PUTUJ EVROPO........

Ma nemamo mi nista sem teniskih igralista pod bukuljom itd da ne nabrajam.
Izvinjavam se za gramaticku grsku,slucajnost.
Majka mi nije ciganka daleko bilo,al isto tako nepricam nasumice,samo sto ti neces da priznas.:D

A po protoku novca Šabac je odmah iza Beograda i Novog Sada, ovde je svoje mesto našlo oko četrdesetak, što stranih što domaćih banaka. Googlaj...

Lična karta grada
Šabačka opština ima 123.000 stanovnika, a sam Šabac ima oko 70.000 stanovnika. Po zaradama nalazi se u proseku, ali na spisku nezaposlenih ima 19.300 lica, što je oko jedne trežine radno sposbnog stanovništva. Narodna kuhinja dnevno pripremi 500 obroka, što je znatno manje od nekadašnjih dve hiljade, krajem devedesetih godina. U opštini ima 13 osnovnih, osam srednjih, i tri više škole.

Šabac - Prema predlogu republičkih vlasti, među 12 opština koje će dobiti status grada biće i Šabac. Na to su Šapčani dugo čekali i podsećaju da je kroz istoriju pored Beograda Šabac bio važno uporište za dve carevine, a početkom 20.veka i glavna srpska luka.

IZVOR: DANAS

ARANDJELOVAC:
http://sh.wikipedia.org/wiki/Aranđelovac

SUMIRANO: Smatram da opstina koja je 3 puta manja od Sapca samo po broju stanovnika nema sta da trazi u poredjenju sa SA...

Da niste mozda izgubili tablice za kola pa zato si nervozan? Npr kao sto je loznica izgubila i jos par opstina pa su dobili Sabacke :roll:

prvo da imas kontakta sa Sapcem ti bi znao da nije Sabcu nego Sapcu ili mozda nisi isao u skolu ako ti je keva iz Sapca bila ciganka kako si naveo da najbolje znas situaciju kada se "belci" zene sa romkinjama...

U Sapcu postoji problem jednog coveka koji reketira lokale i zbog toga su pojedini lokali zatvoreni a za omladinu od 16-25 godina postoje sledeca mesta:
-Elit, Lupus, Kuba Libre, Hajneken, Splav, Triniti, Frola, Gejak i raznorazna druga mesta koja su klubovi iliti diskoteke... Najveca diskoteka na balkanu se nalazi na 25km od Sapca u Bogaticu i zove se Bolero...takvu vi tamo mozete samo da sanjate...

Sto se tice kafica oko trga u Sapcu gde se gradi hotel A kategorije i gde je uradjeno klizaliste za sta verovatno ne znas ni sta je posto vi u arandjelovcu verovatno nemate ni teren za kosarku... postoji 8 kafica... I jos mnogo vise po raznim drugim mestima u gradu... vi toliko u arandjelovcu nemate kad sve saberete...:roll:

Hm, Bolero diskoteka? Ybt. nisam odavno bio... nekad beše folkoteka... Ajd to i nekako , ali kafana na Mišaru postala diskoteka... to je već previše... Vidi se da nisam u toku... nego, da te pitam... da nije i Domovina postala... kojim čudom... diskoteka?

Ma nemamo mi nista sem teniskih igralista pod bukuljom itd da ne nabrajam.
D

hahhahaa.........teniska igralista "pod bukuljom".........pa zar te nije sramota??
Zvuci debilno , do bola........tu , vi , gejaci, kao igrate tenis, u pauzi prehranjivanja stoke??:D

Cool, mozete da promenite naziv iz "domacini" u "farmeri":D:D:D.......silazi li ona, pevaljka, veca zmijanac da pika tenis sa vama??:D:D:D

Nova pesma Balasevica
Ratko Mladic

Djaba vam novci moji trgovci
Djaba vam bilo dobre volje
I pogledi mrski
i odvratni prsti

Jer ja se ipak krijem
malo bolje
E pa da..

