Путинов црни сценарио! Ужасно упозорење Британије: Ако Кремљ победи, окреће нуклеарно оружје према Лондону и Вашингтону! Ако изгубите...

AleksaJ

Buduća legenda
Poruka
36.979
https://www.republika.rs/svet/svet/415275/vladimir-putin-rat-nuklearno-oruzje-bil-brauder

Бил Браудер је у ауторском тексту за Дејли мејл изнео своје виђење даљег тока рата и шта ће се десити ако Русија победи.

Русија није требало да заврши овако. Када је Владимир Путин први пут изабран, Русија је имала подршку западног света, образовану популацију са већом стопом писмености од оне у Сједињеним Државама, огромне природне ресурсе, потпуно развијену индустријску базу и богату културну историју, бивши финансијер и критичар руског режима пише за Дејли мејл Бил Браудер.

Да се Русијом правилно управљало, сада би могла да има модерну и велику економију на нивоу Немачке или Јапана. Уместо тога, руска економија је издубљена и по величини је еквивалентна држави Њујорк.

То је зато што су Путин и око 1.000 његових пријатеља украли најмање милијарду долара од руске државе у периоду од 22 године. То је новац који је требало потрошити на болнице, школе, путеве и друге јавне службе. Уместо тога, потрошено је на јахте, приватне авионе и луксузне виле и депоновано на рачуне у страним банкама.

Медији у Србији опет на задатку

Деценијама су цртали мету по грашанкама и грашанима србије да би их НАТО бомбардовао

сада после 'промене курса' медији цртају мету за бомбе из Русије

Битно је да се новине продају ... нема везе одакле бомбе падају

Живело новинарство Србије .. макар и не било који да их читају

Poslednja izmena:
Жене које кувају грашак?

Спасимо куварице и конзументе грашка од помахниталога лообирализма са истока и уапада

Спасимо куварице и конзументе грашка од суманутих новинарки и новинара што трче за зарадом

Daily Mail i republika.rs :hahaha:

Ali pazi ovo, "Путин и око 1.000 његових пријатеља украли најмање милијарду долара од руске државе у периоду од 22 године" :D :D :D
Pa za 22 godine od tolike zemlje i toliko resursa ukradena jedna iebena milijarda, i to kao neki problem? :hahaha:
Pa to je kao meni kad konobar ukrade deset evra, odprilike toliko se oseti :rotf:

Британац из најбоље намере објашњава Русима шта није у реду са њима. И једина намера је да Руси сами провале шта треба да учине да би њима самима било боље. Британци су иначе докторирали на лицимурисању, а овај лик држи право предавање.

Британац из најбоље намере објашњава Русима шта није у реду са њима. И једина намера је да Руси сами провале шта треба да учине да би њима самима било боље. Британци су иначе докторирали на лицимурисању, а овај лик држи право предавање.
Хвала ти на надограђивању нашег језика. Лицемурисању? Па јесмо рекли да пријавиш кад научиш неку нову реч.

Rusija, koja ima izvoz reda 300 milijardi evra godisnje, za 22 godine to je 6600 milijardi evra. Pa ako nije bar 10% te cifre zavrsilo (660 milijardi) u dzepovima Putka i njegovih ortaka, nije ni evro :D
Боже, како се лако дају склепати лажи?
Значи, ти мислиш да је тако и теби било какви аргументи не требају.

Rusija, koja ima izvoz reda 300 milijardi evra godisnje, za 22 godine to je 6600 milijardi evra. Pa ako nije bar 10% te cifre zavrsilo (660 milijardi) u dzepovima Putka i njegovih ortaka, nije ni evro :D
Hteli su da napišu bilion

Боже, како се лако дају склепати лажи?
Значи, ти мислиш да је тако и теби било какви аргументи не требају.

Pa ti nikada nisi izneo nijedan argument, a na svaki argument koji ti se da, kazes da je laz, tako da je sa tobom apsolutno besmislena svaka diskusija :malav:

Хвала ти на надограђивању нашег језика. Лицемурисању? Па јесмо рекли да пријавиш кад научиш неку нову реч.
Охо, ево нам наци-језичка патрола. Немамо шта да радимо па да прегледавамо да ли су зарези и тачке на свом месту. Извините Доситеју нисам вас препознао. Него јел имате нешто да додате везано за тему, или само да глумите да сте нормални?

Pa ti nikada nisi izneo nijedan argument, a na svaki argument koji ti se da, kazes da je laz, tako da je sa tobom apsolutno besmislena svaka diskusija :malav:
Значи, 100% тачно то што си одвалио?
Понекад се запитам такви као ти, јел читате то што качите?
Да, нико да ми од вас одговори, откуд таква мржња према Русима? Шта су ти то урадили па да спадаш на невиђене глупости?

https://www.republika.rs/svet/svet/415275/vladimir-putin-rat-nuklearno-oruzje-bil-brauder

Бил Браудер је у ауторском тексту за Дејли мејл изнео своје виђење даљег тока рата и шта ће се десити ако Русија победи.

