PUTUJ EVROPO........

Eeeee, arandjelovcanin evo nadjoh ti bolnu tacku iako si porekao [jeste da smo prestali da se svadjamo al nemoj mi zameriti da postujem]... al jbg brate nisam ja trazio da neko izgubi tablice a neko dobije:

http://www.novosti.co.yu/code/navigate.php?Id=4&status=jedna&vest=112712&datum=2007-12-

Prema novom slovu propisa, Aranđelovac će biti "pripojen" Kragujevcu

Pozdrav za tebe i nemoj da se nerviras nego pisite peticiju zajedno sa loznicom i strajkujte... Meni nista ne znaci sto ce neko dobiti Sabacke table neko ove neko one...

Gospodo draga, postovani prijatelji........vi koji ste pametniji od Srba, cestitam vam .........
Vec dvadeset minuta, ste definitivno, deo evrope.......slobodni gradjani,koji slobodno, svojom voljom mogu da putuju od severa do juga naseg lepog kontinenta.......Cestitam..

A u Srbiji je , trenutno 0h 22 min........Toma Nikolic se sprema na spavanje, a Kostunica caska sa sovama pod prozorom.......

Naravno , Karlito.........relacija ...rodno selo - katun gde cuva ovce - stocna pijaca - seoska kafana.........magicni cetvorougao svakog dobrog domacina.....:D:D:D

Koji ces racku u Evropi??;)
Naravno da neću u Evropu...ko me neće,zabole me za njega.;)Ali ti ne kapiraš da oni neće nas...8-)amebe nemaju mozak.
Melješ gomilu gluposti,ko da nam je neko ponudio wild card za ulazak u Evropu,a mi nećemo...smanji gas!

Od nocas, tacno u ponoc, 400 miliona evropljanja, od severa Letonije, do juga Spanije , putuje bez ikakvih isprava, viza, pasosa......sirom kontinenta.......

400 miliona "anglosaksonskih podguznih muva", moze da sedne u auto, i bez ikakvih barijera , obidje Pariz , Amsterdam, Prag, Bec, Rim.........ljudsko pravo slobode kretanja i rada, nikada nije bio blizi svom savrsenstvu, nego u uniji 24 evropske drzave .

Srecom , po nas, mi nismo tako glupi kao ovih 400 miliona "podguznih muva':D
Znamo mi, sta se iza toga krije.:evil::evil::evil:.....vatikan, soros, cia, i ostali , imaju svoj pakleni plan, koji smo mi, kao najpametniji i najbolji narod u vasioni davno provalili........

Ne damo se mi, kao ovih 400 miliona , zavarati nekim "slobodama kretanja, rada, i slicnim glupostima".............gledacemo ih sa strane, kako propadaju, gladuju, umiru od bolestina, u svojoj dekadenciji i gubljenju nacionalnog identiteta.......

Zato, nocas, kada "podguzne muve " budu slavile ......mi cemo spavati mirno, ususkani u svojim granicama, smeskajuci se njihovoj gluposti.......sto rece pesnik" Putuj evropo..."

Šta drugo reći nego svaka ti čast...

Naravno da neću u Evropu...ko me neće,zabole me za njega.;)Ali ti ne kapiraš da oni neće nas...8-)amebe nemaju mozak.
Melješ gomilu gluposti,ko da nam je neko ponudio wild card za ulazak u Evropu,a mi nećemo...smanji gas!

Karlito, nikome nije EU nudila wild card....ko hoce, hoce, ko nece, ne mora......ali su se svi , borili da budu deo EU, iskljucivo iz svojih interesa, a ovde se sve radi , ne bi li se minirao i usporio ulazak srbije u zajednicu.....

Ponasamo se, kao da ocekujemo da nas mole da udjemo, a mi cemo dobro da razmislimo...
To je ona cuvena :" Hocemo u Evropu, ali pod nasim uslovima..."

Karlito, nikome nije EU nudila wild card....ko hoce, hoce, ko nece, ne mora......ali su se svi , borili da budu deo EU, iskljucivo iz svojih interesa, a ovde se sve radi , ne bi li se minirao i usporio ulazak srbije u zajednicu.....

Ponasamo se, kao da ocekujemo da nas mole da udjemo, a mi cemo dobro da razmislimo...

О томе да ли Србија ИМА или НЕМА ИНТЕРЕСА да уђе у ЕУ и о томе да ли Србија ХОЋЕ или НЕЋЕ да испуњава уцене ЕУ - одлучиваће народ Србије на референдуму а не ни ти(и теби слични агитпроповци), ни Чедомир, ни Тадић ни Свилановић нити било која друга плаћенићка багра.

Miniraju nas naši političari,u svemu.Šire korupciju i jačaju i stvaraju mafiju,tako da cela priča iz teksta ide mimo nas.Što se tiče naroda,pola stanovništva novih članica unije je bilo protiv pristupa istoj,pa su ih političari uterali unutra.:roll:

moze se povezatisa temom, radi se oputovanju ne???

Srbija na granici sa zonom Šengena
21. decembar 2007. | 07:51 -> 13:26 | Izvor: B92, Beta
Talin, Ljubljana -- U ponoć, šengenska zona postala je šira za teritorije devet zemalja, koje su postale članice Evropske unije 2004. godine.

Evropska unija je ukinula kontrolu na granici prema svojih devet novih članica, uključujući Mađarsku, čime je šengenska zona stigla i do granica Srbije. Ambasada Mađarske u Beogradu od danas počinje da izdaje šengeske vize za građane Srbije koji žele da putuju u tu zemlju.

Generalni konzul ambasade Janoš Kolar rekao je da procedura izdavanja viza neće biti komplikovanija nego do sada i da građani Srbije neće morati da podnose više dokumenata.

Prema njegovim rečima, od sada će umesto tri dana, za izdavanje viza biti potrebno pet dana jer će pasoške kontrole će biti detaljnije.

Obuhvaćeno 400 miliona Evropljana

Barozo: Najlepši dan u životu

"Proširenje Šengenskog sporazuma je najlepši dan u mom životu", izjavio je predsednik Evropske komisije Žoze Manuel Barozo, koji je boravio u Talinu, samo nekoliko sati uoči stupanja na snagu proširenog šengenskog sporazuma na još devet zemalja.

"Slobodno kretanje ljudi predstavlja jedno od glavnih principa ljudskih prava", rekao je Barozo.

Prošlu noć je obeležilo slavlje, koje je u zapećak bacilo strahove starih članica da će, tek sada, nastati prava poplava ekonomskih imigranata ili predviđanja nemačke policije da će u prvo vreme naglo porasti stopa kriminala.

Poljska, Mađarska, Češka, Slovačka, Slovenija, Estonija, Letonija, Litvanija i Malta čekali su tri godine na ovu noć. Sada su preuzeli odgovornost da će sopstvene granice ka zemljama van Evropske unije kontorolisati prema evropskim standardima.

Više od 400 miliona Evropljana od danas živi u šengenskoj zoni, koja obuhvata 24 zemlje bez kontrole na unutrašnjim granicama.

Nakon najnovijeg proširenja, van zone se nalazi ukupno pet članica EU - Velika Britanija, Irska, Kipar, Rumunija i Bugarska.

Back