A Karla je k.....
izvinte me sto psujem
jer ja samo pricam
onako kako cujem
i ako su lagali mene
i ja lazem vas

Aha........ti si , pravi onaj , "domacin" koji je kucu napravio na svinjama i kokama.....:D:D
Jeste da ste tri generacije gazili gomna , i valjali se sa svinjama, ali ste docekali, da eto, treca generacija napravi kucu ( bez papira ) u Kaludjerici.....:D:D:D

Doduse, jos kenj*ate u septicke jame, ali od vc solja vas i onako hvata panika:D

E, ljakse , meni si nasao da pricas bajke, iz vukoyebine:D:D

Idi.idi mozes samo da se tesis.Ja sam pnosan na svoje pretke koji su drzali svinje i dan danas ih drze.Al dabogda da ce neko biti ponosan na tebe,coveka niskog morala,jednog makroa i unistitelja tudjih zivota.
I evo da ti kazem,moja kuca je na senjaku(u blizini kuce jednog narodnog poslanika SRS inace dobrog mog prijatelja),istina kupljena u vreme kad su cene bile dosta povoljnije nego sad.A ti kao starosedeoc mozes samo da sanja o pravljenju-kupovini kuce cak i u Kaludjerici.

Ovaj crncuga lupa opet gluposti. Drugo, nema slobode, u EU te moze carina posetiti kuci ili u stanu, imaju pravo da te pretresu i vrse kontrolu de god zeleli. EU ne donosi obicnim gradanima nikakve prednosti, jedino zapadski industrijski giganti profitiraju od otvorenih granica.
Ali, ljudi kao crncuga moraju prvo da osete 10 godina takozvane prednosti te evrope, pa da se opamete.
Nije slucaj, ako ubedlijva vecina svih evropskih naroda zeli stare granice natrag.

Derperu, zasto se nerviras, kada nemas pojma???:D
Jeste tesko gledati iz rezervata kako normalan svet putuje i radi ......ali to ste zeleli sve vreme. zar ne??

Niste dali da se izgubi "nacionalni identitet" srBskog naroda:D

U okviru unije, svima je dozvoljeno pravo kretanja a za skoro sve , sem jos rumuna , bugara, kipra.......je dozvoljeno i zaposljavanje gde god nadju posao, sem GB i Irske, koje su izuzete iz shengena......

Tebi ostaje , da otuputujes do babe na selo, i da se zaposlis kod strikana koji cuva svinje:D
Domacine.....:
-------------------------------------------------------------------
Prosecna plata u Slovackoj je npr.350 Evra.U Madjarskoj 450-500.Sa cim ce to oni da putuju po Evropi?Mesecna stanarina u Parizu za npr.50 kvadrata stana je oko 1000 Evra.Sirotinja ostaje sirotinja sa ili bez granica.A Francuz,Nemac itd. ni u snu nece da dopuste da Istocni narodi budu na njihovom nivou.Granice padaju da bi se bez problema izrabljivala radna snaga i da bi jeftini proizvodi brze dolazili u zapadnu Evropu.

to je sustina. sta ti vredi sto mozes da odes do beverli hilsa kad nemas pare ni za do soko banje :D

Ja ne trčim u Europu, trčaće ona k meni a ja ih čekam
samo nemam namjeru da im išta prodam, osim
turističke usluge

499973162_e438c0d40e_o.jpg

Arandjelovackom gonicu..........po stoti put.....meni su deca rodjena preko, oboje, pa nemam nikakav problem sa vizama.......zena mi jos uvek ima radnu dozvolu iz nemacke......

Meni je siroko polje , i ja sam ga koristio koliko sam hteo , i koristicu ga , kada god budem hteo.........za razliku od tebe, kojem je beograd, cudo nevidjeno...provinicijski mentalitet...............da ne kazem , dziberski;)

pa preseli se onda tamo , sta nas vise smaras retartdu dosadni

Idi.idi mozes samo da se tesis.Ja sam pnosan na svoje pretke koji su drzali svinje i dan danas ih drze.Al dabogda da ce neko biti ponosan na tebe,coveka niskog morala,jednog makroa i unistitelja tudjih zivota.
I evo da ti kazem,moja kuca je na senjaku(u blizini kuce jednog narodnog poslanika SRS inace dobrog mog prijatelja),istina kupljena u vreme kad su cene bile dosta povoljnije nego sad.A ti kao starosedeoc mozes samo da sanja o pravljenju-kupovini kuce cak i u Kaludjerici.

Na Senjaku???,,,,,,,,komsija ti radikal???:D
pa radikali se hvale javno, kako nemaju kuce ni na dedinju ni na senjaku......ko sada laze??

Radikali ili ti???.........bice , i jedni i drugi.....a senjak odlicno poznajem. svratis li nekad u kafic "Most" ili mozda " Mak"???........siguran sam da znas gde je to....;)

Drzi se ti, bajo, i dalje svinjogojstva........sto je zicer je zicer.....duvan cvarci, domaca mast i taj rad.......;)

A po protoku novca Šabac je odmah iza Beograda i Novog Sada, ovde je svoje mesto našlo oko četrdesetak, što stranih što domaćih banaka. Googlaj...

