Horor scenario nakon izbora

Da li verujete da je moguća koalicija SNS i opozicionih stranaka nakon izbora?

• Ukupno glasova
    13
Jedna stara anketa.

Screenshot_2025-07-18-23-23-11-838_pure.lite.browser.jpg

Pa meni je prvom stalo da Ganjani ne dođu, iz zdravstvenih, rasnih, ekonomskih i svih drugih razloga.

meni jeste stalo da vidim ko ce to makar pomenuti.od raznih lista kada budu raspisani izbori. pisala sam na toj drugoj temi. ja barem znam sta moze da se desi njihovim uvozom, mnogi uospte nece skontati.
kroz tunel ne moras da ides, ako sumnjas u njegovu ispravnost, ali ovo je direktno ugrozavanje domaceg stanovnistva komplet. plus kulturoloski su potpuno drugaciji od nas. plus smo demografski inace ugrozeni.
napisala sam na toj temi marburg virus iz grupe filovirusa je u nemacki grad marburg stigao iz afrike. pocetna faza je slicna prehladi, pa ti vidi.
ne kazem da ce se to desiti, ali njihovo zdravstvo je u paklu. plus razne druge egzoticne bolesti, za koje nas imuni sistem nije pripremljen. dzabe pisu ovi da ce oni biti vakcinisani.

Šta mislite, koliko je realno da nakon budućih parlamentarnih izbora opozicione stranke naprave koaliciju sa ekipom oko SNS i time ih spasu propasti?
moguće je...setimo se kako je kad je Slobi falilo mandata iz Deposa izašao a u vladu socijalista ušao Dušan Mihajlović i njegova kombi stranka Nova Demokratija...dakle ne bi to bilo ništa novo...POKS bi mogao skoro ceo da preleti...možda neki pojedinci iz Nestorovićevog bloka...ne isključujem ni da građanisti naprave dil sa naprednjacima u fazonu zajedno i brzo u EU

sa druge strane moguće je i preletanje SPS-a i još nekih manjih stranaka iz vladajuće koalicije na opozicionu stranu...SPS je namignuo studentima ponudivši im preko Ružića moguću saradnju u budućnosti...pitanje je samo koliko je ludak stvarno lud i sve više nepodnošljiv za njegove posilne...ako ne budu mogli više da ga trpe možda ga neki izdaju i promene stranu uz obećanje da neće biti procesuirani...sve je moguće

moguće je...setimo se kako je kad je Slobi falilo mandata iz Deposa izašao a u vladu socijalista ušao Dušan Mihajlović i njegova kombi stranka Nova Demokratija...dakle ne bi to bilo ništa novo...POKS bi mogao skoro ceo da preleti...možda neki pojedinci iz Nestorovićevog bloka...ne isključujem ni da građanisti naprave dil sa naprednjacima u fazonu zajedno i brzo u EU

sa druge strane moguće je i preletanje SPS-a i još nekih manjih stranaka iz vladajuće koalicije na opozicionu stranu...SPS je namignuo studentima ponudivši im preko Ružića moguću saradnju u budućnosti...pitanje je samo koliko je ludak stvarno lud i sve više nepodnošljiv za njegove posilne...ako ne budu mogli više da ga trpe možda ga neki izdaju i promene stranu uz obećanje da neće biti procesuirani...sve je moguće
SPS će da deluje po diktatu iz Moskve. Ako im kažu da moraju da trpe Neandrejevo silovanje do kraja svojih života, tako će i biti. Tako da, to verovatno zavisi od toga da li će KGB da prodre u studentsku listu.

SPS će da deluje po diktatu iz Moskve. Ako im kažu da moraju da trpe Neandrejevo silovanje do kraja svojih života, tako će i biti. Tako da, to verovatno zavisi od toga da li će KGB da prodre u studentsku listu.
studentska lista će tek da bude puna svega i svačega od građanista do ultranacionalista...mora da bude tako...mora da bude heterogena i da ima kao i Vučić catch all strategiju da bi ga pobedila...poštenija alternativa je da studenti izađu u dve kolone jedna više desna i druga građanistička...samo to bi ubilo opoziciju koja ne bude na tim listama

Šta mislite, koliko je realno da nakon budućih parlamentarnih izbora opozicione stranke naprave koaliciju sa ekipom oko SNS i time ih spasu propasti?
Koliko je realno da blokaderska lista udje u koaliciju sa nekom opozicionom strankom da bi preskocila cenzus, po tebi? Bila bi bruka da nakon ovolikog truda imaju manje od 3% zar ne.
Nestor i Miloš sasvim moguće.
Moguce u Beogradu 2028., sto se tice parlamentarnih nisu od koristi. Medjutim moze se desiti da se utope u vlast na isti nacin kao Zavetnici.

