gost 23146
Buduća legenda
- Poruka
- 46.396
Nemoj sad da se vadiš.Dobili ste od njih u nasleđe i paradu i kolac.To ste vi nasledili od turaka.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoj sad da se vadiš.Dobili ste od njih u nasleđe i paradu i kolac.To ste vi nasledili od turaka.![]()
To ste vi nasledili od turaka.![]()
Može da bude.Ukrali su nekome gay paradu kao što su prisvojili kravatu kao svoj izum.Sad mogu da paradiraju sa kravatama.
Nemoj sad da se vadiš.Dobili ste od njih u nasleđe i paradu i kolac.

Ми бар знамо да потичемо од Турака, а да би се проникнуло у хрватски ДНК требало би окупити 1000 еминентних стручњака да утврде чија крв ту преовлађује, српска, угарска, немачка, турска, италијанска или још нека...

а шта ћемо им продати, Колетов шећер?
pa zar nije dokazano da oni poticu od turaka, pa su se preko iranske visoravni umuljali medju Gote![]()
Nismo mi bili 500 godina pod turcima,nego vi.![]()
Nisi ti to dobro razumeo.Mi smo 500 godina branili Evropu od Turaka tako sto smo bili pod njima.Prvo trebas da upoznas neprijatelja pa ga onda sredis iznutra.Da vidis samo sta ima da napravimo od EU kad udjemo u nju za Vidovdan 3014te

Ti i Šubić ste bili kod Sigeta?Nisi ti to dobro razumeo.Mi smo 500 godina branili Evropu od Turaka tako sto smo bili pod njima.

A ti misliš da ćete za 2 godine biti u EU.![]()
Tako kaze Djelic a ja sam manje optimistican pa zato i kazem 3014te.Nesto gledam kako su Slovenci zezali Hrvatsku zbog dva metra mora a mogu samo da zamislim sta ce nama Hrvatska da radi.Ima da bude balkanski gang bang

Evo ti jedna.Pa naći ćete valjda za mene dve blizanke od 20. To vam je glavni uvjet.![]()
Pa mšto se nismo dogovorili da ćemo se venčati?![]()
Da se mi manemo kandidature nego da nama najveca opoziciona
stranka Nprednjaci saopste sta je to sve Tadic potpisao i da li je tacno
da je Srbiji dodeljena kandidatura bez Kosova i Metohije.
Nije zvanicno Srbija priznala, ali je upakovala u celofan. Sljedeci korak je povlacenje nasih institucija sa sjevera, a to sto pricaju da ce izbori biti odrzani i na Kosovu, lazu...bice to promijenjeno u zadnjem trenutku i opet upakovano u celofan.
Sta ti govori cinjenica da Srbija ne izdaje nova dokumenta Srbima na Kosovu niti registarske oznake?
Pravno su oni strani drzavljani, a po Tadicu "nije nego"...
Teritorija gdje stanovnici imaju drugacija dokumenta sta je drugo nego strana drzava?
A de su to oni brasnili Beograd? Iz Soluna.![]()
Jel' ovaj??
![]()
Taj je neki brat od strica Zrinjskim i Frankopanima.