PUTUJ EVROPO........

Коју бре "потребну квалификацију"??? Како можеш тако сумануто да лупеташ и служиш се неистинама. И како ће било ко са некаквим квалификацијама из источних земаља тек тако "да нађе посао" у Паризу. Глупост до глупости!!! И лаж до лажи!

Popi lekic,iako sumnjam da si u fazi metastaze:D:D:D

Imam prijatelja, sa dusanovca, koji zivi 30 godina u sloveniji.........prosle godine, je lik otisao u Spaniju , Barselonu, i zaposlio se u roku od 3 dana.........zavrsio je dizajnersku skolu i neke kurseve po USA..........papire je sredio za jedan dan, a stan je nasao za jedan sat.......

Kako rekoh, nekome ko ceo zivot zivi na kalenic pijaci ko ti, to je bajka.......ali , za bolje i nisi......dzumaro:D

koja gomila demagogije. sta ce se promeniti da nama sutra ukinu vize? oce li srbi nagrnuti u pariz , amsterdam, london, barselonu? oce ****!

jer srbi nemaju para da odu na izlet do kopaonika a kamoli za pariz, rim, amsterdam...

jedno putovanje do rim za cetvoroclanu porodicu 6-7 dana kosta 2000 eura minimum

koliko porodica u srbiji moze da odvoji taj novac? mozda 0.5% ne vise.

tako da sve u svemu, dok nam je standard nizak , nista nam ne vredi da nam ukinu vize i za ceo svet.

Ti ces Jerry, pak umreti na pesterskim visoravnima, gde jos cuvas ovce.......:D:D:D:D:D
Ako dodje Toma na vlast, i vi sa planina krenete u gradove, da lomite noge po betonu,,,,,ja odoh na avion......ne bi mogao da vas gledam ocima:D:D:D

Do tada , sem na forumu, ja i nisam okruzen shabanima.kao vi.....zato i dolazim ovde, vi mi dodjete kao neke retke zivotinje, koje nemam prilike da vidim u BGD.....kao neka vrsta safarija sa majmunima i magarcima:D:D:D

pa idi na avion vise da bi da te ispratimo.

ja cu umreti tamo gde je umrlo i desetine mojih predaka pre mene. umrecu u sopstvenoj zemlji srecan. boli me **** za amsterdame, brisele, londone, rimove.... meni je srbija na prvom mestu.

Ma ima, sjor, ima jos kako.

Prica mi neki Francuz, zali se, pokupovali Englezi silne kuce u selu njegovih roditelja u Normandiji... njima vikendice, ali selo umire - malo stalnih stanovnika. Oni koji se presele nece da pricaju francuski.

To ti je opsti fenomen gde god je lepo - dodju i pokupuju, domace ispujdaju, i to je to.

pa gejaku kada su spalili [covek o kome sam pricao ili on sam] lokal napravio je novi ubrzo i sada je diskoteka ili folkoteka zovi kako hoces...

U domovini nisam bio to mi je predaleko... Nego odakle si ti..?

Hm, a Bolero blizu... pa ybg. ista kilometraža... :lol:
Nego, što se cimaš bre... Samo ti njemu otpevaj onu od Ljube i opušteno... Vi imate Zorku... može samo da ti zavidi... a vašar i da ne pominjem... tek 'nako lepi sokići sa Čavića... bruka...

Ovo je jedan mlad i perspektivan Politicar(mozda je pogresio partiju) i on je u skupstini od ove godine.A na Senjaku se ti drzi.:D

Eto, ja te pitam, jednostavno pitanje, znas li gde je kafic Most na senjaku , a ti blejis, jer nemas pojma...........neko ko zivi na senjaku zna gde je most i zna gde je mak.....

Problem je , bajo , sto lazes ko pravi domacinski iskompleksirani dziber:D:D:D

Ponovo......znas li gde je kafic Most na Senjaku???;)

Vencac i Knjaz Milos su dovoljni mozda da poklope Farmakom u cijem okviru su plastenici, Sabacka Mlekara i mnoge druge stvari...

