Rafael Nadal

pa ima veze , to bi mogao da ti potvrdi i Djokovic koji sada sigurno nije mnogo srecan sto bi eventualno rano mogao da se sretne s njim ( tim gubitnikom ) .. ali ja necu imati nista protiv da on i sad ostane bez daha ali ipak pobedi obzirom da nisam jos na tom nivou svesti da navijam za "nenase", osim u slucaju Ane I ...:))) E tu stvarno ne mogu protiv sebe ...:))))

oh Boze ... jako je pateticno to sto je Nadal rekao za Congu , vidis , to nisam znala.. a muceni Djokovic je u mecu sa njim jedva dolazio do daha . Ok pobedio je ... mislim i ja sam za to da se postuje neki vozni red .. ali da malo aktivnije igra istopili bi se brzo i Djokovic i Nadal i Federer zajedno ...

Djokovic je imao "disajnih problema" u prvom setu i na pocetku drugog,ali je onda "prodisao" i oduvao simpaticnog "dvojnika" Mohameda Alija veoma strucno i iskusno.:cool:
P.S.A sta to sprecava simpaticnog finalistu AO da "malo aktivnije igra" i dovede do ubrzanog "topljenja" tri najbolja igraca danasnjice?:confused: :)
Meni je delovao kao neko ko je izmakao doping kontroli,pa pokusao da ugrabi sto vise moze na brzinu.:mrgreen:

Djokovic je imao "disajnih problema" u prvom setu i na pocetku drugog,ali je onda "prodisao" i oduvao simpaticnog "dvojnika" Mohameda Alija veoma strucno i iskusno.:cool:
P.S.A sta to sprecava simpaticnog finalistu AO da "malo aktivnije igra" i dovede do ubrzanog "topljenja" tri najbolja igraca danasnjice?:confused: :)
Meni je delovao kao neko ko je izmakao doping kontroli,pa pokusao da ugrabi sto vise moze na brzinu.:mrgreen:

hehehe, duhovito :))).....sta ce crncima doping :)) Izmakao je on kontrolih ovih "najboljih" tenisera :)))...A zasto ne igra aktivnije ?.. otkud ja znam , volela bih da mogu da ti dam inform. iz prve ruke posto je i meni dvojnik M.A vrlo simpatican ...:)))..mozda je zadovoljan onim sto je uzeo ...

hehehe, duhovito :))).....sta ce crncima doping :)) Izmakao je on kontrolih ovih "najboljih" tenisera :)))...A zasto ne igra aktivnije ?.. otkud ja znam , volela bih da mogu da ti dam inform. iz prve ruke posto je i meni dvojnik M.A vrlo simpatican ...:)))..mozda je zadovoljan onim sto je uzeo ...

Nerado trolujuci temu o neuporedivo boljem igracu,moram naglasiti da mi pomenuti finalista AO nije licno simpatican.
Mom stavu bi mnogo blize bilo da sam napisao simpatican,ali pod navodnicima.;)

sad kad pogledam ovih nekoliko postova... ne secam se ni zasto sam mislio da bi forum mogao biti kriv... :lol:

da ne bude off-a... evo poslednjeg (mini)intervjua sa rafom (eurosport), koji ne otkriva nista novo i koji nije zanimljiv- http://www.eurosport.yahoo.com/24082008/58/u-s-open-extra-pressure-nadal.html ...

a da ne prelazim na atp (daleko je)... cilic je osvojio prvu atp titulu.... eh, bas je morao da se okurazuje (nole ide na njega na US openu)...

