RADUJETE LI SE ``STATUSU KANDIDATA``?

RADUJETE LI SE ``STATUSU KANDIDATA``?

• Presrećan/na sam! Živela EUropa!!!

• EUropa - nikada! Nesrećan/na sam zbog dobijanja``statusa``

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Hbt, stvarno kakve su sve ovo spodobe. Vid' na šta ovo liči:

62056.jpg

19Bote-Karla.jpg

Pu! Pas ih hebo. Kakve polupane face. Njihovu mentalnu nakaznost prati i fizička.

:hahaha:
Na temi "Radujete li se statusu kandidata" mi komentarišemo ljude koji su nehotice napravili grimase... Samo jedan od primera kako se bes ljudi manifestuje na sve živo... .A tako dobra diskusija bi mogla da se razvije :sad2:

:hahaha:
Na temi "Radujete li se statusu kandidata" mi komentarišemo ljude koji su nehotice napravili grimase... Samo jedan od primera kako se bes ljudi manifestuje na sve živo... .A tako dobra diskusija bi mogla da se razvije :sad2:

Evo, ja ti javno obećavam da ću ti uručiti 1.000€ za samo jednu jedinu sliku koju nađeš, a da su ove spodobe na njima lepe. Samo jednu jedinu, i milja je tvoja.

"Da nema nas,ne bi bilo ni statusa"

Izvor: Danas
Beograd -- Predsednik SPS-a Ivica Dačić izjavio je da Srbija ne bi dobila kandidaturu za članstvo u EU da je njegova partija 2008.godine podržala Šešelja i Koštunicu.

Njemu je na tu odluku predsednik Boris Tadić uzvratio da poštuje ljude koji na sebe preuzimaju rizike.

Na sednici Saveta za evropske integracije, kojoj su prisustvovali predsednik Boris Tadić, premijer Mirko Cvetković, kao i svi ministri u Vladi, Dačić je ocenio da su predizborna obećanja 5. oktobra ispunjena tek posle koalicije sa SPS.

"Uz dužno poštovanje prema predsedniku Republike i 5. oktobru, želeo bih malo u šali da kažem da ste ta predizborna obećanja raelizovali tek u koaliciji sa SPS", rekao je Dačić.

Prema rečima Dačića, "to što su se neki za evrointegracije zalagali po okruglim stolovima, u inostranstvu i po stranim ambasadama, ništa ne znači, ako ne postoji politička volja i većina u državnim institucijama Srbije".

"Da je SPS sa koalicionim partnerima 2008. godine odlučio da podrži Koštunicu i Šešelja, niko od vas sada ne bi sedeo ovde, niti bi Srbija imala status kandidata", naglasio je Dačić.

On je izrazio "dužno poštovanje" prema EU, ali je naglasio da SPS ne vidi Uniju kao cilj, nego kao sredstvo da građani Srbije žive bolje.

Dačić je, aludirajući na snimak njegove interpretacije pesme "Miljacka" u Briselu, napomenuo da danas neće da koristi priliku da nešto otpeva, ali je i konstatovao da je Srbija, posle te pesme, dobila status kandidata. Na Dačićev govor reagovao je predsednik Tadić, koji je rekao da "više nego išta" poštuje ljude koji u politici na sebe preuzimaju rizike i koji prave "neočekivane i neuobičajene iskorake".

"U ranijim pregovorima o formiranju Vlade, Dačić, ali i (Jovan) Krkobabić i (Dragan) Marković su napravili takav težak iskorak", podsetio je Tadić.

Od ljudi koji ne preuzimaju rizike nema koristi za društvo, rekao je Tadić i zaključio kvalitetu života građana doprinose samo oni koji znaju da slede svoj put i ideju.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2012&mm=03&dd=02&nav_category=11&nav_id=587477
Ivica-dacic-usrani-pacic.jpg

Prvi put posle mnogo godina stanje u Srbiji mogu da nazovem vrlo napetim i opasnim.

Čak napetijim i opasnijim nego za vreme Sablje, Pogoroma ili Loženja ambasada...

