Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 237.652
To nije moj zakljucak nego ti tako pises,tacka i pocetak nove misli,pre bombardovanja,objasni ti drugacije ili su samo bitna piskaranja da se opovrgne tudje misljenje bez dokaza
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To nije moj zakljucak nego ti tako pises,tacka i pocetak nove misli,pre bombardovanja,objasni ti drugacije ili su samo bitna piskaranja da se opovrgne tudje misljenje bez dokaza
oćeš da ti poklonim stotinak kila zemlje za sobno cveće sa Pljačkavice?Osiromašeni uranijum ne zrači......mislim zato se zove osiromašeni, a ne obogaćeni.![]()
Kada bi osiromašeni uranijum bio radioaktivan prvo bi od njega poumirali vojnici koji su kontaktu sa tom municijom.
Inače, Milosrdni anđeo je izmišljeni termin kojim je miloševićeva propaganda nazivala bombardovanje. Zvaničan naziv je Operation Allied Force.
Osiromašeni uranijum ne zrači......mislim zato se zove osiromašeni, a ne obogaćeni.![]()
Kada bi osiromašeni uranijum bio radioaktivan prvo bi od njega poumirali vojnici koji su kontaktu sa tom municijom.
Inače, Milosrdni anđeo je izmišljeni termin kojim je miloševićeva propaganda nazivala bombardovanje. Zvaničan naziv je Operation Allied Force.
Zrači, ali emituje alfa zračenje koje bez problema blokiraju odeća i koža. Osiromašeni uranijum je opasan kad eksplodira, jer se pretvori u prah i rasprši po celoj okolini. I nije zračenje to što će ti škoditi već sam hemijski sastav tog metala koji je toksičan kao i drugi teški metali, pa svako raspšsivanje i ubacivanje raspršenih delova u ekosistem jako šteti okolini.Ма не, осиромашени уранијум је сиромашен, он не пролази ни кроз обичан лист папира. Ма он не зрачи уопште
Ма не, осиромашени уранијум је сиромашен, он не пролази ни кроз обичан лист папира. Ма он не зрачи уопште, тврди наш стручнјак за радиологију - Зли!
А време полураспада уранијума - 4,6 МИЛИЈАРДИ ГОДИНА ?