Ne znam da li sam ovo pisao na toj temi, ali tražiti lažne opozicionare na osnovu pretpostavki da se možda čuju telefonom sa Neandrejem ili mu idu na kanabe je bezvezan posao. Ono što treba gledati jeste da li neka opoziciona partija gađa isti deo biračkog tela koji gađa i vlast.

Zašto? Zato što je to nemoguć posao. Nemoguće je preoteti glasače vlasti, barem ne onako kako to rade te tzv. opozicione stranke. One svojim delovanjem zapravo zamajavaju svoje glasače i praktično produžavaju Neandrejevu vladavinu.

U tom smislu, sve partije koje su proizišle iz DS su lažna opozicija, plus NDSS, POKS, obe verzije MI i ko zna ko još je lažna opozicija.

Na drugoj strani su jedino DJB, Dveri, ZLF i PSG (s tim da je ovaj poslednji osnovan od strane udbaša kojeg je za predsedničku funkciju kandidovao čovek koji je osam godina kasnije i sam poljubio čizmu).

Jedini način na koji je moguće preoteti jedan deo SNS glasača, onaj najlabaviji, kojeg potkupljuju makaronama i paštetama, je ovako kako to čine studenti, direktnim kontaktom i razgovorom licem u lice. Plus, da se spreči da na dan izbora te ljude do biračkih mesta vode naprednjaci svojim kolima.

Koliko je realno da blokaderska lista udje u koaliciju sa nekom opozicionom strankom da bi preskocila cenzus, po tebi? Bila bi bruka da nakon ovolikog truda imaju manje od 3% zar ne.

Moguce u Beogradu 2028., sto se tice parlamentarnih nisu od koristi. Medjutim moze se desiti da se utope u vlast na isti nacin kao Zavetnici.

pa pazi, ja jesam neutralna, jer me blokade nerviraju. ali, ako pomenu mnoga pitanja koja muce ljude u ovoj zemlji, bez obzira kojoj opciji ljudi pripadaju levo, desno, gradjanska.... plus da ubace na listu najnovije pitanje, a to pitanje je 100.000 crnaca iz gane i njihovo zdravstveno stanje. makar isli od vrata do vrata sa sve studentima medicine da nacrtaju, ako treba.

dodatno oni ce naravno ugroziti radna mesta ljudi koji rade poslove na najnizim pozicijama, sto ce dodatno ekonomski ugroziti te ljude tjah domace stanovnistvo.

na kraju cemo biti manjina u sopstvenoj zemlji.

evo do sada ja licno ne bih ni izasla na glasanje, sada posle ove vesele vesti vise nista nije nemoguce, a mi neutralni jesmo najgori. :mrgreen:

Ustvari, jedino za Ćutu sam skoro pa sigurna da se ne bi prodao Obraćatoru, skoro pa sigurna, iskrena mržnja prema ovome mu izbija iz svake reči.

Volela bih da isto mogu da kažem i za Mariniku jer je stvarno gotivim ali...tu se već ne bih kladila.

Moje mišljenje kao posmatrača sa strane, ne bavim se statistikama i političkim kalkulacijama, obična gradjanka koja živi ovde I sada.

Dnevne novine Danas

Naime, agencija Sprint Insight uradila je od 23. juna do 5. jula ove godine istraživanje javnog mnjenja, metodologijom „lice u lice“ sa 1.458 ispitanika u Srbiji. Fondacija Better Future for Serbia je naručila ovo istraživanje kao deo šire “crowdfunding” inicijative koju predvodi srpska dijaspora
:confused::think::lol::rotf::mrgreen::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::cepanje::cepanje::cepanje::cepanje::cepanje::cepanje::cepanje::cepanje::cepanje::cepanje::hahaha1::hahaha1::hahaha1::hahaha1::hahaha1::hahaha1::hahaha1::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

.
100%

Све су то сорошевске конструкције позоришне демократије у којој се мењају људи на власти, а ништа се не мења.

Крали су жути, ал краду и Взчићеви.

Изгледа да су Срби најглупљи народ на свету

Верују у причу из неког филма кооја иде, Срели се Американац, Рус и Србин.... не знам како прича даље иде, али је Србин испао најпаметнији.

Ха, ха....

.

Back