CHIME
Zainteresovan član
- Poruka
- 300
Pa kako se ne boji da ga uhapse ili neko da ga premlati?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa kako se ne boji da ga uhapse ili neko da ga premlati?
mene zanima da li je jednostavno da se dobije viza za brod i da li ima uticaja ako su me u ambasadi 2 puta odbili za druge americke vize?
Ako neko ima neku varijantu da se ide na brod nek se javi. Išao bih na brod da konobarišem ili bilo šta drugo. Al nemoj samo da bude neki Deki prevara ili slični likovi, molim ve. Inače ću ruke i noge da polomim tome ko pokuša da me prevari, meni stric u miliciju radi!
Ja sam na brodu vec 4 godine...safe Cruise je agenicja preko koje sam se ja prijavila pre jedno 5 godina troskovi nisu veliku....
ta agencija radi za Princess kompaniju ...ako nekome treba bilo kakav info nekami se javi PP. ja idem sutra putujem na ukrcaj.
- - - - - - - - - -
Safe Cruise agencija nadji ih na FB ili na netu kucaj ako hoces broj pisi na private
Pozdrav svima, moj rodjak je pre par dana otisao na brod, posao konobara... Preko agencije Safe Cruise, tako da on ima jako lepo iskustvo sa njima za sada, nema prevare i slicno, nakon finalnog intervjua jako brzo su ga pozvali i saopsiti kad krece. E sad sto se tice zarade, ne zaradi se nista posebno ukoliko se ide i odradi samo jedan ugovor, ali poznajem ljude, koji vec 7. put idu i kupili su stanove, na neki nacin sebi obezbedili makar nesto, sto ovde sa nasim platama nikako nije moguce za celi zivot a kamoli za tako kratak vremenski period. Znam jos da se puno radi, 10-12h, u tom periodu ne mozete napustati brod ukoliko bude na kopnu, znaci sam van radnog vremena imate neki luft, da tako kazem...
E sad, mene zanima kako prolaze fotografi na brodovima? Da li neko zna nesto o tome? Hvala unapred![]()
Jesu to ovi, Samanta? http://www.radnabrodu.com/index.php
Nemoj da bude neka zajebancija prijatelju!!
@ Casual731
Isao sam preko Kouzona, to je agencija u Nisu. Cekao sam negde oko 8 meseci od prolaska na intervjuu, za Princess kompaniju. E sad, sto se tice posla fotografa, to je na Princess-u jedan od najboljih poslova, jer je radno vreme smesno kad se uporedi sa ostalim izrabljivackim departmentima (nekad fotografi rade svega 4h dnevno, u proseku 6-8h, sto je za brod smesno malo). Osim toga, ne radis fizikaliju nego samo fotkas, itd.... Plata ti je na prvom ugovoru 1200 do 1400$, sve zavisi, ali s obzirom da posao nije ubitacan kao u restoranu i housekeeping-u to je sasvim solidna plata. Inace,s ada je prilicna guzva za odlazak na brod jer je mnogo naroda pohrlilo da bezi iz ove rupetine od zemlje, pa ti je neki prosek cekanja tu negde oko pola godine maltene za sve pozicije, a neki bogami cekaju i po 10 meseci... moras imati gvozdeno strpljenje da bi sacekao datum odlaska.... Ali za posao fotografa na Princess-u se isplati cekati, jer u toj kompaniji fotografi imaju odlican tretman, dok na drugim kompanijama mnogo vise rade i losije im je (tako sam bar cuo).