Vlast u svom ludilu ide toliko daleko da isključuje svaku mogućnost gubitka izbora te uzurpira sva javna glasila u svrhu agresivne kampanje koja satus kandidata veliča poput sticanja punopravnog članstva ignorišući pritom sve glasnije pritužbe građana na nepodnošljivost života u Srbiji.

Pitanja ogromnih i nagomilanih socijalnih problema, rapidne devalvacije dinara, nastavak otpuštanja i maltretiranja radnika, očajno stanje u državnim institucijama, sve je to stavljeno van svake javne rasprave i umesto smislenog odgovora glumi se nekakva euforija oko prijema aplikacije čiji se ishod očito neće saznati u ovoj deceniji.

Odgovornost se prikriva lažiranim trijumfom a narod je sve besniji zbog takvih podmetačina i bezobzirnosti vlastodžaca.

Zaista počinjem da brinem kakve posledice opisano ponašanje može imati na budućnost zemlje.

@Bergie
Odgovor i sam znaš. nastavlja se urušavanje svih institucija, ulazi se u kampanju jer im je to prioritet i kreće ispiranje mozga. DS je najavio da će se u kampanji staviti akcenat na rezultate svoga rada, biće prozivke, afera i niko se neće baviti ni ekonomijom, ni socijalnim pitanjima (hoće verbalno u svrhu samopromocije). Ceo proces urušavanja će se nastaviti po inerciji.

iskreno, ova zemlja i narod nemaju nikakve perspektive sa ovakvom vlašću.

A, sad ti nama reci zašto te nije bilo kada je na Forumu vladao pandemonijum? (cvrc!)

Prvi put posle mnogo godina stanje u Srbiji mogu da nazovem vrlo napetim i opasnim.

Čak napetijim i opasnijim nego za vreme Sablje, Pogoroma ili Loženja ambasada...

Vlast u svom ludilu ide toliko daleko da isključuje svaku mogućnost gubitka izbora te uzurpira sva javna glasila u svrhu agresivne kampanje koja satus kandidata veliča poput sticanja punopravnog članstva ignorišući pritom sve glasnije pritužbe građana na nepodnošljivost života u Srbiji.

Pitanja ogromnih i nagomilanih socijalnih problema, rapidne devalvacije dinara, nastavak otpuštanja i maltretiranja radnika, očajno stanje u državnim institucijama, sve je to stavljeno van svake javne rasprave i umesto smislenog odgovora glumi se nekakva euforija oko prijema aplikacije čiji se ishod očito neće saznati u ovoj deceniji.

Odgovornost se prikriva lažiranim trijumfom a narod je sve besniji zbog takvih podmetačina i bezobzirnosti vlastodžaca.

Zaista počinjem da brinem kakve posledice opisano ponašanje može imati na budućnost zemlje.

:amen:

@Bergie
Odgovor i sam znaš. nastavlja se urušavanje svih institucija, ulazi se u kampanju jer im je to prioritet i kreće ispiranje mozga. DS je najavio da će se u kampanji staviti akcenat na rezultate svoga rada, biće prozivke, afera i niko se neće baviti ni ekonomijom, ni socijalnim pitanjima (hoće verbalno u svrhu samopromocije). Ceo proces urušavanja će se nastaviti po inerciji.

iskreno, ova zemlja i narod nemaju nikakve perspektive sa ovakvom vlašću.

A, sad ti nama reci zašto te nije bilo kada je na Forumu vladao pandemonijum? (cvrc!)

Ne želim da komentarišem rad foruma ali mogu da kažem načelno šta ja uradim kad shvatim da se sprema neka tiranija.

Ja u takvim situacijama ustanem prvi i dignem glas protiv Panedemonijuma te pozovem ljude koje u tom momentu zateknem oko sebe na otpor protiv istog.

Nikada nisam pozivao ljude u samoubilačke akcije ali ih jesam pozivao na razne vidove suprotstavljanja ugnjetavanju.

Jer konačno pozvati nekog da se goloruk supotstavi licima pod oružjem je neodgovornost i avanturizam.

