Rafael Nadal

pa nemaju oni para da nama priuste da gledamo sve...ne daj boze da se isprse...
ne bi nam pustali da gledamo ni finala da znaju da ce nasi ispasti pre....ali sta da rade...oni otkupe unapred i tako mi gledamo nadala i federera u finalu... :)

ja se slikam :lol: i ovakvi kao ja...

mislite da ce se nadal dugo zadrzati na prvom mestu?
ove godine je on najbolji...federer medju najlosijima....ali kaze da namerava da se vrati i da nece dozvoliti nadalu da se dugo zadrzi tu....

a jedno mi nije jasno...pricaju kako zapostavljaju druge turnire da bi se spremali za olimpijske igre....trening je trening....zasto ima losije rezultate...
zasto onda uopste i igra na tim turnirima......

jer je to zacarani krug sa konstantnom odbranom bodova.. osvoji 10 turnira ove godine pa sledece mozes da se slikas

nema Federeru spasa ni na Olimpijadi ali je suvise nadobudan da bi to priznao

Rafa igra izuzetno pametno ove godine,aposolutno nikad nije gubio bodove (jedna povreda,tu nije mogao nista) i znalacki ce ostati broj 1 do kraja godine i uci medju velikane koji su to cinili.. a sledece cemo videti moze li nastaviti ovako i moze li se Fedja dozvati pameti

Fedja se svakako moze dozvati pameti,ako prizna sebi da ne moze bez trenera.Nije mogao ni Sampras,ne moze ni Federer,ne moze niko!A ako to shvati na vreme,eto nama Fedje opet na prvom mestu.Do kraja ove godine samo u nekoj SF verziji moze ostati prvi,ali nada umire poslednja..Pa se bar nadam :D :D :D

Inace,ne slazem se da je Federer imao ocajnu sezonu.Nije imao onako ekstra sezonu kako smo navikli da ga gledamo,ali je opet OK,ako se samo pogleda ATP Race...Pogledajte samo listu prvih 5!

1st Nadal..............1.100
2nd Djokovic............744
3rd Federer..............701
4th Davydenko.........387
5th Murray...............380

federer dosta slabi,i ja bih se na njegovom mestu povukao.neka prepusti presto boljima i mladjima,nadalu i djokovicu.mada i nole me u zadnje vreme nervira.citam danas u novinama,smeta mu vlaznost u pekingu.pa,svi se prilagodjavaju,ne samo on.sto se tice nadala,on je mnogo bolji od federera,pozrtvovan,jak,brz i dugo ce ostati na vrhu.

Inace,ne slazem se da je Federer imao ocajnu sezonu.Nije imao onako ekstra sezonu kako smo navikli da ga gledamo,ali je opet OK,ako se samo pogleda ATP Race...Pogledajte samo listu prvih 5!

1st Nadal..............1.100
2nd Djokovic............744
3rd Federer..............701
4th Davydenko.........387
5th Murray...............380

Federer je bio prvi prosle godine...I koliko je bezao ostalima ? Bio je nedostizan...A u zadnje vreme samo pada....I eto..Nadal ga je sustigao....

nordic:
jer je to zacarani krug sa konstantnom odbranom bodova.. osvoji 10 turnira ove godine pa sledece mozes da se slikas

pa to je...treba racionalno da biraju turnire....jer kad osvojis neku titulu,moras je braniti sledece godine..ili padas...gubis poene....
mora sve da ide u kontinuitetu....

Pa to jeste,next year cemo videti kako ce sve ici...Ali da ne brzamo,do kraja sezone ima jos 4 velika turnira + Olimpijada.Svasta moze da se promeni do kraja sezone!

A ja se sve nsto nadam da ce pekingski vazduh da utice na Federera da osvoji sve do kraja sezone i ostane prvi (sto je babi milo...)

Pa,pametan covek...A i sto bi se cimao,to mora da radi Federer,pa ce igrati Stokholm...Ko zna,mozda uvede jos neki turnir,i ne bi me cudilo,ako uspe nekako da uzme i OI i US Open,ostaje mu ta mogucnost da zadrzi prvo mesto..MAda tesko da i on sam veruje u tu mogucnost.

federer dosta slabi,i ja bih se na njegovom mestu povukao.neka prepusti presto boljima i mladjima,nadalu i djokovicu.mada i nole me u zadnje vreme nervira.citam danas u novinama,smeta mu vlaznost u pekingu.pa,svi se prilagodjavaju,ne samo on.sto se tice nadala,on je mnogo bolji od federera,pozrtvovan,jak,brz i dugo ce ostati na vrhu.
Jedini mladji,a bolji(bar trenutno,sto nista ne mora znaciti u blizoj buducnosti),je Rafa.
Zar samo zbog njega da se povlaci jedan od najvecih kraljeva belog sporta(ako uzme jos 2 GS-a,mislim da se moze smatrati najvecim,dok ga neko ne dostigne)?
Rafi svaka cast,ali koliko god da me fascinira njegova energija i inteligencija,toliko me fascinira i Rogerova gracioznost.

Trebao je ko Enanova.Kad je stigla do vrha,povukla se.Niko je nije pobedio,nije se ponizavala..Sad bi bilo jos gore da se povuce.
Mozda bi i Nole mogao da se povuce?:???:
Dosegao je zenit i ako se Federeru i Nadalu ne desi nista lose u naredne 2-3 godine,Nole nema sanse da zaposedne tron,a do tada ce se pojaviti neki novi klinac...
.....................................
Kakvo povlacenje?!
Treba biti veliki i u porazu.
Zar je malo cetiri godine biti br.1?!?
Mora coveku naici i losiji period.

Dobro..njanjanja

Dobro...
a213.gif
:lol:

Nadal se, u ovom momentu, definitivno moze smatrati najboljim igracem na svetu.
Na sljaci je nepobediv,a pobedjuje najbolje na ostalim podlogama(Federer-trava,Djokovic-tvrde podloge).
Znam da ovo nije velika mudrost,ali morao sam i ja to jednom konstatovati/priznati. :)

Back