RAGBI

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gde nestadose ovi skitovi,pajseri,vrlodrazi nisu se valjda uplasili jednog Dorcolca.Daj malo da prodiskutujemo.Nego malo da se pohvalimo.Posle nesrecno izgubljenog prvenstva pravda je zadovoljena.Dorcol je osvojio Kup Srbije na veliku zalost svih ostalih klubova,a posebno Pobednika koji su zdusno navijali za Partizan.Stvarno ih je smesno gledati kad se svi zajedno udruze protiv nas.Vise o ovome mozete procitati na http://www.dorcolrugby.co.yu/
Ajd,uzdravlje i samo opusteno!

Ne vidim kako je to Dorcol nesrecno izgubio od pobednika,u trecoj tekmi pobednik vam je objasnio neke stvari,a sto se tice kupa krivo mi je sto je dorcol uzeo navijao sam za partizan.I jel stvarno mislis da se neko udruzuje protiv vas pa vi ste sami svojim ponasanjem stekli takvu reputaciju da vas niko ne gotivi.

wesdurni:
Gde nestadose ovi skitovi,pajseri,vrlodrazi nisu se valjda uplasili jednog Dorcolca.Daj malo da prodiskutujemo.Nego malo da se pohvalimo.Posle nesrecno izgubljenog prvenstva pravda je zadovoljena.Dorcol je osvojio Kup Srbije na veliku zalost svih ostalih klubova,a posebno Pobednika koji su zdusno navijali za Partizan.Stvarno ih je smesno gledati kad se svi zajedno udruze protiv nas.Vise o ovome mozete procitati na http://www.dorcolrugby.co.yu/
Ajd,uzdravlje i samo opusteno!

Ne bih se ja smejao kad bi se svi distancirali od mene,zabrinuo bih.
Nemoj mnogo da se uzbudjujes nije zdravo!

Pajseru od 27.juna imaces jedinstvenu priliku gledas U16 Evropsko prvenstvo u ragbiju 13 na sopstvenom terenu(doduse nije vas,ali ajde...) na Adi ciganliji.Kad budes video pravu stvar i svoje vrsnjake ili malo mladje kako igraju sigurno ces pozeleti da im se pridruzis,a ne da dve godine placas clanarinu 1000din. mesecno cekajuci na protivnika.
Poziv naravno vazi za Skita(koji je tu u blizini na Adi),ovog filosofa u pokusaju Vrlodraga,vase navijacice,kao i jedinog dobronamernog coveka na ovom forumu Willyja.

sve je to lepo i fino, ali tesko da cu hteti da se pridruzim, jednostavno je MENI glup sport i nema toliko dinamike i taktike i svega kao u af. jbg, mozda i dodjem da gledam. jednom sam i gledao partizan u ljubljani i to su bas igrali pored naseg hotela kad smo mi igrali protiv ljubljanje, da neverujes :D a ta clanarina je 500 dinara, i uskoro je nece ni biti za prvi tim. a tih 1000 dinara mi uopste nije predstavljalo problem za sport za koj zivim, a na veslanju je bilo 2500 ;) ae pa se mozda i vidimo

pajser:
sve je to lepo i fino, ali tesko da cu hteti da se pridruzim, jednostavno je MENI glup sport i nema toliko dinamike i taktike i svega kao u af. jbg, mozda i dodjem da gledam. jednom sam i gledao partizan u ljubljani i to su bas igrali pored naseg hotela kad smo mi igrali protiv ljubljanje, da neverujes :D a ta clanarina je 500 dinara, i uskoro je nece ni biti za prvi tim. a tih 1000 dinara mi uopste nije predstavljalo problem za sport za koj zivim, a na veslanju je bilo 2500 ;) ae pa se mozda i vidimo

pa kako je to af dinamican sport,pa jedna tekma traje 3 sata i stalno su neki prekidi neke izmene za razliku od ragbija gde se konstantno igra i gde jedna ekipa igra i odbranu i napad.

wesdurni:
Pajseru od 27.juna imaces jedinstvenu priliku gledas U16 Evropsko prvenstvo u ragbiju 13 na sopstvenom terenu(doduse nije vas,ali ajde...) na Adi ciganliji.Kad budes video pravu stvar i svoje vrsnjake ili malo mladje kako igraju sigurno ces pozeleti da im se pridruzis,a ne da dve godine placas clanarinu 1000din. mesecno cekajuci na protivnika.
Poziv naravno vazi za Skita(koji je tu u blizini na Adi),ovog filosofa u pokusaju Vrlodraga,vase navijacice,kao i jedinog dobronamernog coveka na ovom forumu Willyja.

voleo bih da pogledam to prvenstvo ipak je to dosta veliki dogadjaj za srpski ragbi i jel mozes da nabacis neki raspored tekmi i termina na forum?

