Владан
Buduća legenda
- Poruka
- 37.700
ПВЦ прозори су се испрљали изнутра, а не видим могућност да их отворим. Шта да радим?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ПВЦ прозори су се испрљали изнутра, а не видим могућност да их отворим. Шта да радим?
Да, мислим на стакло. Споља смо опрали стакло али не можемо изнутра. Фуј изгледа прљаво.Неке флеке велике. Е то су ти чувени Вујић Ваљево прозори. Добра реклама чуда ствара.Mislis na staklo?
Да, мислим на стакло. Споља смо опрали стакло али не можемо изнутра. Фуј изгледа прљаво.Неке флеке велике. Е то су ти чувени Вујић Ваљево прозори. Добра реклама чуда ствара.
deluje čudno da su se svi "isprljali" u isto vreme posle 10 godina.Да, мислим на стакло. Споља смо опрали стакло али не можемо изнутра. Фуј изгледа прљаво.Неке флеке велике. Е то су ти чувени Вујић Ваљево прозори. Добра реклама чуда ствара.
Drinjaca, najkompetentije savete sto se prozora tice dobices sigurno od VD, zasto slusaj samo njegove savete![]()
Da cujemo i mi?Gde da nadjem te savete?...slazem se, da nije bilo naseg druga VD, ja bi se prosle zime ubila od muke skupljajuci kondenz na prozirima...a onda me on lepo posavetovao
dao neke linkove da malo procitam...i resih problem za sva vremena na vrlo jednostavan nacin..a mogla sam da puknem pare samo tako misleci
da mi prozori nisu dobri.....
Da cujemo i mi?Gde da nadjem te savete?
Da cujemo i mi?Gde da nadjem te savete?
...ali sam tamo procitala da u tom periodu moramo drzati venecijanere "otvorene" znaci da vazduh slobodno
Нису сви прозори прљави. Послаћу фотку када будем могао.deluje čudno da su se svi "isprljali" u isto vreme posle 10 godina.
da li su te fleke pravilno raspoređene i kružnog oblika prečnika 10...15cm?
Mala stvar a veliki problem ko ne zna .....ja sam imala veliki problem sa kondenzom....a imam venecijanere....i nisam znala da oni ne smeju biti zatvoreni skroz, kad je napolju hladno, a unutra se greje....
..e onda mi je on poslao neke linkove, nemam ih vise...ali sam tamo procitala da u tom periodu moramo drzati venecijanere "otvorene" znaci da vazduh slobodno
prolazi do stakla....i problem je resen......eto vrlo mala stvar, a znaci puno.....![]()

Mala stvar a veliki problem ko ne zna ...
Dobro je znati, mada ja imam salone![]()

Prljanje IZO stakla iznutra je posledica gubitka "vakuuma", narodski - usao vazduh. Izo staklo se pravi lepljenjem 2 povrsine i aluminijumskih letvica. Unutra se ubacuje odredjeni granulat koji ima zadatak da upije preostalu vlagu i omoguci takozvani vakuum.ПВЦ прозори су се испрљали изнутра, а не видим могућност да их отворим. Шта да радим?

Slazem se potpuno ...zato stalno i "visim 'ovde...da uvek je dobro znati neke stvari cak i kad ti ne trebaju....nikad se ne zna kad mogu zatrebati..![]()
Прозор "Вујић" Ваљево.