Dobro situirani gospodin
Elita
- Poruka
- 17.555
kod rusa je kultura azijatska.Najveća evropska država je Rusija čak i bez svog azijskog dela. Sedi jedan.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kod rusa je kultura azijatska.Najveća evropska država je Rusija čak i bez svog azijskog dela. Sedi jedan.
kod rusa je kultura azijatska.
Tvoj voljeni Broz je bio boljševik. Boljševizam je nastao u Rusiji. To je antizapadna ideologija.kod rusa je kultura azijatska.
ne, nisu toliko daleko doguraliJedu pirinač i klanjaju se prolaznicima?
ne, nisu toliko daleko dogurali
nije ako si clickbaitEU je na strani Vučića i to svako pametan vidi. Tako da, ovo sve gore je besmisleno
rusi nemaju smerKlanjaju u smeru palog meteora i ne jedu svinjetinu?
a rakete hipersonicne, jos malo i preuzimaju ceo svet; nama amerima je agent krasnov isposlovao da nas ne gadjaju, a vas ko hebe, i treba da vas satrukod rusa je kultura azijatska.
Putinova Rusija je sve ono protiv čega se vi borite
Citava poruka je bila odlicna, AV je unutrasnji problem Srbije, iracionalno je ocekivati da se oni direktno mesaju, sem toga imaju i drugih problema i proriteta.Koliko god mrzeo šizofrenog bolesnika koji vrši funkciju predsednika, on je još uvek legitimno izabran funkcioner kao i ova vlada bez obzira što je "ukrasna".
I EU i Rusija moraju sa njima da vrše zvaničnu komunikaciju jer to je jedina adresa u državnim poslovima.
Tema nije Broz. Niti je ovo pdf istorija.Broza treba uporediti sa civilizovanim državnicima
u periodu 1945 -1980. Broz je negativna istorijska ličnost.
to o preuzimanju sveta sam sluso na casovima marksizma 77me, i posle u jna na politickoj nastavi 81vea rakete hipersonicne, jos malo i preuzimaju ceo svet; nama amerima je agent krasnov isposlovao da nas ne gadjaju, a vas ko hebe, i treba da vas satru
Нешто велико долази: Зашто Руси гомилају хиперсонично оружје?!
nisam vise siguran da ima budala kojima se tako moze oprati pamet, da se mi borimo protiv rusije... malo morgen mi, nego vi, ali sada ce ruje vas da gadjaju, i to naglasise, bez pauze dok vas ne satru... ili se predajte
Broz ima veze sa temom.Tema nije Broz. Niti je ovo pdf istorija.
Nikakve.Broz ima veze sa temom.
I lansiraće lešnike i oraje do kraja sveta.to o preuzimanju sveta sam sluso na casovima marksizma 77me, i posle u jna na politickoj nastavi 81ve
propade i marksizam propade i sssr propade varšavski pakt propade sfrj
rusi već 4 godine lansiraju salve hipersoničnih raketa na ukrajinu i danas im je još gore nego kad su počeli rat
Većina je protiv otvarača teme."Putinova Rusija je sve ono protiv čega se vi borite"
Lepo rečeno.
Ništa ne bih dodao.
Broz ima veze sa temom.Nikakve.
Vučić im obećao litijum, mogu slobodno da zatruju i Savu i Dunav što im niko drugi ne bi dao. Naravno da ga EU podržava.Pa nije. EU ga trpi, a Putin podržava.
pa sta bude nek budeI lansiraće lešnike i oraje do kraja sveta.
Naravno da nisam. Birati između Vučića i Đilasa, Marinike, Ponoša, je isto kao birati između Rusije i EU. Između dva podjednaka zla biraš malo manje. Ako nemamo boljeg od Ponoša, onda smo i zaslužili Vučića.Pa jesi glasao za Ponoša 2022.
Kao što je Đinđić rekao: "Prvo proverite da li ste uradili domaći, a onda da li vas nastavnica mrzi."
LITUJUMA u EU ima najviše u FrancuskojEU podrzava Vucica, jer im je dao bukvalno sve. A dace im i litijum. Ako kojim slucajem to odbije, EU i Amerika ce pustiti niz vodu Vucica dok kazes keks. Jos imaju evidenciju o svim njegovim korupcionim aferama, nisu oni blesavi.
Nece tamo da kopaju jer ne zele da zagade i uniste svoju okolinu.LITUJUMA u EU ima najviše u Francuskoj
A oni ga kopaju u Srbiji
Da li neko zna zašto ???
Ne kopaju ga u Srbiji uopste,LITUJUMA u EU ima najviše u Francuskoj
A oni ga kopaju u Srbiji
Da li neko zna zašto ???