RADUJETE LI SE ``STATUSU KANDIDATA``?

RADUJETE LI SE ``STATUSU KANDIDATA``?

• Presrećan/na sam! Živela EUropa!!!

• EUropa - nikada! Nesrećan/na sam zbog dobijanja``statusa``

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Veca je korupcija i lopovluk u Briselu nego u Beogradu - i u apsolutnim i u relativnim ciframa ... Svake godine lopovi iz Brisela ukradu preko 200 milijardi - jer im sistem , pravlila i zakoni to omogucavaju ... i niko nije odgovarao - cak ni razni zlocinci tipa Kusnera ... dosta vise te mantre o urednjenoj i ociscenoj od korupcije EU !!!!

Koliko je uredjena , pravedna i osnovana na vladivini zakona EU uveravamo se svalkog dana !!!! .. od Grcke - pa do nemacke ( tamo svako malo zbog korupcije i lopovluka menjaju predsednika drzave , akamoli ministre ili tajkune ) ...

Smanji "dozivljaj"....Gde sam ja spomenula EU? :think: Govorila sam o zakonima, redu i miru koji su za neke misaona imenica.

Smanji "dozivljaj"....Gde sam ja spomenula EU? :think: Govorila sam o zakonima, redu i miru koji su za neke misaona imenica.

Pa i ja sam govorio o neredu , lopovluku , korupciji i haosu koji vlada u Briselu i po drzavama clanicama ... i nemiru ..

p.s. Smanjio bih ja dozivljaj ako ti promenis avatar ... inarocito tu crvenu haljinu ... Jel to tvoja slika ??? ..

Poslednja izmena:
Srbi su mega glup narod. Izginuli su 1389 izginuli smo 1941 jer nismo hteli da saradjujemo,bombardovani smo 1999 i opet jedemo govna. Sva sreca pa je vecina koja se nesto puta u ovoj drzavi normalna inace bi opet izgubili i ovo muke sto imamo.

Srbi su ginuli od nastanka prva drzave Srba pa do danas ne zbog toga sto su mega glupi,nego zbog cinjenice da ce uvek naici neka stoka ovim putem koja ima "interes".Sto je najgore ginuce opet, i tu se necemo puno pitati.

Bome ja se radujem,jer nam nece biti Turci gazde. Ko nije znao Turci dolaze na Kosovo posle Amera u Bondstil,tako da ako ne udjemo u EU i odreknemo se njih pascemo u Tursku sferu uticaja i onda smo najebali.
Srbija nikada neće ući u EU, to su priče za malu decu, ne samo Srbija već i ostali, Mekedonija, C.Gora, BiH, Albanija, nismo ni predviđeni a status kandidata ne znači apsolutno ništa, služi kao zamajavanje naroda i ostvarivanje njihovih interesa kroz ucenjivanje i naloge, poput soma kada ga zakačiš na udicu. Isto tako nema garancije, kada bi postao član da te neće, u cilju obezbeđivanja sopstvenih interesa i granica, ključne evropske zemlje dogovorno prepustiti Turskoj, kao prostor za dalje jačanje turskog uticaja.

Srbija nikada neće ući u EU, to su priče za malu decu, ne samo Srbija već i ostali, Mekedonija, C.Gora, BiH, Albanija, nismo ni predviđeni a status kandidata ne znači apsolutno ništa, služi kao zamajavanje naroda i ostvarivanje njihovih interesa kroz ucenjivanje i naloge, poput soma kada ga zakačiš na udicu. Isto tako nema garancije, kada bi postao član da te neće, u cilju obezbeđivanja sopstvenih interesa i granica, ključne evropske zemlje dogovorno prepustiti Turskoj, kao prostor za dalje jačanje turskog uticaja.

Немо да си такав,а БоТа се жртвовао и креснуо Ештонку за "кандидатску" кандидатуру . Мада се плашим оног накнадног :....какво хебање....тако сећање.....и обећање !?

Немо да си такав,а БоТа се жртвовао и креснуо Ештонку за "кандидатску" кандидатуру . Мада се плашим оног накнадног :....какво хебање....тако сећање.....и обећање !?

Сада их баш гледам како је грли ,нису ту чиста посла .Мислим да је наганао бабу!

Katrinu ?

Pa ta je ojadila Amere - kažu, kad je došla, bila topla i vlažna, a kad ode, odnese sa sobom i zemlju i kuću i auto .

pol-eston.jpg

:think::cool:

Evo jedan slikovit nacin za one malo priglupe. :)

Zamislite da ste pukli na tamo neku ribu, ludo zaljubljeni, u njoj vidite sve o cemu ste oduvek sanjali, i tako dok je *aham* svi momci iz kraja, ona vama daje status kandidata, pa ce te i vi da je *aham*, ali tek kad dodjete na red.

Isto vazi i za onu drugu "lepsu i pametniju" polovinu EUro zaljubljenica. :D

Osećate li se bližim Europi?

Hoće li vam status kandidata doneti boljitak u životu ili mislite da će profitirati samo oni koji su uzurpirali sve finansijske tokove i koriste funkcije u državi da bi monopolizovali svoje poslove?

Koliko dugo mislite da ćemo provesti u``statusu kandidata``?

Hoće li vladajuća hunta politički profitirati na ovoj tempiranoj objavi ili će i dalje gubiti podršku do samih izbora?

Otvorite dušu...

Nisam bio zavistan od ove odluke ali sam joj se obradovao, ne zbog mene vec zbog vas koji niste ni nos promolili iz Srbije. Treba izaci i uporediti ponesto.

Nema sta da se radujem kad sam siguran da necemo u EU jos mnogo godina , status kandidata ne znaci ama bas nista , samo ce biti dobar argument za zute prilikom predizborne kampanje. Uostalom od njihovih obecanja nista do sada nije ostvareno tako da samo glup covek moze da im veruje da je ovo neki uspeh. Moguce je da ostanemo dozivotni kandidati.

Back