Muad'Dib
Buduća legenda
- Poruka
- 30.357
Jako je.
http://www.au.af.mil/au/awc/awcgate/dod/du_factsheet_4aug98.htm
Depleted uranium is approximately 40 percent less radioactive than natural uranium.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jako je.
Depleted uranium is approximately 40 percent less radioactive than natural uranium.
![]()
Nisam ja dzabe pominjao NATO.
Zašto bi neko "punio" bombe sa OU? Shvataš li ti zašto se koristi OU u municiji a zašto nema smisla koristiti ga u bombama?
Koja je poenta korišćenja OU da bi se uništila fabika?
Hajde objasni, izguglaj mi tačan model OU bombe koju bi imalo smisla baciti na proizvodnu halu Zastave i poentu njenog punjenja sa OU?
Da li je moguće da su radnici oboleli od silnih hemikalija a ne od osiromašenog uranijuma? Sam si napisao " sve te boje i lakovi kada se zapale emituju dioksine i druge kancerogene materije".
Pokušavaš da pobiješ činjenice nekim besmislenim pričama, pa onda udaraš na emocije tipa "igraju se deca u radioaktivnoj prašini".
Naravno. Lazovu je svejedno koga laze. Lazov nema "svoje".Njihovi ljudi su najviše izloženi istom, ne misliš valjda da vojska laže svoje članove?
Ujedinjene nacije i NATO, dve sile koje su nas bombardovale uranijumom, nude izvestaje o bezopasnosti uranijuma.Uostalom, slobodno okači ozbiljan naučni izvor koji tvrdi drugačije, može i ruski.
Ja ću da okačim i stav WHO:
Ali o cemu mi ovde pricamo?
Pitamo se da li je bolji cijanid ili arsen? Jednako su opasni.
Podatke ima NATO. Trazio sam, ali mi nisu odgovorili
Dobro jutro i tebi.
p.s. imam gajgera.
p.p.s. nisam bezao sa casova.
Ne seri, Radovane!
Нисам ваљда погодио болну тачку ?
А зашто тебе ово све толико боли ?
Eto sa kakvim ljudima diskutujemo, tačnije pokušavamo da diskutujemo ovde.
Radovane sram te bilo.
Ti ne možeš da pogodiš ni pticu u letu... Dok se setiš gde si ostavio plastičnu flašu sa sa ustajalom vodom, tamo negde u netaknutoj prirodi - odlete ti 'tica!
Ja kažem da rak nije nužno vezan za prisustvo uranijuma.
A ti ga možeš vezati za šta god hoćeš.
Ti si paranoik, oprošteno ti je.![]()
Зашто би се ја срамио ?
Твоји ментори треба да се сраме, јер оно што су нам учинили је РАТНИ ЗЛОЧИН !
Нећеш га испеглати синак, јер то што су урадили је монструозно.
A Rakovica, Batajnica, Vranje, Nis...?
Ni danas nemamo pouzdane podatke iz Nagasakija, samo zato sto je to americka okupaciona zona, bas kao sto smo mi.
Mada na Japan nikada nisu bacali uranijum. Pukla je bomba, fisioni produkti su kratkozivuci i lagani jod, cezijum, stroncijum... uran iz bombe se potpuno raspao.
Nama nisu bacili bombu nego gorivo.