To za poklanjanje,mislim da u pravu,pa covek je pravi sportista,on omogucava Rafi Vimbldon,a ovaj bezobraznik njemu nikako ne pusta Roland Garos

Mislim da smo utvrdili da je ipak Rafa Skeletor
A za Hi Mena i Skeletora,ih,pa ko to ne zna..Mada mislim da je strip bio bogatiji,on je ukljucivao i Hordaka,a on je stvarno bio zeznuti baja
Sad gledam raspored Federera do kraja sezone,verovatno je i Rafin slican
Toronto.........Masters........21.jul - 27.jul......................igrao covek finale...
Sinsinati.......Masters........28.jul - 3.avgust..................ovde isto...
OLIMPIJADA....................10.avgust - 16.avgust...........osvojice je...

US Open......Grend Slem...25.avgust - 7.septembar......brani titulu.....
Onda tek sledi turnir u Stokholmu i to tek od 6-12.oktobra! Sta ce da radi 33 dana???? Da uziva?
A onda sledi turbo serijal....Madrid,Bazel i Pariz,sve jedno za drugim!Covece,kao i prosle godine,napravice sebi problem na kraju.....4 vezana turnira,od toga 2 Mastersa,koliko li je to pametno?Imam neki osecaj,da ako uzme US Open,otkazuje Stokholm....A ako tamo prsne,ustekace jos neki Invitation,recimo u Japanu koji je cini mi se malo ranije nego Stokholm
I onda,posle 4 vezane nedelje u zezu,nedelju dana pauze pa Masters Kup! kolkio ja znam da racunam,NEMA do kraja preko 3000 bodova da brani kako je neko rekao.Ipak,jako nezgodna situacija.
Mislim da Federeru ide sada odlucujca borba za bodove i prvo mesto ove godine..I da ce nakon US Opena,gotovo sve biti jasno.Mozda zato i ceka da se se baci jos negde