Radikali,zasto to radite?

Ima ozbiljnih indicija da je vilaravijojla licno Jelena Trivan!!

22959_0405-jelena-trivan_f.jpg
:eek: Prepade me sa ovom nakazom :eek: :eek: :eek:

prvo, temu ne mozes nazvati forumski placenici jer drugi korisnici nisu nista drugaciji od tebe- oni simpatiziraju druge opcije, ti sns i u cemu je problem? ostavite sns na miru, ne pisite protiv njega, pljujte samo druge? :dontunderstand: u demokratskom ringu je u borbi za vlast sve dozvoljeno, pa bar tomo to zna..

:zag::heart:
Jaka pesadija :zcepanje::zcepanje::zcepanje:Beskicmenjaci,bezvijugaši,ma jad i beda:sad2:

ja iz tvog politicki korektnog rjecnika ne vidim razliku o kojoj toliko pricas, dapace, tvoj rjecnik i onim neopredjeljenima ne uliva nadu u neki iskorak spram ostalih stranaka slicne orjentacije:dontunderstand: oni vrjedjaju, vrijdjamo mi- mi smo bolji. kako?

prvo, temu ne mozes nazvati forumski placenici jer drugi korisnici nisu nista drugaciji od tebe- oni simpatiziraju druge opcije, ti sns i u cemu je problem? ostavite sns na miru, ne pisite protiv njega, pljujte samo druge? :dontunderstand: u demokratskom ringu je u borbi za vlast sve dozvoljeno, pa bar tomo to zna..

ja iz tvog politicki korektnog rjecnika ne vidim razliku o kojoj toliko pricas, dapace, tvoj rjecnik i onim neopredjeljenima ne uliva nadu u neki iskorak spram ostalih stranaka slicne orjentacije:dontunderstand: oni vrjedjaju, vrijdjamo mi- mi smo bolji. kako?
Esh,ti ni malo ne ulivas nadu u neku pravdu!:sad2:
Nema veze,od mene imas :zag: :bye:
:D:cmok2::heart::cmok2::heart::cmok2::zag:

Neverovatno,kakva hajka na SNS i pobunjeni narod Srbije,narod koji je digao glavu protiv diktatorskog rezima,protiv gladi,protiv prodaje Srba i Srbije,jer ako zuti prodaju Telekom i jos ovo malo sirotinje sto je ostalo,Srbija vise nece ni postojati.:mrgreen:
Razumem ja da ovde ima mnogo onih koji imaju dve drzave,dva pasosa,dve licne karte-znaci rezervnu drzavu,ali ne razumem SRS koja je direktno u sluzbi Tadica da blati Nikolica,Vucica,naprednjake,sav onaj narod u Srbiji koji u Tomislavu vidi jedinu nadu za bioloski opstanak jednog naroda. :mrgreen:
Radikali,zasto to radite? :think: Ako ste opozicija,a kazete da jeste,zasto onda pravite koalicije sa Tadicem i Djilasom,zasto ste protiv naroda u Srbiji? :think:
Miting,5. februara nije Nikolicev miting, to je POBUNA GLADNOG I SIROMASNOG NARODA PROTIV BESKRUPULOZNE VLASTI! :sad2:
Ja sad ništa ne razumem. Da li je SNS u dilu sa DS, da li je SRS u dilu sa DS ili kako već? :lol:

Esh,ti ni malo ne ulivas nadu u neku pravdu!:sad2:
Nema veze,od mene imas :zag: :bye:
:D:cmok2::heart::cmok2::heart::cmok2::zag:

Znaš ti devojko iz SNS (kako te je nazvala moderacija) da je Aleksandar Vučić zajedno sa Šešeljem bio u poseti državi Irak 2001. godine da se susretnu zajedno Vučić i Šešelj sa Sadamom Huseinom? Imam film o toj poseti koji sam gledao pre neko veče i iznenadilo me je kad sam video u filmu da sedi Vučić pored Šešelja u iračkoj rezidenciji Sadama Huseina. I objasni mi molim te kako to da Vučić podržava evropske integracije sad? Zar on nije odan Iraku više? Fatamorgen malo morgen.

Не волим Додика али сјећам се да он који је највише критиковао СРС, сада са том СРС у РС највише сарађује.
Но, он једном рече да је Српска деконтаминирана од радикала, а ја кажем Србију треба прочистити од радикала.

Tom logikom ni Tadića ne treba napadati jer ga je narod birao.
Narod često greši i biva zaveden obećanjima političara a Toma 5.2 želi to da iskoristi zbog lične koristi. Nema razlike između njega i ovi na vlasti.
Radikali nemaju šta da traže na tom mitingu jer su već zakazali sopstveni za 24.2, 12.2 imaju slavu a 19.2 naučni skup. Samo im još Toma fali kao kec na jedanaest.

Radikali imaju naučni skup.Da nisi ti promašio topic.Ovo je trebalo na Humor.

Back