Русија није требало да заврши овако. Када је Владимир Путин први пут изабран, Русија је имала подршку западног света, образовану популацију са већом стопом писмености од оне у Сједињеним Државама, огромне природне ресурсе, потпуно развијену индустријску базу и богату културну историју, бивши финансијер и критичар руског режима пише за Дејли мејл Бил Браудер.

Да се Русијом правилно управљало, сада би могла да има модерну и велику економију на нивоу Немачке или Јапана. Уместо тога, руска економија је издубљена и по величини је еквивалентна држави Њујорк.

То је зато што су Путин и око 1.000 његових пријатеља украли најмање милијарду долара од руске државе у периоду од 22 године. То је новац који је требало потрошити на болнице, школе, путеве и друге јавне службе. Уместо тога, потрошено је на јахте, приватне авионе и луксузне виле и депоновано на рачуне у страним банкама.

Медији у Србији опет на задатку

Деценијама су цртали мету по грашанкама и грашанима србије да би их НАТО бомбардовао

сада после 'промене курса' медији цртају мету за бомбе из Русије

Битно је да се новине продају ... нема везе одакле бомбе падају

Живело новинарство Србије .. макар и не било који да их читају
sto mi krivo sto je Rusija dotucena.
Samo da ameri zavrse sa ciscenjem ukrajine od ovih poslednjih zaostalih par ruskih vojnika, pa da krenu na Kinu.
Moja procena da ce ameri da pobede Kinu za maksimalno 3 dana. Jaka je to vojska americka .......jel vide sta uradi u Siriji, Avganistanu, Iean ne sme da pisne, Sev. Koreja sabijena u mislu rupu, Kina se sva trese od predstojeceg americkog napada , a Rusija, kako sam vec rekao, priprema bezuslovnu kapitulaciju pred mocnom americkom armadom...................

Да, нико да ми од вас одговори, откуд таква мржња према Русима? Шта су ти то урадили па да спадаш на невиђене глупости?

Лаж је да постоји мржња према Русији на форуму.

Докле ћеш зх16 да лажеш?

Niko ne mrzi Ruse kao Ruse, imam ih nekoliko u boks klubu, i svi su normalni, druzimo se i privatno van kluba. Ali svi mrzimo diktatora i zlocinca Putina (dakle ti Rusi iz kluba, zajedno sa svima nama ostalima, mrze tog majmuna).

A da ti meni odgovoris, sta se desava sa mozgovima likova koji poistovecuju mrznju prema nekom politicaru sa mrznjom prema celom narodu? :D
Podseca me na ove Vuciceve SNS poltrone, kad im taknes vodju, odma' kukaju "vi mrzite Srbe i Srbiju" :D :D :D

evo i meni jutros leglo na racun 100 dolara od nevladinih organizacija.............
nego sta nego da su rusi najegresivniji narod u istoriji planete. Pogledaj samo sta uradise od Vijetnama, Meksika, dve Koreje, Libije, Iraka, Avganistana, Sirije, Jugoslavije, Kosova, Somalije , Sudana, celu Evropsku Uniju korumpirali i stavili pod svoju komandu, prete Kini, Filipinama, Venecueli, Kubi, .....imaju 2000 vojnih baza po celom svetu , pljackaju celu planetu a ko se pobuni bombarduju ga...............kazem, uzas, ti rusi.

Niko ne mrzi Ruse kao Ruse, imam ih nekoliko u boks klubu, i svi su normalni, druzimo se i privatno van kluba. Ali svi mrzimo diktatora i zlocinca Putina (dakle ti Rusi iz kluba, zajedno sa svima nama ostalima, mrze tog majmuna).

A da ti meni odgovoris, sta se desava sa mozgovima likova koji poistovecuju mrznju prema nekom politicaru sa mrznjom prema celom narodu? :D
Podseca me na ove Vuciceve SNS poltrone, kad im taknes vodju, odma' kukaju "vi mrzite Srbe i Srbiju" :D :D :D
Објасни ми ту диктатуру и његове злочине, на основу чега то тврдиш?

Што би мрзили Американце.. све.

Неки мрзе само пар амера

663z390_jeljcin-klinton-sputnjik-obradjena.jpg
1678359595693.jpeg
SERBIA_2-800x450.jpg

Објасни ми ту диктатуру и његове злочине, на основу чега то тврдиш?
Objasnio sam ti vec, ali za tebe su to lazi, tako da kao sto rekoh - nema sa tobom diskusije :malav:

Back