RADUJETE LI SE ``STATUSU KANDIDATA``?

RADUJETE LI SE ``STATUSU KANDIDATA``?

• Presrećan/na sam! Živela EUropa!!!

• EUropa - nikada! Nesrećan/na sam zbog dobijanja``statusa``

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Osećate li se bližim Europi?

Hoće li vam status kandidata doneti boljitak u životu ili mislite da će profitirati samo oni koji su uzurpirali sve finansijske tokove i koriste funkcije u državi da bi monopolizovali svoje poslove?

Koliko dugo mislite da ćemo provesti u``statusu kandidata``?

Hoće li vladajuća hunta politički profitirati na ovoj tempiranoj objavi ili će i dalje gubiti podršku do samih izbora?

Otvorite dušu...

Evo od jutros bolje mnogo.... Mnogo....
Da ne bese kandidature, ozbiljno bih se zabrinuo.... Ovako.... Bar znamo od cega je....

Tebi je krivo što nema nigdje Rusije,inače bi i ti navijao za EU. :mrgreen:

Pa, da je Rusija u EU, naravno da bih navijao za EU. Samo onda biste vi bili neki daleki kandidat za kandidata, a mi članovi odavno. Hbg, politika je takva. Jači ker hebe, a trenutno je najjači ker u EU vaš stvoritelj, Nemačka. Zato se meni ni ne ide u taj čopor.

Poslednja izmena:
A привредници, неоколонијалисти и русофоби су победници?
Треба постављачу теме неко да објасни да осим политичке класе сви су губитници и време ће то потврдити.
Друго не знам ни једног тајкуна који се противи евроинтеграцијама.
Мада некима интелектуално слабима не вреди објашњавати.

To je lepo rekao legendarni Najdžel:

За кандидата оде Косово и Метохија,шта ли ће да оде за чланство...?

Ih, čekaj! Daleko je članstvo. Prvo početak pregovora. Za pregovore će da ode Raška oblast, verovatno, a za članstvo, kao poslastica, otići će Vojvodina.

E, sad, ako građani budu imali mozga na izborima, bar koliko u kokoške, neće otići ništa, sem one rugobe iz Brisela koja sa Taletom razmenjuje sms-ove (zna li mu žena za to).

Како се не би радовао? Ево баш јутрос причам другару да ми је ово најсрећнији дан у животу, нови рођендан. Сад ћу коначно мирно спавати, онако европски и сањати европске снове. Нема више сањарења по српски. Од данас не пијем ракију, само коњак, не једем шљиве, само ананас, не певам Боже правде него оду радости, не псујем, не лајем... Такође сам чуо да се стицањем статуса кандидата у Србији више неће старити јер је кандидатура еликсир младости и радости.
Еј човече кандидати смо, каква вест. Нема потребе више за бригу о рачунима и незапослености. Кад дођу да ти принудно искључе гас, ти им пусти на радиу данашњу честитку коју нам је упутио Изабрани и кажи да смо КАНДИДАТИ и да те не интересује тамо неки рачунчић за гас. Ко **** рачуне кад постанеш кандидат, бре.

Back