U je... jos cemo na kraju na pivu da zavrsimo.To sto si gledo u Ljubljani je ragbi 15,poprilicno slozenija i neinteresantnija igra za laike.Ovo na Adi je prvenstvo u trinaestici koja je daleko dinamicnija sa lakse razumljivim pravilima.Narocito nekome ko dolazi iz AF-a,posto slicno kao u americkom fudbalu timovi u napadu imaju odredjeni broj pokusaja(6) da poentiraju.
Sto se mesta odrzavanja tice,ja licno nisam najsrecniji.Ada i teren sa vestackom travom je dobra u cisto marketinskom pogledu.Mislim da vestacka podloga nije dobra za ragbi i nadam se da nece biti bolnih razderotina.Sad sta je tu je,morace da stisnu zube.
Od nasih momaka se ne ocekuju cuda,budu li se borili i ostavili srce na terenu svi ce biti zadovoljni bez obzira na rezultat.Tako da ce i poneki zlonamernici imati cemu da se nadaju.Da ne duzimo evo rasporeda utakmica

27.06.07.

16.00. Skotska-Keltske nacije(Vels,Irska)
18.00. Srbija-Rusija

29.06.07.

16.00. Francuska-Keltske nacije
18.00. Engleska-Srbija

01.07.07.

16.00. Rusija-Engleska
18.00. Francuska-Skotska

03.07.07.Finalni dan

16.00.-utakmica za V mesto
18.00.-utakmica za III mesto
20.00.-Finale utakmica za I mesto

Zaboravih da napisem grupe su SER,RUS,ENG i FRA,SCO,CELT pa se finalnog dana ukrstaju u borbi za plasman.Ajd pa vidimo se

pivo ne odbijam :D a to u ljubljani da ne verujes, dolazimo u hotel, smestamo se, izlazimo i vidimo crno beli igraju :D odemo i partizan :D skupi se nas 40 debila skacemo ko idioti deremo se, a ovi iz partizana gledaju u fazonu odalke ove budale ovde :D e bas cu da gledam tekme, tad sam u teretani koja je prekoputa stadiona pa kad zavrsim ima da bacim pogled :)

Nadam se da su grobari znali da vam uzvrate podrsku na vasoj utakmici protiv Slovenaca.Jedno vreme dok su Vukovi trenirali na Kalemegdanu,gde se mi vec deceniju skupljamo,poklopilo se da igramo vazne utakmice za isti vikend.Oni su dosli na nasu utakmicu protiv Holandije,a mi smo vec sutra otisli na njihovu tekmu protiv Kragujevca.To je bilo neko finale pre negde dve godine,jos uvek bez opreme.U principu tesko je ispratiti bilo koji drugi sport kada su nam svi vikendi zauzeti ragbijem.
Nego meni mnogo bitnija stvar je da su nasi kadeti juce premasili ocekivanja i glatko dobili Ruse 22-10.Cestitam im ovom prilikom i zelim sve najbolje u narednom mecu protiv Engleza.

Pa reko sam ti da ce ti se dopasti :-D Hteo sam ja da dodjem da gledam Vukove proyiv Obrenovca,ali nisam mogao zbog prvenstva u ragbiju.Cuo sam da su neki Englezi isli da isprobaju opremu za AF,to je do jaja...ja sam isto pricao mojima da odemo jedanput na te pokazne treninge AF-a da malo isprobamo opremu i sl.Sto se mene tice sve je kod nas na amaterskom nivou i ko ima fizicke predispozicije za bavljenje vise srodnih sportova samo nek izvoli.
Jel si video Francuzi kakvi su,oni uvek posalju najjacu ekipu,dok Englezi zarad razvoja prave neke ustupke.Mada finale ima da bude samo tako,pucace na sve strane.Francuzi su poprilicno prljavi i poslali su u bolnicu pet Euro Kelta pre neki dan,a juce par Skota.Na kraju su sudije skratile utakmicu jer je jedan decko doziveo tezu povredu vratnih prsljenova,a drugi zavrsio u nesvesti.Sve u svemu mislim da im Englezi spremaju osvetu,a posto su Francuzi razmontirali celu svoju grupu mi imamo sanse za trece mesto.