Zato sam smatrao da je čin odbijanja dalje i bilo kakve saradnje sa uzurpatorima najviši oblik borbe protiv instituconalizovane torture.

To sam smatrao onda, smatram sada i smatraću zauvek.

Ne želim da komentarišem rad foruma ali mogu da kažem načelno šta ja uradim kad shvatim da se sprema neka tiranija.

Ja u takvim situacijama ustanem prvi i dignem glas protiv Panedemonijuma te pozovem ljude koje u tom momentu zateknem oko sebe na otpor protiv istog.

Nikada nisam pozivao ljude u samoubilačke akcije ali ih jesam pozivao na razne vidove suprotstavljanja ugnjetavanju.

Jer konačno pozvati nekog da se goloruk supotstavi licima pod oružjem je neodgovornost i avanturizam.

Zato sam smatrao da je čin odbijanja dalje i bilo kakve saradnje sa uzurpatorima najviši oblik borbe protiv instituconalizovane torture.

To sam smatrao onda, smatram sada i smatraću zauvek.

Desio se narod iz dubine duše :lol:

Није истина Србија неће добитит статус кандидата

Може ,у шта?

Evo ovako...da se jedan drugome izvinimo i da ovde na ovoj temi napisemo kako sam "ja ili ti" najvece goowno....vazi?

Znaci ako Srbija ne dobije status ja da napisem "izvini sa shlagom i Tresnjom(ili Jagodom,zavisi sta vise volis) i onda "ono" za najvece"....

Значи ти си спреман да то кажеш за себе,једва чекам ,Може!

Ali pazi(mada si ti zensko) ima jedno pravilo koje sam naucio ovde u "prokletoj" EU a glasi:
Ein Mann-ein Wort(Jedan Covek-jedna Rec)!!!
Nemoj posle da "vrdas"...

Ма бре нема шансе да Србија добије статус кандидата ,смем у живот да се кладим

I to da bude ispisano krupnim slovima....!!!

Lepotice,dogovor vazi,zar ne?

Зар мислиш да ћу да погрешим ?Већ видим како демократе нападју по Тимочкој крајини после овог неуспеха

Lutkice..."oces ti da ISPUNIS OBECANJE ili neces?

Pa, pogledaj samo informativne emisije. Toliko pričaju o toj hebenoj kandidaturi, kao da smo primljeni u inergalaktičku federaciju u najmanju ruku, a u stvari to je probušen kurton, zmaj od papira, jedno veliko ništa, ali to im je još jedini adut da pokušaju da izazovu novu amneziju naroda, i da pobede na izborima. Zato se skoro ni ne spominje kurs, povici "ovo je Turska" u Pazaru, i razni drugi problemi koje ova zemlja pod njima ima, a za šta su oni jedino zaslužni.

I, ja delim tvoj strah. Ubeđen sam da će, ako ne dobiju izbore, na silu zadržati vlast. Proglasiće pobedu po ceni građanskog rata. Sećam se da je Tadić već jednom pretio građanima Srbije građanskim ratom, kada je bio rezigniran gubitkom izbora od radikala, a nije imao u izgledu poturicu Dačića. Kasnije je dobio Dačića, pa smo izbegli građanski rat. Šta će biti sada ako mu ni Dačić ne bude dovoljan. Vojsku je uništio, a ono što je ostalo salonskih oficira je potpuno kontrolisano od njih. To nikada ranije nije bilo. Uvek je narod mogao očekivati da ga u pobuni protiv diktature armija brani od policije, koja čuva vlast. Ovaj put bi i policija i vojska bili na strani vlasti.

Obrni - okreni, na dobro neće da izađe.

Jednostavno kandidujte svoje Briljantne zamisli na slobodnim izborima, i pobedićete.

Ali - vas yebe to što nemate bolje ideje od Mirka Cveta.
Birači to jasno prepoznaju, i zato će Konuzinova lista doživeti novi slom 2012.

Ne razumem o kakvoj nepodnošljivosti života to govoriš, ja mislim da je sve OK. Evo danas čitam da su mi povećali brzinu kompiša sa 40 na 75 za iste pare.

Check it out
76479463.jpg

Back