- Poruka
- 8.923
samo da doživimo referendum za nekih 10 godina
pa mi ćemo izinata da odbijemo duđemo kad nas prime
oism ako žutaći to ne preferbaju
pa mi ćemo izinata da odbijemo duđemo kad nas prime
oism ako žutaći to ne preferbaju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ја чух јуче неког европског челника како каже да је кандидатура Србије доказ...., да је Европа још увек пожељна Унија ?
Ја чух јуче неког европског челника како каже да је кандидатура Србије доказ...., да је Европа још увек пожељна Унија ?
Da li se bre vi ikada icemu radujete ili samo kukate i mrzite ceo svet?
Taj most je potpuna budalaština.
Bulevar Vojvode Mišića je i dalje zakrčen a na Minaret ćupriji ne možeš da prebrojiš 10 vozila istovremeno. Imam čak utisak da je ljudima, pored toga što im ne treba, i mrsko da ga prelaze.
Bilo je bar 30 prioriteta u odnosu na taj most ali je on bio najpogodniji za ubiranje procenata evidentno.
Dragošeeee,
Majstoreeee,
Teeebi uveeek,
Radujemo seeee!
Ti si sinak vazda u nekom zabezeku i zato je uvek zanimljivo kad se motaš okolo....

otkud ti znas dragosha dragog, ciji si klon, priznaj sad..ne secam se nekog ipak koliko toliko (ne previse da ne bude zabune) pametnog patriote da je ovde postojao?
![]()

otkud ti znas dragosha dragog, ciji si klon, priznaj sad..ne secam se nekog ipak koliko toliko (ne previse da ne bude zabune) pametnog patriote da je ovde postojao?
![]()
sta ti treba da razumes kad je pitanje upuceno forumasu zvanom bergie?
imam pravo na svoje secanje i svoje misljenje. to ne moze svako da razume, samo odabrani![]()
imam pravo na svoje secanje i svoje misljenje. to ne moze svako da razume, samo odabrani![]()
![]()
sta ti treba da razumes kad je pitanje upuceno forumasu zvanom bergie?
( "не превише паметног") на рачун оних чланова који су из нечијег угла патриоте, само мало лепшим речником. (подразумева се за бившег модератора да ће бирати речи..
)otkud ti znas dragosha dragog, ciji si klon, priznaj sad..ne secam se nekog ipak koliko toliko (ne previse da ne bude zabune) pametnog patriote da je ovde postojao?
![]()