RADUJETE LI SE ``STATUSU KANDIDATA``?

RADUJETE LI SE ``STATUSU KANDIDATA``?

• Presrećan/na sam! Živela EUropa!!!

• EUropa - nikada! Nesrećan/na sam zbog dobijanja``statusa``

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Jok, jok neka se preseli u u Evropu, Srbija tek ima nominaciju, ko će to da čeka da zaštitimo te jadne besne životinje da ne padaju u depresiju pa ujedaju gladnu decu, niko nije alkoholisan ljudi se skromno zadovolje kokom,her. skank marom........., a u seksualne odnose bože me sačuvaj bez ekstazija, Glupavi srbi to rade po prirodnom nagonu, naravno ima i naprednih koji su već u Evropi pa to rade sa osobama istog pola... Ja idem dok sam još u radno sposobnim sedamdesetim da zaradim nešto za miran život posle stote.

Jednostavno kandidujte svoje Briljantne zamisli na slobodnim izborima, i pobedićete.

Ali - vas yebe to što nemate bolje ideje od Mirka Cveta.
Birači to jasno prepoznaju, i zato će Konuzinova lista doživeti novi slom 2012.

Ne razumem o kakvoj nepodnošljivosti života to govoriš, ja mislim da je sve OK. Evo danas čitam da su mi povećali brzinu kompiša sa 40 na 75 za iste pare.

Check it out
76479463.jpg

Cak i da prihvatim da je ovo boldovano tacno,bez rasprave odgovori mi molim te koja je to jasna ekonomska strategija izlaska iz krize koju nam nudi DS kao stozer demokratije.

Zato se skoro ni ne spominje kurs, povici "ovo je Turska" u Pazaru, i razni drugi problemi koje ova zemlja pod njima ima, a za šta su oni jedino zaslužni.

Pa to uopšte ne čudi jer je više nego poztnato da je vlast pustila tursku obaveštajnu službu da tamo nesmetano vršlja.

To je cena Tadićevog šurovanja sa Ankarom i potpisivanja raznih sporazuma sa državom koja naglas sanja obnavljanje Otomanskog carstva.

Neverovatno je šta ova vlast radi.

I, ja delim tvoj strah. Ubeđen sam da će, ako ne dobiju izbore, na silu zadržati vlast. Proglasiće pobedu po ceni građanskog rata. Sećam se da je Tadić već jednom pretio građanima Srbije građanskim ratom, kada je bio rezigniran gubitkom izbora od radikala, a nije imao u izgledu poturicu Dačića.

Bez preterivanja, ali njihov stav je - ne odostupamo sa vlasti ni po koju cenu.

Još je veći problem što njihovi ljudi vrše nadzor nad izborima. Gde je sad onaj šugavi CESID da digne glas protiv medijske torture koju srpovodi vlast?

Kada je reč o DSu, njima nije primarni cilj Evropa. Njihov je primarni cilj održavanje sistema privilegija koje Srbiju koštaju ne zna se koliko. Budućnosti najverovatnije.

Pritom je DS vrlo antisrpska partija koja u svojim redovima prvo favorizuje ljude koji se izjašnjavaju kao Srbi prvenstveno iz trenutne koristi a ne zato što to jesu. Za njih je to pitanje podobnosti a ne pitanje osećaja pripadnosti nečemu.

Jer oni ne misle da pripadaju ovde. Oni misle da ovo ovde treba samo da im služi. To je ključni problem mentaliteta DSovskih jugoslovena .

Poslednja izmena:
njima nije primarni cilj Evropa. Njihov je primarni cilj održavanje sistema privilegija
Ali uvođenje EU standarda donosi sistem privilegija po EU standardima. To znači da više u stvari nema privilegija. Čim su dovedene na svetski standard, kapirash.

odgovori mi molim te koja je to jasna ekonomska strategija izlaska iz krize koju nam nudi DS kao stozer demokratije.
Исправна економска стратегија би била: Развој у оквиру система слободног тржишта.

Међутим, реално посматрано: пошто наши грађани нису баш вредни и способни, слободно тржиште не би донело добре резултате. Зато се власт ослања на просјачке фондове из ЕУ за помоћ сиромашним регијама Европе. То је значи стратегија.

Ali uvođenje EU standarda donosi sistem privilegija po EU standardima. To znači da više u stvari nema privilegija. Čim su dovedene na svetski standard, kapirash.

Tvoje je pravo da buncaš na javnim mestima ali mislim da ima na netu mnogo boljih mesta za razmenu nebuloza citiranog tipa od Krstarice.

Forumi režimskih medija su puni zombiranih aktivista koji su nedostatak elementarnog razuma i znanja nadomestili bezumnim idolopoklonstvom.

Poslednja izmena:
Pa koliko su skrkali para mogli su da popločaju ceo tok Save koji protiče kroz Bg.

Taj most je potpuna budalaština.

Bulevar Vojvode Mišića je i dalje zakrčen a na Minaret ćupriji ne možeš da prebrojiš 10 vozila istovremeno. Imam čak utisak da je ljudima, pored toga što im ne treba, i mrsko da ga prelaze.

Bilo je bar 30 prioriteta u odnosu na taj most ali je on bio najpogodniji za ubiranje procenata evidentno.

Odlicna vest iz Brisela. Srbiji otvara novu perspektivu. Ne treba zaboraviti da je to samo prvi korak a da ako Srbi ne zele Evropu imace prilike i da je odbiju na Referendumu. Jos je Srbija daleko od clanstva. Interesantno je misljenje da Srbiji ne treba Evropa!? Jasno je da Evropi Srbija treba jos manje. Mnogi diskutanti se ponasaju kao da Srbija cini Evropi neku uslugu!? Sa takvim ljudima i mentalitetom i totalno propalom privredom samo ce joj biti na teret, konstantna briga. Ako Srbija ne zeli tamo neka ostane tu gde je, bice crna rupa usled Evrope, kao sto je i sada.

Back