Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Skit10:Tacno Bole Strugar uopste ne gotivi Dorcolce,bice odlican mec.
To je antipropaganda ragbija,ne zovi ljude na takve utakmice.Samo nam cinis medvedju uslugu.GoshuMaster:A ako ste u Ns istog dana u 16.00 igra se utakmica izmedju Vose i Partizana, na pomocnom stadionu FK Vojvodina...
Ne pricaj svasta.Postoji jedino jako izrazeno rivalstvo,a ne lazno drugarstvo kakvim obiluje domaci americki fudbal na primer.Samo je kod njih cenzura jeziva pa prljav ves ne izlazi na videlo.Zagor Vrlodrag:Ono sto se desava na utakmicama izmedju Dorcola i Pobednika prevazilazi sve granice sporta i normalnog ponasanja.
Uopste nije stvar u tome ko koga gotivi,ovo obiluje mrznjom koja se nastavlja i van utakmice i van ragbija.
Lepo je neko napisao da svi koji se bave AF-om imaju dijagnozumawetzka:Pa na primer u Srbiji...
![]()
![]()
![]()
wesdurni:Lepo je neko napisao da svi koji se bave AF-om imaju dijagnozu
hahha, sa tobom nemam ni nameru da se prepirem, kad mi stanes na crtu onda cemo da pricamo o mudima, a dotle, poz.wesdurni:Pa sta je bilo devojcice,pa nemoj da places.Sad ce doci mamica da ti navuce hulahopke,stavi slem na plus trideset i sve ce opet biti u redu.
Mi nikad nismo ni imali popularnost,tako da ste bas veliki uspeh napravili.Imamo nesto drugo sto vi nikada necete imati,a to su muda!
Ovo ti je sine Americki Fudbal,ragbi ti je nesto sasvim drugo.Ja navijam za Giantse,jer je moj idol Michael Strahan DE # 92.Pozdrav svim ljubiteljima A.F-a u Srbiji.A ko hoce da postuje,ima i forum .Naravno,i ja imam nick tamo(prepoznacete me lako).nesha14586:Ja ne pratim ragbi pa ti ne mogu pomoći.
To radi da bi zaustavio vreme(u NFL-u)a posto se ovde(kao i u celoj evropi)ne igra po NFL vec po COLLEGE pravilima,vreme ne staje,vec tece.Skit10:video sam par smesnih detalja primer igrac presece loptu i umesto da proba da probije on ko sisa izadje u aut.
Au,bas steta.A ja sam bas zeleo da pobedi Dorcol zbog par momaka koje znam.A da ih Bole Strugar ne gotivi bas,to je javna tajna.Ma sta vise da kazem,osim da cestitam Pobedniku na tituli.Skit10:RK Pobednik je novi sampion srbije sezone 2006/07,on je u trecoj utakmici finala zasluzeno slavio nad ekipom RK Dorcol.
pajser:hahha, sa tobom nemam ni nameru da se prepirem, kad mi stanes na crtu onda cemo da pricamo o mudima, a dotle, poz.
macak willy:Au,bas steta.A ja sam bas zeleo da pobedi Dorcol zbog par momaka koje znam.A da ih Bole Strugar ne gotivi bas,to je javna tajna.Ma sta vise da kazem,osim da cestitam Pobedniku na tituli.