pa ko voli nek dodje tamo..
ono,..da bi prekinuli...konfuziju :lol:

master joda!:
Ragbi je zakon!!!!!
A AF je za amere!!!! Ogromno sranje!!! **** te jos samo fali da pocnemo da se lozimo na bejzbol i do *****....
Izvini, a sta to fali Baseballu???
Imamo i to u Srbiji, nije jos toliko popularan kao AF, ali ce biti...
To je mnogo dobar sport...
Veruj mi na rec...
Dakle da li bi neko poceo da odgovara na pitanje zbog koga je otvoren ovaj topic???
Sta mislite koje bolji u Americi GIANTS ili PATRIOTS?

master joda!:
Ragbi je zakon!!!!!
A AF je za amere!!!! Ogromno sranje!!! **** te jos samo fali da pocnemo da se lozimo na bejzbol i do *****....

karamazov,
sta lupas!
da poznajes sport,nikad ne bi vredjao drugi sport :evil:
sad ja kazem..golf je zakon!!!!!!!
i ...?????????????????????

Skit10:
Realno baseball je losa kopija cricketa kao sto je af kopija ragbija,sve sami plagijati.
Realno, Baseball je odlican sport, kao i AF...
Nemoj vredjati ni jedan sport, ako ja volim jedan, a ti drugi mozemo se svadjati do sutra, a ni jedno od nas nije objektivno...

Swratite 13.05. na pomocni stadion Vojvodine u 16:00 ako hocete da gledate pravu ragbi utakmicu, pogotovo vi koji pljujete po ragbiju a niste odgledali ni jednu tekmu uzivo. Igraju RK Vojvodina & RK Partizan

mawetzka:
Realno, Baseball je odlican sport, kao i AF...
Nemoj vredjati ni jedan sport, ako ja volim jedan, a ti drugi mozemo se svadjati do sutra, a ni jedno od nas nije objektivno...

Sve je to ok sto ti pricas,ali ti si u prethodnoj poruci ispljuvala po ragbiju.

mawetzka:
Izvini, a sta to fali Baseballu???
Imamo i to u Srbiji, nije jos toliko popularan kao AF, ali ce biti...
To je mnogo dobar sport...
Veruj mi na rec...

Realno baseball je losa kopija cricketa kao sto je af kopija ragbija,sve sami plagijati.

pravi odgovor

karamazov,
sta lupas!
da poznajes sport,nikad ne bi vredjao drugi sport
sad ja kazem..golf je zakon!!!!!!!
i ...?????????????????????

JAO!!!! Daj bre ne lupaj.... JAO MENTOLCINO!!! gadis mi se.... pa ti da si neki sportas znao bi da je bas to odlika pravog sportasa PLJUVANJE drugih sportova.... pa ja najvise volim svoje i sve je drugo sranje!!! I nemoj molim te TI meni o sportu, ti koji drkas na amere... **** te na sta sve covek naleti na ovom netu... :roll:

KBRK-RK Pobednik 16-14 sjajna igra rojalista danas na adi ciganliji cime su naneli prvi poraz RK Pobednik i to u poslednjem kolu sampionata 1.lige grupe A.Ovom pobedom KBRK je zauzeo 3. mesto iza prvoplasiranog Pobednika i drugoplasiranog Dorcola i nasao se ispred proslogodisnjeg sampiona i velikog rivala Partizana koji je zauzeo 4. mesto ove godine.

Skit10:
KBRK-RK Pobednik 16-14 sjajna igra rojalista danas na adi ciganliji cime su naneli prvi poraz RK Pobednik i to u poslednjem kolu sampionata 1.lige grupe A.Ovom pobedom KBRK je zauzeo 3. mesto iza prvoplasiranog Pobednika i drugoplasiranog Dorcola i nasao se ispred proslogodisnjeg sampiona i velikog rivala Partizana koji je zauzeo 4. mesto ove godine.
Cestitke svim ekipama...

U nedelju se igra polufinale kupa Srbije.
Igraju Dorcol-Pobednik

Dve trenutno najjace srpske ekipe igraju finale pre finala.
Inace ove dve ekipe ce se sastati i u finalu plej-offa.

Vreme i mesto odigravanja utakmice cu napisati cim saznam.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back