PUTUJ EVROPO........

Ti pricas besmislice od kad su usli u EU iz Rumunije se iselilo odmah 2 miliona ljudi najvise u Spaniju i Francusku, a iz Bugarske nekoliko stotina iljada tako da mogu da menjaju mesto boravka i zele sto je najvaznije .To je super recept koji su jos komunjare primenile da otvoris granice i nezaposlenu gologuziju pustis da ide napolje na teret zapadnih zemlja ,recimo i iz Srbije bi se odmah iselilo bar pola miliona nezaposlenih ili nezadovoljnih sto bi bila prava sreca i oklon za drzavni budzet i mnogo bi se poboljsala socijalna slika drzave.Tako su se i Irci,Grci i Italijani oslobodili prvo sirotinje pa im je tek onda krenuo razvoj koji je sada evidentan.

Znam ja takve LDP-ovce: Pluju po Srbiji, Zapad im je idol, kad neko od tih propalica dospe do zapada, mozes ga viditi kako cisti WCe i ulice za jedan Evro satnicu:lol:

Slazem se, pola miliona bi odma zapalilo za zapad, ali bi se u roku od tri meseca 3/4 vratila, a ostale bi zapadnjaci proterali, kao sto trenutno proterivaju rumune iz Italije.

video sam dosta sveta , a i to sto asm video me je ucvrstilo u saznanju da mi nigde i nikada nece biti lepse bilo gde nego u sopstvenoj zemlji. tu su sve stvari koje najvise volim kao sto su porodica, prijatelji, rodni grad, dobra hrana i pre svega lepe zene .

cilj mi je da radim dobro i dobro zaradjujem u srbiji a ne da perem klozete u londonu, rimu, amsterdamu i da pricam sebi "bravo uspeo si u zivotu". novac vredi kada imas porodicu, prijatelje, kumove , kada imas sa kim da ga podelis i potrosis. novac ti nista ne vredi ako si sam , negde u tudjini. to ti nikada neces moci da razumes.

Video si ti dosta mog qrza........:D:D:D
Moji prijatelji su , mahom videli bas dosta sveta, a ja sam i rodjen u tom "svetu", i nikome ko je zaista video "dosta sveta" ne pada na pamet da pise ovakve lokal - kompleksaske gluposti........putovanja sire vidike, i upotpunjuju saznanja, a tvoji vidici su kao kod konjske zaprege..........:D

Znam ja takve LDP-ovce: Pluju po Srbiji, Zapad im je idol, kad neko od tih propalica dospe do zapada, mozes ga viditi kako cisti WCe i ulice za jedan Evro satnicu:lol:

Slazem se, pola miliona bi odma zapalilo za zapad, ali bi se u roku od tri meseca 3/4 vratila, a ostale bi zapadnjaci proterali, kao sto trenutno proterivaju rumune iz Italije.
Pa nisam siguran da ih proteruju u Italiji ih ima oko 700 000 a u Spaniji preko milion i sve ih je vise a proteruju se oni koji prave sranja i bave se kriminalom

Takve ideje u EU koja se ujedinjuje nisu realne,

poznajem mnogo Talijana što tu ljetuju i mnogo
su fini ljudi i uglavnom ih ne zanimaju ovakve teme
već gdje ima dobre ribe, ljepa plaža čisto more,
dobar provod i sl.

Poznajem i ja mnogo Italijana, pogotovo onih koji su u drzavnoj sluzbi kao Policajci na primer, oni misle kao sto sam opisao.
I, nemoj verovati, sta su ti neki Italjani pricali, kad su kod vas gostili: Pricaju jedno, misle drugo -> Oni se kod vas osecaju kao u svojoj kuci.

Ovde u Britaniji odnedavno ima jako mnogo Poljaka. Mislim, bas jako mnogo - oko milion.

I narocito su cenjeni kao vucna marva.
Pa eto tako bi i nasi isli na zapad i rasteretili drzavni budzet posto bi se radilo o nezaposlenima koji ne uplacuju nista u njega ,a koriste pomoc i ne rade gotovo nista ,pa nek idu sa Poljacima i Rumunima makar da fizikalisu po zapadu ,umesto sto ovde parazitiraju.

