bash danas sam bio u jednoj bachkoj opshtini gde ds opstaje na vlasti zahvaljujuci podrshci srs
msm ne znam shta da ti odgovorim na pitanje
Kojoj? Formalne koalicije nema nigde. Uostalom, zna se ko je i šta je mirčić ......
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bash danas sam bio u jednoj bachkoj opshtini gde ds opstaje na vlasti zahvaljujuci podrshci srs
msm ne znam shta da ti odgovorim na pitanje
Ima ozbiljnih indicija da je vilaravijojla licno Jelena Trivan!!
![]()
Prepade me sa ovom nakazom

Prepade me sa ovom nakazom
![]()
![]()
![]()

u demokratskom ringu je u borbi za vlast sve dozvoljeno, pa bar tomo to zna..
Jaka pesadijaBeskicmenjaci,bezvijugaši,ma jad i beda
![]()
oni vrjedjaju, vrijdjamo mi- mi smo bolji. kako?Ајмо 2047 јубиларни пут,
Кака је разлика између политике СНС и ДС-а?
Шта то нуди гробар што већ није обећо манекен?
..уживај сутра кад видиш шта мисли Србија...и запитај се зашто и ти ниси са твојим народом...
Esh,ti ni malo ne ulivas nadu u neku pravdu!prvo, temu ne mozes nazvati forumski placenici jer drugi korisnici nisu nista drugaciji od tebe- oni simpatiziraju druge opcije, ti sns i u cemu je problem? ostavite sns na miru, ne pisite protiv njega, pljujte samo druge?u demokratskom ringu je u borbi za vlast sve dozvoljeno, pa bar tomo to zna..
ja iz tvog politicki korektnog rjecnika ne vidim razliku o kojoj toliko pricas, dapace, tvoj rjecnik i onim neopredjeljenima ne uliva nadu u neki iskorak spram ostalih stranaka slicne orjentacijeoni vrjedjaju, vrijdjamo mi- mi smo bolji. kako?

Esh,ti ni malo ne ulivas nadu u neku pravdu!
Nema veze,od mene imas![]()
![]()

Ja sad ništa ne razumem. Da li je SNS u dilu sa DS, da li je SRS u dilu sa DS ili kako već?Neverovatno,kakva hajka na SNS i pobunjeni narod Srbije,narod koji je digao glavu protiv diktatorskog rezima,protiv gladi,protiv prodaje Srba i Srbije,jer ako zuti prodaju Telekom i jos ovo malo sirotinje sto je ostalo,Srbija vise nece ni postojati.
Razumem ja da ovde ima mnogo onih koji imaju dve drzave,dva pasosa,dve licne karte-znaci rezervnu drzavu,ali ne razumem SRS koja je direktno u sluzbi Tadica da blati Nikolica,Vucica,naprednjake,sav onaj narod u Srbiji koji u Tomislavu vidi jedinu nadu za bioloski opstanak jednog naroda.
Radikali,zasto to radite?Ako ste opozicija,a kazete da jeste,zasto onda pravite koalicije sa Tadicem i Djilasom,zasto ste protiv naroda u Srbiji?
Miting,5. februara nije Nikolicev miting, to je POBUNA GLADNOG I SIROMASNOG NARODA PROTIV BESKRUPULOZNE VLASTI!![]()

Evo vidi samo koga ti podrzavasOdlično.![]()
ovaj bi tako slatko razbucao prijateljstvo svih naroda u Vojvodini
sreca da je broj takvih minoran A,ti si nesto pitala?Koga?
![]()

Esh,ti ni malo ne ulivas nadu u neku pravdu!
Nema veze,od mene imas![]()
![]()
Kad si ti ziveo u takvoj zemlji? Ja to ni da zamislim ne mogu
Ајмо 2047 јубиларни пут,
Кака је разлика између политике СНС и ДС-а?
Шта то нуди гробар што већ није обећо манекен?

Osoba koja u avataru ima oko računara masovnog ubojice ne može biti sasvim normalna. Prvo preispitaj sebe pa pogledaj gdje će te dovesti takvo razmišljanje. A u normalnoj Srbiji sam živeo za vrijeme TITA (slava mu!).

Kosta Cavoski bas siri ljubav,zaljubio se Seselj ponovo u KostunicuRadikali su zakon...Ovih dana ih baš gotivim...Umesto mržnje šire ljubav,ni zima im ne može ništa a tu su su i dugačke gaće...
Volite se ljudi...
Radikalno...

Tom logikom ni Tadića ne treba napadati jer ga je narod birao.
Narod često greši i biva zaveden obećanjima političara a Toma 5.2 želi to da iskoristi zbog lične koristi. Nema razlike između njega i ovi na vlasti.
Radikali nemaju šta da traže na tom mitingu jer su već zakazali sopstveni za 24.2, 12.2 imaju slavu a 19.2 naučni skup. Samo im još Toma fali kao kec na jedanaest.