Lična karta grada
Šabačka opština ima 123.000 stanovnika, a sam Šabac ima oko 70.000 stanovnika. Po zaradama nalazi se u proseku, ali na spisku nezaposlenih ima 19.300 lica, što je oko jedne trežine radno sposbnog stanovništva. Narodna kuhinja dnevno pripremi 500 obroka, što je znatno manje od nekadašnjih dve hiljade, krajem devedesetih godina. U opštini ima 13 osnovnih, osam srednjih, i tri više škole.

Šabac - Prema predlogu republičkih vlasti, među 12 opština koje će dobiti status grada biće i Šabac. Na to su Šapčani dugo čekali i podsećaju da je kroz istoriju pored Beograda Šabac bio važno uporište za dve carevine, a početkom 20.veka i glavna srpska luka.

IZVOR: DANAS

ARANDJELOVAC:
http://sh.wikipedia.org/wiki/Aranđelovac

SUMIRANO: Smatram da opstina koja je 3 puta manja od Sapca samo po broju stanovnika nema sta da trazi u poredjenju sa SA...

Da niste mozda izgubili tablice za kola pa zato si nervozan? Npr kao sto je loznica izgubila i jos par opstina pa su dobili Sabacke :roll:

Vencac i Knjaz Milos su dovoljni da vas poklope skroz iako je pstina 3 puta manja.Tablice ostaju.:D

Hm, Bolero diskoteka? Ybt. nisam odavno bio... nekad beše folkoteka... Ajd to i nekako , ali kafana na Mišaru postala diskoteka... to je već previše... Vidi se da nisam u toku... nego, da te pitam... da nije i Domovina postala... kojim čudom... diskoteka?

pa gejaku kada su spalili [covek o kome sam pricao ili on sam] lokal napravio je novi ubrzo i sada je diskoteka ili folkoteka zovi kako hoces...

U domovini nisam bio to mi je predaleko... Nego odakle si ti..?

pa radikali se hvale javno, kako nemaju kuce ni na dedinju ni na senjaku......ko sada laze??

Radikali ili ti???.........bice , i jedni i drugi.....a senjak odlicno poznajem. svratis li nekad u kafic "Most" ili mozda " Mak"???........siguran sam da znas gde je to....;)

Drzi se ti, bajo, i dalje svinjogojstva........sto je zicer je zicer.....duvan cvarci, domaca mast i taj rad.......;)

Vama narkomanima treba oduzeti droge, pa ce te vrlo brzo biti i bez kuce i stana. Onda ce te biti opet tamo, gde ste 2001 zapoceli -> obicni sljam sa ulice, koji samo zna da pali sopstvenu skupstinu i da lupa prozore. Za nesto vise vama fali mozak, to ste dokazali zadnjih sedam godina:lol::lol::lol::lol::lol:

pa preseli se onda tamo , sta nas vise smaras retartdu dosadni

Ti ces Jerry, pak umreti na pesterskim visoravnima, gde jos cuvas ovce.......:D:D:D:D:D
Ako dodje Toma na vlast, i vi sa planina krenete u gradove, da lomite noge po betonu,,,,,ja odoh na avion......ne bi mogao da vas gledam ocima:D:D:D

Do tada , sem na forumu, ja i nisam okruzen shabanima.kao vi.....zato i dolazim ovde, vi mi dodjete kao neke retke zivotinje, koje nemam prilike da vidim u BGD.....kao neka vrsta safarija sa majmunima i magarcima:D:D:D

Naravno da znaci, ali za tvoj mali mozak , ogranicen gradic pejtonom s jedne i kalenica pijace sa druge strane, koji je najdalje u zivotu dospeo do zemuna, je to nesto nezamislivo......kao bajka:D

Ko god ima potrebnu kvalifikaciju i nadje posao u parizu, a zivi u pragu, moze odmah da sedne u auto, i da se javi na posao sutra ujutro.........doduse, yebe ga "izgubljeni identitet":D:D:D

Коју бре "потребну квалификацију"??? Како можеш тако сумануто да лупеташ и служиш се неистинама. И како ће било ко са некаквим квалификацијама из источних земаља тек тако "да нађе посао" у Паризу. Глупост до глупости!!! И лаж до лажи!

Ovo je jedan mlad i perspektivan Politicar(mozda je pogresio partiju) i on je u skupstini od ove godine.A na Senjaku se ti drzi.:D

Back