A sta cemo da radimo sa M-plastom i Sanijem i mnogim drugim gigantima u nasoj opstini?? :roll:

Na ruskim pretrazivacima kad upises Sabac nista sem mozda glavnog Sabackog portala ne nalazi,a Arandjelovac je nesto drugo na prvim stranicama se nadju cak i Shpediterske firme.:D

Ma
koja gomila demagogije. sta ce se promeniti da nama sutra ukinu vize? oce li srbi nagrnuti u pariz , amsterdam, london, barselonu? oce ****!

jer srbi nemaju para da odu na izlet do kopaonika a kamoli za pariz, rim, amsterdam...

jedno putovanje do rim za cetvoroclanu porodicu 6-7 dana kosta 2000 eura minimum

koliko porodica u srbiji moze da odvoji taj novac? mozda 0.5% ne vise.

tako da sve u svemu, dok nam je standard nizak , nista nam ne vredi da nam ukinu vize i za ceo svet.

Ma samo neka ukinu... peške krećem put Jevrope... :lol:

Eto, ja te pitam, jednostavno pitanje, znas li gde je kafic Most na senjaku , a ti blejis, jer nemas pojma...........neko ko zivi na senjaku zna gde je most i zna gde je mak.....

Ovde se ne radi o kaficu, nego se radi o tome, da ste vi LDP-ovci osteceni od raznih droga, pa vise neznate sta pricate u lupate ->isto kao Cedomir, isto sranje:lol::lol::lol::lol:

pa idi na avion vise da bi da te ispratimo.

ja cu umreti tamo gde je umrlo i desetine mojih predaka pre mene. umrecu u sopstvenoj zemlji srecan. boli me **** za amsterdame, brisele, londone, rimove.... meni je srbija na prvom mestu.

Pa tako reci.........i sve je ok.........

Ti si vezan za rodno selo, i tu gde si se rodio tu ces i da umres, a od zivota ces videti samo svinjske goozice i kravlje vime.........to je tvoj svet , i to je ok.....za tebe..

Nemoj druge da ubedjujes kako je to super, jer ti niko ne veruje, sem slicnih dzibera kao sto si ti........

Popi lekic,iako sumnjam da si u fazi metastaze:D:D:D

Imam prijatelja, sa dusanovca, koji zivi 30 godina u sloveniji.........prosle godine, je lik otisao u Spaniju , Barselonu, i zaposlio se u roku od 3 dana.........zavrsio je dizajnersku skolu i neke kurseve po USA..........papire je sredio za jedan dan, a stan je nasao za jedan sat.......

Kako rekoh, nekome ko ceo zivot zivi na kalenic pijaci ko ti, to je bajka.......ali , za bolje i nisi......dzumaro:D

Ахам, свега "дизајнерску школу и курсеве по УСА" - баш си духовит! :roll::roll::roll:

Ма теби су лекићи очигледно нестални па сада кризираш овде по форуму - али нека драго ми је да си све ово исписао и надам се ДА НЕЋЕШ БРИСАТИ ОВЕ ТВОЈЕ ГЕНИЈАЛНЕ ПОРУКЕ - јер ће убрзо, после 2-3 месеца БИТИ ТАКВИХ КОНТРА ИНФОРМАЦИЈА ДА ЋЕШ ПОЈЕСТИ ОВУ ТЕМУ.