Skit10:
i koje smo mi mesto na kraju,cuo sam da su englezi osvojili pobedom nad francuskom a sta smo mi uradili?

Izgubili smo u borbi za trece mesto od ovih Euro Kelta(mahom Velsani i Irci),****** malo je falilo da osvojimo bronzu ali i ovako nije lose.Odusevilo me je koliki su pehar organizatori obezbedili ko da je liga sampiona u pitanju,a bogme tako su se i radovali Englezi.Kod Francuza je bilo malo suza,ali su trijumfovali na drugom mozda i bitnijem planu.Navatali su neke klinke na Adi koje su sve vreme histericno navijale za njih,jbg. vole nase te crnpuraste izgleda.Svojevremeno su i Libanci na svom gostovanju dobro prosli,dok ovi Englezi,Skoti i ostali uglavnom znaju samo da se napiju.Naravno ni mi se u gostima nikad ne obrukamo :-D
Evo sa sajta trinestice rezultati finalnog dana

Данас у утакмицама за пласман:
за 5.место (16ч.): Русија 18:12 Шкотска
за 3.место (18ч.): Србија 20:22 Келтске нације
финале (20ч.): Енглеска 14:12 Француска

Коначан пласман:
1. ЕНГЛЕСКА
2. Француска
3. Келтске нације
4. Србија
5. Русија
6. Шкотска

Znaci sve je bilo porilicno tesno.Utisak je popravila seniorska reprezentacija Srbije do nogu potukavsi Nemacku u gostima sa 38-6!!!Kako cujem ubedljivo su trijumfovali i na trecem poluvremenu.Pozdrav svima i svaka im cast.

wesdurni:
Brate,hteo sam da dodjem da vidim kako igraju nasi mladi momci,ali nisam mogao,tada sam bio u unutrasnjosti kod mojih.Ali,nema veze,bice mene na utakmicama jos kada bude bilo.Pozdrav.

Mogao si i ti da ostavis neku prognozicu,ali ajde.Mogu samo da ti kazem da cu navijati za Australiju i verujem da oni imaju snage da se popnu na vrh.Novi Zeland je veciti i veliki favorit,nesto poput Brazila u fudbalu,ali ja sam vremenom stekao neku vrstu antipatije prema toj ekipi.Razlozi su krajne subjektivni zato sto me nervira sto svaki laik koji pomisli da nesto zna o ragbiju odmah se dohvati All Blacksa i Lomua,sa druge strane objektivno reprezentacija NZ je najjaci brend ovog sporta u svetu.Juzna Afrika je takodje jaka kao "crna zemlja"(u poslednje vreme sve crnja :) ),a tu su i napaljeni domacini Francuzi koji sigurno sanjaju fudbalski scenario iz 1998.
Da uputim jedan poziv svim ljubiteljima ragbija i srodnih sportova.U subotu 18.08.2007. na terenu F.K.Radnicki Novi Beograd,Tosin Bunar preko puta Studentskog grada(igralo se tu i jednog i drugog ragbija i AF-a)sa pocetkom od 18.00h snage ce odmeriti reprezentacija Srbije i najbolja selekcija Ceske u okviru Euroshielda evropske ragbi 13 federacije.Predigra tom mecu od 16.00h je utakmica Srbija nade-Liban espoir(nade),s tim da su libanske nade veoma ozbiljna i snazna ekipa koja je u utakmici pre dva dana protiv Srbije A trijumfovala sa 16-14.U pauzi izmedju ta dva duela nastupice najmladji ragbisti Dorcola,Podbare,Zmaja i Crvene Zvezde

Ja sam skoro siguran da ce kup osvojiti neka reprezentacija sa juzne hemisfere,mislim da su novi zeland,juzna afrika,australija mnogo kvalitetnije ekipe od skoro svih evropskih sto se pokazalo i u test mecevima.

Da,da Juzna Afrika je ocitala dobru lekciju Skotima na Marejfildu,ali je i Francuska u gostima pokazala svu svoju snagu deklasiravsi Vels.Mislim da ce ovo SP biti odlicna prilika da se uzme neki dinar na kladionicama.Na ove dve tekme hendikepi su bili veoma niski,a bas me interesuje koliki ce biti na Novi Zeland-Portugal.Rekao bih da su Portugalcima pored svega i zivoti ugrozeni.
Od domacih desavanja,ragbi 13 reprezentacija Srbije je prosli vikend ucestvovala na MX9 turniru u Londonu i u revansu savladala selekciju BPRL (zatvorski cuvari) sa 56-20

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back