fauler
Elita
- Poruka
- 16.396
Putko: dosta si guzonja sedeo na više stolica odluči se gde ćeš da uvališ svoju pozadinu
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To na referendumu narod da odluci.doslo vreme levo ili desno.Putko: dosta si guzonja sedeo na više stolica odluči se gde ćeš da uvališ svoju pozadinu
To nece reci.Vucic ce olucno reci NE ! Ko Tito Staljinu.
Oklen to da se takav domoljuB toliko brine za AV?Ja da sam na njegovom mjestu, ne bih ništa jeo ni pio dva-tri dana
Mnogi su se izgubili u prostranstvima Rusije, zaluta se začas…Kad smo već kod informera ni oni ni ostale režimlije nisu ovo stavili kao udarnu,a obično su višestruki orgazmi prisutni kod urednika na vesti iz Rusije, ...pa ni kao običnu vest.
Znači i oni sad zbunjeni čekaju instrukcije iz Loznice.
Jbt ispade N1 exkluziva.
Preznojavanje in progress.Nema vise levo desno putko mu rece.
Moze i levo on mu ne brani.
Doći će kao posmatrač. Kolega @Straks92, mišljenje?Ruski predsednik Vladimir Putin danas je na marginama Istočnog ekonomskog foruma u Vladivostoku razgovarao sa potpredsednnikom Vlade Srbije Aleksandrom Vulinom i preneo mu poruku da predsednika Srbije Aleksandra Vučića očekuju u Kazanju na forumu BRIKS i da mu je poslat poziv.
https://www.nin.rs/politika/vesti/56476/putin-ocekujem-vucica-u-kazanju-na-forumu-
briks
Da li sme da ne dodje?
SHOKANTNO! Hil mu dao odobrenje!Putko: dosta si guzonja sedeo na više stolica odluči se gde ćeš da uvališ svoju pozadinu
Poslušan je on, bez brige.Са БРИКСом треба имати добре односе,
једино не знам у ком је моду Путин,
питати службе - дал' је сигурно сести у авион ..?
Misliš on sme da ne ode?Evo sad ce Vucic, samo tetki da odnese lek.
Ma daj, msm Voolin, nego kako vam ide ona ekskurzija u Kursk? Kažu lud provod, samo tako?E jak russoguz Vulin, ne zna ni da bekne Ruski…Putko se vidno dosadjivao njegovim praznim brbljanjima. Kulturno ga odhebao
Pravo pitanje je "sme li da dodje".Da li sme da ne dodje
Mozda ce bas taj dobiti grip ili upalu besikeMisliš on sme da ne ode?
I ja mislim da je ovo nekakvo Putinovo trolovanje Vucica, u kontekstu 'jadan si'.Pravo pitanje je "sme li da dodje".
Dosao bi on rado, ali mu gujsca u teskom procepu.
Nece smeti da dodje, to zna i Putin, pa ga zeza.
Ma ostavi ti AV, u kakvom li su procepu oni Ukri na ekskurziji? Viš ove dve:Pravo pitanje je "sme li da dodje".
Dosao bi on rado, ali mu gujsca u teskom procepu.
Nece smeti da dodje, to zna i Putin, pa ga zeza.
Nego kako tvoj Kurti?Da bi spasao svoju guzu, nepomenik se spreman na sve. Moze da fingira neki atentat na sebe i optuzi ove kako ih naziva “ ekoloske teroriste “ . Situacija je ozbiljna.