ForestGreen
Veoma poznat
- Poruka
- 10.853
Jel stavio kondom? Ako nije... Naebasmo ga :S
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema sta da se radujem kad sam siguran da necemo u EU jos mnogo godina , status kandidata ne znaci ama bas nista , samo ce biti dobar argument za zute prilikom predizborne kampanje. Uostalom od njihovih obecanja nista do sada nije ostvareno tako da samo glup covek moze da im veruje da je ovo neki uspeh. Moguce je da ostanemo dozivotni kandidati.
Nisam bio zavistan od ove odluke ali sam joj se obradovao, ne zbog mene vec zbog vas koji niste ni nos promolili iz Srbije. Treba izaci i uporediti ponesto.
Deda, deda...Немо да си такав,а БоТа се жртвовао и креснуо Ештонку за "кандидатску" кандидатуру . Мада се плашим оног накнадног :....какво хебање....тако сећање.....и обећање !?

Evropa ce da pogoduje svima vrednim i radnim ljudima
I da mu odamo priznanje za ovoliki uspeh ? 
Ево из твог извора, само они кажу да нас задужују сваке секунде 55 евра ...јбте...!!!
http://www.slobodnaevropa.org/content/dug_srbije_vrtoglavo_raste/24476762.html

ulaskom u EU--srbadija ce da loce viski umesto domace rakije...ima da guli salamcinu iz evrope umesto domace prsute,kobasice,sira i kajmaka...nosice engleski stof...piti francuski konjak,jesti nemacku kobasicu,gajiti u saksijama holandsko cvece...jesti budjave francuske sireve,piti koka-kolu......
deci cemo pricati kako se nekad u srbiji pekla pecenica za bozic i prase za slavu....kako je nekad pecena rakija uz veselu pesmu komsija....kako se za djurdjevdan peklo jagnje na raznju...
kako je nekad srbija imala industriju i proizvodnju...itt...

Jao strašno....
Pićemo viski i francuski konjak....
Kako ti lupaš, kao nezdrav... Strašno...
A sad cepamo domaće pršute,kobasice,sir i kajmak...
A loše nam.... Na jedemo salamčuge? Mi sad ne znamo za podriguše, ne.... Samo krtina... Meso, meso i samo meso...
Šta li si hteo da kažeš Pajo...
Nemoj samo sa onom mantrom, kako nećemo smeti više da pečemo rakiju i crnci će da nam siluju žene...
...и неке "мушкарце".......али не Чедине симпатије......нажалост !?
Skoro nisam video odvratniju sliku.Silovace nam prvo oficire .. i kadete vojne akademije ... tak da mi civili mozemo da odahnemo ... neko vreme ..
E , nekad su snimali ,, Lovca na jelene ,, .. i ,,Taksistu ,, .. i ,,Apokalipsu ,, ..a sad sta da snime ?? ...
Marinac se srecno vratio kuci ....
![]()

ulaskom u EU--srbadija ce da loce viski umesto domace rakije...ima da guli salamcinu iz evrope umesto domace prsute,kobasice,sira i kajmaka...nosice engleski stof...piti francuski konjak,jesti nemacku kobasicu,gajiti u saksijama holandsko cvece...jesti budjave francuske sireve,piti koka-kolu......
deci cemo pricati kako se nekad u srbiji pekla pecenica za bozic i prase za slavu....kako je nekad pecena rakija uz veselu pesmu komsija....kako se za djurdjevdan peklo jagnje na raznju...
kako je nekad srbija imala industriju i proizvodnju...itt...

Ala ti lupas, kao Maksim po diviziji.Ovo su Rusi. Ovo čeka rusofile.![]()

Ala ti lupas, kao Maksim po diviziji.![]()
![]()
![]()
![]()

Ovo su Rusi. Ovo čeka rusofile.![]()

Sad će bre braća Srbi opet da uđu u nekakve unije.Uh sad smo dosegnli visine jedne makedonije i pribilizili smo se EU onoliko koliko i Turska.
Za Srbju je ta kandidatura krajnje beznacajna.

Hajde ne s.eri.dobro.dobro . Znamo svi da se pališ na Putina i njegovog konja.![]()