pa ovaj klinac im polako ostaje jedina nada posto ne znam koliko je Mariu pametno da se mlati sa svim ovim kada ocigledno ima ozbiljnih zdravstvenih problema,Ivan je svoje zavrsio a Ivu zaista ne bih komentarisao.. mada,ako opet pobedi Federera bice moj junak :lol:

novicki uopste nije pregazio sve na OI,u polufinalu je imao mnogo srece...a izgubio je od Mareja jer je Marej bolji igrac na betonu,Nadalu je najveci uspeh na betonskim grend slemovima polufinale

ove godine najveci trofej na betonu su odneli Djokovic i Federer pobedama na AO to jest US open

novicki uopste nije pregazio sve na OI,u polufinalu je imao mnogo srece...a izgubio je od Mareja jer je Marej bolji igrac na betonu,Nadalu je najveci uspeh na betonskim grend slemovima polufinale

ove godine najveci trofej na betonu su odneli Djokovic i Federer pobedama na AO to jest US open

dokazi mi da je Endi bolji igrac od Rafe na betonu (ali ne time sto ga mrzis nego rezultatima,dakle cisti brojevi)

drugo,nista ne svetu nije vredno kao Olimpijsko zlato.. apsolutno nista

poslednji put ponavljam... kada ti protivnik promasi prazan hektar terena to vise govori o njemu nego o tvojoj ''sreci''

i mrznja ti ocigledno ne da da vidis da ce taj US Open ili AO moci da se osvoje i svedece godine a jedan Federer mora da sanja Olimpijadu do 2012... avaj,igra se na Vimbldonu pa ce uz volju bogova opet ostati bez nje zbog velikog Majorcanina

Poslednja izmena:
znao sam da ces ti prvi...kao prvo ja uopste ne mrzim Rafaela Nadala!!!kad igraju Federer i Nadal uvek navijam za Nadala jer me Fedex nervira...i inace od stranih tenisera mi je Nadal omiljeni,i kad si video da ja ovde vredjam Nadala?nikad niti ces to videti od mene,ali ne zato sto je on tebi omiljeni teniser nego zato sto ga i ja gotivim,mada naravno prvo navijam za Djokovica

pa eto ako gledas tako Nadalu je najveci uspeh polufinale na betonskim grend slemovima a Mareju finale,koristim statistiku koju ti mnogo puta upotrebljavas,recimo kad si pisao da je Del potro posle Nadala najuspesniji jer ima 4titule,a neki imaju tri ali su mnogo vrednije od ovih 4 del potra

a za olimpijsko zlato to jeste posebna cast ali ipak se zna sta je u tenisu najbitnije a to su grend slemovi a Rafa jos ceka svoje prvo finale na betonskim grend slemovima
poenta ovog nije da ja kazem da je Nadal los,on je bolesno dobar i imao je fantasticnu sezonu mnogo trofeja je uzeo,ali kazem jos ceka prvo finale na betonskim grend slemovima

znao sam da ces ti prvi...kao prvo ja uopste ne mrzim Rafaela Nadala!!!kad igraju Federer i Nadal uvek navijam za Nadala jer me Fedex nervira...i inace od stranih tenisera mi je Nadal omiljeni,i kad si video da ja ovde vredjam Nadala?nikad niti ces to videti od mene,ali ne zato sto je on tebi omiljeni teniser nego zato sto ga i ja gotivim,mada naravno prvo navijam za Djokovica

pa eto ako gledas tako Nadalu je najveci uspeh polufinale na betonskim grend slemovima a Mareju finale,koristim statistiku koju ti mnogo puta upotrebljavas,recimo kad si pisao da je Del potro posle Nadala najuspesniji jer ima 4titule,a neki imaju tri ali su mnogo vrednije od ovih 4 del potra

a za olimpijsko zlato to jeste posebna cast ali ipak se zna sta je u tenisu najbitnije a to su grend slemovi a Rafa jos ceka svoje prvo finale na betonskim grend slemovima
poenta ovog nije da ja kazem da je Nadal los,on je bolesno dobar i imao je fantasticnu sezonu mnogo trofeja je uzeo,ali kazem jos ceka prvo finale na betonskim grend slemovima

ne pravi se lud!!! dokazi mi brojevima da je Marej bolji od Rafe... znaci betonske titule (GS nemaju,predji na Masterse i Olimpijadu).. Rafa je igrao sjajno na tom betonu 2005. kao tinejdzer. Endiju je trebalo mnogo psovki i trenera da postigne nesto

on sigurnim koracima uzima sva moguca teniska priznanja (ostalo ih je jako malo) pa ce doci i taj beton,on ne zuri nigde.

Back