Neverovatno je samo to koliko ti izmishljash.
Postoji sloboda protoka ljudi i kapitala u chlanicama ali ne na taj nachin da mogu da menjaju stalno mesto bravka...pun je qurac evropljanima i "domatjijh"Arapa a shta mislish da bi se desilo kada bi milionima rumuna,bugara i takvih bilo dozvoljeno da se nasele po zapadnoj veropi?
Zato ne prichaj besmislice.
Ti pricas besmislice od kad su usli u EU iz Rumunije se iselilo odmah 2 miliona ljudi najvise u Spaniju i Francusku, a iz Bugarske nekoliko stotina iljada tako da mogu da menjaju mesto boravka i zele sto je najvaznije .To je super recept koji su jos komunjare primenile da otvoris granice i nezaposlenu gologuziju pustis da ide napolje na teret zapadnih zemlja ,recimo i iz Srbije bi se odmah iselilo bar pola miliona nezaposlenih ili nezadovoljnih sto bi bila prava sreca i oklon za drzavni budzet i mnogo bi se poboljsala socijalna slika drzave.Tako su se i Irci,Grci i Italijani oslobodili prvo sirotinje pa im je tek onda krenuo razvoj koji je sada evidentan.

Još malo Talijani love u našem moru ali i tome
će uskoro kraj. U Europu treba samo kao ravnopravan
član, drugačije je loše. A nadam se da ćemo se do
2009 dobro pripremiti.

Dalamcija ce se kad tad osloboditi Usrasa iz Zagreba, inace, i Zagreb je bio sto puta duze madarski grad, nego hrvatski.
A znas li sta govore Italjani u vezi Istre, Fiuma itd.?
SAmo je jos pitanje vremena, kada ce Italija zapoceti da vrati svoje. Korak po korak.

video sam dosta sveta , a i to sto asm video me je ucvrstilo u saznanju da mi nigde i nikada nece biti lepse bilo gde nego u sopstvenoj zemlji. tu su sve stvari koje najvise volim kao sto su porodica, prijatelji, rodni grad, dobra hrana i pre svega lepe zene .

cilj mi je da radim dobro i dobro zaradjujem u srbiji a ne da perem klozete u londonu, rimu, amsterdamu i da pricam sebi "bravo uspeo si u zivotu". novac vredi kada imas porodicu, prijatelje, kumove , kada imas sa kim da ga podelis i potrosis. novac ti nista ne vredi ako si sam , negde u tudjini. to ti nikada neces moci da razumes.

Ахам, свега "дизајнерску школу и курсеве по УСА" - баш си духовит! :roll::roll::roll:

Ма теби су лекићи очигледно нестални па сада кризираш овде по форуму - али нека драго ми је да си све ово исписао и надам се ДА НЕЋЕШ БРИСАТИ ОВЕ ТВОЈЕ ГЕНИЈАЛНЕ ПОРУКЕ - јер ће убрзо, после 2-3 месеца БИТИ ТАКВИХ КОНТРА ИНФОРМАЦИЈА ДА ЋЕШ ПОЈЕСТИ ОВУ ТЕМУ.

:D:D:D:D:D.........ima milion primera, gde se na primer kuvari, zaposljavaju masovno na zapadu,,,,,,,nije potrebna visoka skola, za to.....narocito su cenjeni , kako je i logicno madjari i cesi.......elem, za 2- 3 meseca, mozda nece biti ovog foruma, jer ce srbija uci u gradjanski rat, kada se odcepi kosovo..........a ti ces, ipak riknuti na tezgi na kalenica

Mak je u koste glavinica magarcino,a most mi nije poznat sem ako to nije raskrsce koje se takodje nalazi u istoj ulici.

Dalamcija ce se kad tad osloboditi Usrasa iz Zagreba, inace, i Zagreb je bio sto puta duze madarski grad, nego hrvatski.
A znas li sta govore Italjani u vezi Istre, Fiuma itd.?
SAmo je jos pitanje vremena, kada ce Italija zapoceti da vrati svoje. Korak po korak.
Takve ideje u EU koja se ujedinjuje nisu realne,

poznajem mnogo Talijana što tu ljetuju i mnogo
su fini ljudi i uglavnom ih ne zanimaju ovakve teme
već gdje ima dobre ribe, ljepa plaža čisto more,
dobar provod i sl.

Back