Već neko vreme dobijam račun za struju oko 3200-3500 (bez RTV pretplate!). Cimerka i ja živimo u NS-u u stanu sa centralnim grejanjem, imamo frižider, bojler koji je stalno uključen, mašinu za veš i mašinu za sudove koje se uključuju otprilike svaki treći dan. Ona veoma često ruča na poslu, ja ništa ne kuvam duže od sat vremena a i to vrlo često ne bude svakog dana. Još ređe peglamo.
Imamo dva računara.
Išla sam konačno da reklamiram račun i u EPS-u tvrde da mašina za sudove troši koliko i bojler a ja sam u decembru pravila eksperiment i uključivala mašine za veš i sudove samo noću, plus je cimerka bila odsutna desetak dana i stiglo mi je možda 100-200 dinara manje. Rekli su mi da mogu da tražim zamenu brojila ali da je to verovatno nepotrebno.
Zanima me koliko vi plaćate struju, ako je ovo previše šta raditi dalje.

Išla sam konačno da reklamiram račun i u EPS-u tvrde da mašina za sudove troši koliko i bojler a ja sam u decembru pravila eksperiment i uključivala mašine za veš i sudove samo noću, plus je cimerka bila odsutna desetak dana i stiglo mi je možda 100-200 dinara manje. Rekli su mi da mogu da tražim zamenu brojila ali da je to verovatno nepotrebno.
Zanima me koliko vi plaćate struju, ako je ovo previše šta raditi dalje.