Hm, a Bolero blizu... pa ybg. ista kilometraža... :lol:
Nego, što se cimaš bre... Samo ti njemu otpevaj onu od Ljube i opušteno... Vi imate Zorku... može samo da ti zavidi... a vašar i da ne pominjem... tek 'nako lepi sokići sa Čavića... bruka...

jbg znam ali domovina nema ni b od bolera... Vise bih voleo da nas nema nego sto imamo Zorku...jeste gigant al zato sad svaki drugi ima astmu ili problema sa disajnim putevima...ebala ih Zorka... a i grad je bezao na tu stranu da bi bili blizi poslu...moroni...

Vasar je tradicija njime se ponosim...a sad ce da ga izmeste na sajmiste koje pocinju da rade na prolece...vrlo verovatno je ovo bila zadnja godina u onoj rupi...

Sto se tice sokica boze moj... neka oni placaju porez...al ja cu ipak da pijem kolu...

Nisi mi odgovorio odakle si? Vidim dobro poznajes Sabac...kakav je takav je moj je :roll:

Ovde u Britaniji odnedavno ima jako mnogo Poljaka. Mislim, bas jako mnogo - oko milion.

I narocito su cenjeni kao vucna marva.

Ima i vise Pakija, Indijaca, i ostalih........i niko , koliko god ih ti , podcenjivao da su marva, se ne vraca nazad u svoje "raj - drzave".......

Sem toga, u engleskoj ima i dosta srba, a tu je slika drugacija, narocito kod onih koji su otisli pre talasa izbeglica.......neces valjda reci , da su srbi u engleskoj "vucna marva"???

Kako se ko snadje, to je stvar sposobnosti, srece, kvalifikacije..........ali, barem ima sansu.
Srbi iz srbije nemaju sansu, u startu, i trebali bi zato da budu srecni???:confused:

Pa nisam siguran da ih proteruju u Italiji ih ima oko 700 000 a u Spaniji preko milion i sve ih je vise a proteruju se oni koji prave sranja i bave se kriminalom

Pa skoro svi se bave kriminalom, Italjani su vec vrsili hajku na te Rumune, svako ih tamo mrzi, inace, nista drugacije u Nemackoj. Cemu drugom da se bave? Neznaju tamosnji jezik, diplome im nisu priznate, nezaposlenost onako i tako je velika, pa sta ce zapadu jos milioni niskoobrazovanih Balkanaca?

Ma vucna marva kad ti kazem.

Pakistanci su ovde dolazili sezdesetih da rade u industriji koja se sad mahom pozatvarala, a Poljaci dolaze sad, bas ove godinu dve, masovno. Imao sam neki carter let preko onog smrdljivog aerodroma u Lutonu i ako nije bilo jedno tuce letova za Katovice nije ni jedan.

Kelnerisu, beru voce, ciste, peru, zidaju, seku travu, poneki se uglavi u neku knjizaru ili radnjicu...

omasio si mnogo... Evo ti ovde na forumu te iz Austrije i Nemacke... nije bas zapad al opet jeste... svi su do jednog radikali bas kao i ti... a sta mislis sta tamo rade :roll:

sve je to posledica rts sat [ruska televizija srbije satelit]

jbg znam ali domovina nema ni b od bolera... Vise bih voleo da nas nema nego sto imamo Zorku...jeste gigant al zato sad svaki drugi ima astmu ili problema sa disajnim putevima...ebala ih Zorka... a i grad je bezao na tu stranu da bi bili blizi poslu...moroni...

Vasar je tradicija njime se ponosim...a sad ce da ga izmeste na sajmiste koje pocinju da rade na prolece...vrlo verovatno je ovo bila zadnja godina u onoj rupi...

Sto se tice sokica boze moj... neka oni placaju porez...al ja cu ipak da pijem kolu...

Nisi mi odgovorio odakle si? Vidim dobro poznajes Sabac...kakav je takav je moj je :roll:

Tako brate... to se zove lokal-patriotizam... Kakav je takav je... tvoj je... a usput rečeno... lep je Šabac...
Jes, da ti kažem pa da me napljuju što pazarim na Kaleniću...:lol:

Back