Победоносцев
Stara legenda
- Poruka
- 86.507
Prve komsije!
Al' sad sam u Skotskoj, St Andrews.
Al' sad sam u Skotskoj, St Andrews.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno da neću u Evropu...ko me neće,zabole me za njega.Naravno , Karlito.........relacija ...rodno selo - katun gde cuva ovce - stocna pijaca - seoska kafana.........magicni cetvorougao svakog dobrog domacina.....
Koji ces racku u Evropi??![]()
Od nocas, tacno u ponoc, 400 miliona evropljanja, od severa Letonije, do juga Spanije , putuje bez ikakvih isprava, viza, pasosa......sirom kontinenta.......
400 miliona "anglosaksonskih podguznih muva", moze da sedne u auto, i bez ikakvih barijera , obidje Pariz , Amsterdam, Prag, Bec, Rim.........ljudsko pravo slobode kretanja i rada, nikada nije bio blizi svom savrsenstvu, nego u uniji 24 evropske drzave .
Srecom , po nas, mi nismo tako glupi kao ovih 400 miliona "podguznih muva'
Znamo mi, sta se iza toga krije......vatikan, soros, cia, i ostali , imaju svoj pakleni plan, koji smo mi, kao najpametniji i najbolji narod u vasioni davno provalili........
Ne damo se mi, kao ovih 400 miliona , zavarati nekim "slobodama kretanja, rada, i slicnim glupostima".............gledacemo ih sa strane, kako propadaju, gladuju, umiru od bolestina, u svojoj dekadenciji i gubljenju nacionalnog identiteta.......
Zato, nocas, kada "podguzne muve " budu slavile ......mi cemo spavati mirno, ususkani u svojim granicama, smeskajuci se njihovoj gluposti.......sto rece pesnik" Putuj evropo..."
Bugarska , Rumunija i Kipar.........***** li ga,zasto......valjda jos treba da se kultivisu![]()
Не, малопре сам нашао податак, Велика Британија, Ирска и Кипар су остале ван шенгенске зоне..... Ипак хвала.......:wink:
Naravno da neću u Evropu...ko me neće,zabole me za njega.Ali ti ne kapiraš da oni neće nas...8-)amebe nemaju mozak.
Melješ gomilu gluposti,ko da nam je neko ponudio wild card za ulazak u Evropu,a mi nećemo...smanji gas!
Karlito, nikome nije EU nudila wild card....ko hoce, hoce, ko nece, ne mora......ali su se svi , borili da budu deo EU, iskljucivo iz svojih interesa, a ovde se sve radi , ne bi li se minirao i usporio ulazak srbije u zajednicu.....
Ponasamo se, kao da ocekujemo da nas mole da udjemo, a mi cemo dobro da razmislimo...
To je ona cuvena :" Hocemo u Evropu, ali pod nasim uslovima..."
Miniraju nas naši političari,u svemu.Šire korupciju i jačaju i stvaraju mafiju,tako da cela priča iz teksta ide mimo nas.Što se tiče naroda,pola stanovništva novih članica unije je bilo protiv pristupa istoj,pa su ih političari uterali unutra.Karlito, nikome nije EU nudila wild card....ko hoce, hoce, ko nece, ne mora......ali su se svi , borili da budu deo EU, iskljucivo iz svojih interesa, a ovde se sve radi , ne bi li se minirao i usporio ulazak srbije u zajednicu.....
Ponasamo se, kao da ocekujemo da nas mole da udjemo, a mi cemo dobro da razmislimo...
To je ona cuvena :" Hocemo u Evropu, ali pod nasim uslovima..."