ПВ

milsu

Ističe se
Poruka
2.519
Помагајте! Радим као глупи портир, немам нигде везу да нађем неки фини послић, хоћу да се запослим негде за стално и ту да дочекам пензију. Имам три године више него што је горња граница за пријем војника у професионалну службу. Служио сам војни рок у Подгорици март 2000-2001. при команди друге армије, ВЕС 11807, послужилац на радио-релејној међустаници, ВВ за ЦВ на ИКМ, радио на уређајима ФМ-200 и РРУ-9, имао шест гађања са одличним оценама, шест стража у касарни, око три недеље терена. Нисам баш Рамбо, али нисам ни неки крш. Прихватио бих доквалификацију. Завршио сам Прву београдску гимназију (прир-мат. смер), радио сам као обезбеђење углавном на пријавницама, поред осталог радио сам и у штампарији на тампон и дигиталној штампи, служим се компјутером, познајем енглески доста добро, као и основе француског. Да ли има шансе да негде добијем посао као професионални војник? Волео бих да служим и у КЗБ. Је л' хоће неко да ме прими преко везе у војску?
z:)
 

milsu

Ističe se
Poruka
2.519
Да допуним пост. Служио сам као редар спаваоне, трпезарац, пожарни код наоружања и у ауто парку и на КПС-у, помоћник дежурног батаљона, дежурни вода, помоћник дежурног касарне, формацијски сам био заменик заменика командира одељења. Негативне особине: помало сам спор, ћутљив сам и замуцкујем и не умем да вичем, не могу дуго да трчим, имам поленску кијавицу у мају и јуну, нисам возач. Позитивне особине: поуздан сам, волим униформу и оружје, војска је моје природно окружење, волим да пуцам, пуцање ме опушта и волео бих да је сваки дан неки рат и да пуцам сваког дана, могу да ходам цео дан без проблема, волим да пијем, не пушим и не дрогирам се.
z:poz:
 

Steinadler

Poznat
Moderator
Poruka
7.275
Тешко да ћеш упаст ђе мада није немогуће... пробај отићи у француску легију тамо ћеш још теже прoћи. :D
 

milsu

Ističe se
Poruka
2.519
Ма, знам да сам стар, шта ће им во од 33 године, њима треба младо месо, ок. Једино што не разумем каква ће то бити професионална војска, ако данас напримају двадесетогодишњаке, за 30 година то ће бити нека војска деда (и баба).
z:p
 

m-i-m-i

Aktivan član
Poruka
1.987
Ne poznajes dovoljno profesionalizaciju Vojske Srbije. Ne mozes da budes profesionalni vojnik stariji od 40 godina, pa sve da si poceo da radis u Vojsci sa 4 godine. Od profesionalnih vojnika, penziju ce u Vojsci sacekati samo oni koji postanu podoficiri, znaci oni koji budu napredovali. Nema vise milosti - profesionalizacija.
 

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.