RADUJETE LI SE ``STATUSU KANDIDATA``?

RADUJETE LI SE ``STATUSU KANDIDATA``?

• Presrećan/na sam! Živela EUropa!!!

• EUropa - nikada! Nesrećan/na sam zbog dobijanja``statusa``

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
pol-eston.jpg

:think::cool:

Jel stavio kondom? Ako nije... Naebasmo ga :S

Nema sta da se radujem kad sam siguran da necemo u EU jos mnogo godina , status kandidata ne znaci ama bas nista , samo ce biti dobar argument za zute prilikom predizborne kampanje. Uostalom od njihovih obecanja nista do sada nije ostvareno tako da samo glup covek moze da im veruje da je ovo neki uspeh. Moguce je da ostanemo dozivotni kandidati.

sta li je tadic obecao da bi dobio kandidaturu i avanzovo pred izbore..??

Evropa ce da pogoduje svima vrednim i radnim ljudima

Evropa će sjebati i to malo jada, što radi u industriji tj, realnom sektoru, Posle pristupanja EU gubi se bilo kakva samostalnost u trgovinskoj politici i ničim nije moguće zaštiti domaću proizvodnju. Nadam se nekom međunarodnom karambolu, samo da se to ne dogodi. Sama činjenica, da se tom beznačajnom statusu pridaje toliki značaj, pokazuje, koliko je srbija bedna i gde je spala zadnjih 12 godina,

"evropa" jedino pogoduje krupnom kapitalu, koji u sprezi sa političarima osvaja tržišta i ostavlja pustoš , ne ni radnicima ni neradnicima.

Poslednja izmena:
ulaskom u EU--srbadija ce da loce viski umesto domace rakije...ima da guli salamcinu iz evrope umesto domace prsute,kobasice,sira i kajmaka...nosice engleski stof...piti francuski konjak,jesti nemacku kobasicu,gajiti u saksijama holandsko cvece...jesti budjave francuske sireve,piti koka-kolu......
deci cemo pricati kako se nekad u srbiji pekla pecenica za bozic i prase za slavu....kako je nekad pecena rakija uz veselu pesmu komsija....kako se za djurdjevdan peklo jagnje na raznju...
kako je nekad srbija imala industriju i proizvodnju...itt...

Jao strašno....:sad2:

Pićemo viski i francuski konjak....:bljak:

Kako ti lupaš, kao nezdrav... Strašno...

A sad cepamo domaće pršute,kobasice,sir i kajmak...:super:

A loše nam.... Na jedemo salamčuge? Mi sad ne znamo za podriguše, ne.... Samo krtina... Meso, meso i samo meso...

Šta li si hteo da kažeš Pajo...

Nemoj samo sa onom mantrom, kako nećemo smeti više da pečemo rakiju i crnci će da nam siluju žene...

Jao strašno....:sad2:

Pićemo viski i francuski konjak....:bljak:

Kako ti lupaš, kao nezdrav... Strašno...

A sad cepamo domaće pršute,kobasice,sir i kajmak...:super:

A loše nam.... Na jedemo salamčuge? Mi sad ne znamo za podriguše, ne.... Samo krtina... Meso, meso i samo meso...

Šta li si hteo da kažeš Pajo...

Nemoj samo sa onom mantrom, kako nećemo smeti više da pečemo rakiju i crnci će da nam siluju žene...

...и неке "мушкарце".......али не Чедине симпатије......нажалост !?

...и неке "мушкарце".......али не Чедине симпатије......нажалост !?

Silovace nam prvo oficire .. i kadete vojne akademije ... tak da mi civili mozemo da odahnemo ... neko vreme ..

E , nekad su snimali ,, Lovca na jelene ,, .. i ,,Taksistu ,, .. i ,,Apokalipsu ,, ..a sad sta da snime ?? ...

Marinac se srecno vratio kuci ....

TV8JZ.jpg

ulaskom u EU--srbadija ce da loce viski umesto domace rakije...ima da guli salamcinu iz evrope umesto domace prsute,kobasice,sira i kajmaka...nosice engleski stof...piti francuski konjak,jesti nemacku kobasicu,gajiti u saksijama holandsko cvece...jesti budjave francuske sireve,piti koka-kolu......
deci cemo pricati kako se nekad u srbiji pekla pecenica za bozic i prase za slavu....kako je nekad pecena rakija uz veselu pesmu komsija....kako se za djurdjevdan peklo jagnje na raznju...
kako je nekad srbija imala industriju i proizvodnju...itt...

Неки је одавно призивају и облизују...а и препознају се сами...:)

Back