rade leskovac - izborni plakat

• Začetnik teme Začetnik teme klikk
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
S obzirom da je najveći deo srpskih intelektualaca izbegao iz Hrvatske i od dobrih komšija Hrvata,smatram da je Leskovac baš onakav srpski predstavnik kakav treba da bude.8-)

on i isti poput njega vodili su Srbe 89-95-e...
mislim da su domcilini Srbi dovoljno zreli da se okanu njegovih parola...
zbog jos vece homogenizacije Vojvodine...
jer ako ponovo krenu balvani nece biti dobro..i svatko tko to prizeljkuje (u te ocito pripadas i ti) zeli zlo vlastitom narodu

a tko je postavio te plakate??
hdz ili nova tv ili mozda večernji??

ajde ne pravi se blesav znaš dobro da je rade htio jeftine političke bodove zasnovane na nacionalizmu, plus extra minutažu na tv-u

Не мора да значи, и Хитлер је побио своје граничаре да би напао Пољску. А ви сте ипак Фирерова школа.

Значи Хрватима смета плакат Лесковца у Вуковару, а не смета плакат Санадера у Бањалуци.... :?

http://www.nezavisne.com/vijesti.php?vijest=16380&meni=2

Зар стварно мисле да ово грађане Бањалуке и Републике Српске не иритира?!

Још само фали да у Земуну окаче плакат... :-?

Значи Хрватима смета плакат Лесковца у Вуковару, а не смета плакат Санадера у Бањалуци.... :?

pa ne smeta im Sanader kad su Karadzic i SDS celo vreme rata blisko saradjivali sa Tudjmanom i njegovim bosanskim causima

pa ne smeta im Sanader kad su Karadzic i SDS celo vreme rata blisko saradjivali sa Tudjmanom i njegovim bosanskim causima

Али видиш, њима смета плакат припадника српске националне мањине у Хрватској, која у том граду (Вуковару) броји 30%.

BTW: Хрвата је у Бањалуци око 1%, у Земуну 1,29%.

pravis se lud/a, ha?
neka lijepi svoje plakate na mjesta koja su zato predvidena...i neka Srbi biraju koga hoce, to nas ne zanima, sami ce snositi poslijedice svog izbora
i onaj koji je bar verbalno ucestvovao u zlocinu u Vukovaru lijepi svoje plakate preko plakata zrtava. .to je provokacija i uvreda svakoj zrtvi Vukovara i svima onima koji su pod simbolom tri uzdignuta prsta i urlikanjem "slobo,Slobo salji nam salate, bit ce mesa, klat cemo Hrvate" izgubili cijele svoje porodice..
ali samo se vi q.....e, poslije cete opet braci u Srbiji kukati kako ste ugrozeni...

pravis se lud/a, ha?
neka lijepi svoje plakate na mjesta koja su zato predvidena...i neka Srbi biraju koga hoce, to nas ne zanima, sami ce snositi poslijedice svog izbora
i onaj koji je bar verbalno ucestvovao u zlocinu u Vukovaru lijepi svoje plakate preko plakata zrtava. .to je provokacija i uvreda svakoj zrtvi Vukovara i svima onima koji su pod simbolom tri uzdignuta prsta i urlikanjem "slobo,Slobo salji nam salate, bit ce mesa, klat cemo Hrvate" izgubili cijele svoje porodice..
ali samo se vi q.....e, poslije cete opet braci u Srbiji kukati kako ste ugrozeni...
Vec sam napisao na ovoj temi da u rvatskom zakonodavstvu i ustavu ne postoji nikakava odredba koja sankcionise pokazivanje tri prsta ,ni lepljenje plakata ,te je stoga Leskovac samo koristio svoja ustavom zagarantovana prava, a oni kojima se to ne svidja mogu samo da ga povuku za ... jer nije uradio nista nelegalno i protivzakonito.

Vec sam napisao na ovoj temi da u rvatskom zakonodavstvu i ustavu ne postoji nikakava odredba koja sankcionise pokazivanje tri prsta ,ni lepljenje plakata ,te je stoga Leskovac samo koristio svoja ustavom zagarantovana prava, a oni kojima se to ne svidja mogu samo da ga povuku za ... jer nije uradio nista nelegalno i protivzakonito.

tocno je sto si napisao...i nitko nema nista protiv lijepljenja plakata predstavnika Srba, ima ih na tisuce po cijeloj slavoniji i gradovima....a nezakonito je jer ih je lijepio i tamo gdje je ljepljenje zabranjeno svima...
cilj politike RH je da se poboljsa suzivot Hrvata i Srba, a ovakvim postupcima (ismijavanje i nepostivanje vukovarskih zrtava i takvom gestikom) pokazuje se Hrvatima sto i kako jedan srpski politicar vjeruje dobiti izbore...

''Verbalno učestvovao...''...koja si ti *********!Ne postoji verbalno.Ili si ubica,ili ne!

Zakonima u cijeloj Evropi, pa i u Srbiji, zabranjeno je i sankcionirano sirenje rasne, vjerske i nacionalne mrznje, kao i podsticanje na zlocine..
Leskovac je zbog toga aboliran za period do 95-e a to neznaci da ce to biti ponovo ako pocme istim metodama "ugrozenosti" i "balvan revolucije":p

Back