kiriku1
Veoma poznat
- Poruka
- 14.448
Urednici medija ceka instrukcije sa vrha, niko ne sme da radi na svoju ruku...A i njemu samom treba malo vremena da smisli koji ce biti narativ...Moja pretpostavka je da je nasa staljinisticka sluzba podeljenja, kao sto pridev kaze ona je vecma naklonjena rusiji, tu je puno ljudi doslo sa svih nasih raseljenih krajeva, iz Bosne, Krajine i sa Kosova, svi oni su listom staljinisti...Ako ima malo tog beoradskog dela, pretpostavljam da su tu oni umereniji eventualno proevropski(mada sa uoni uvek zanemarljivi)....Mladji narastaji su nazalost izgleda na istoj strani kao ona prva grupacija...Mislim da su njihove oci uprte u sefa i da cekaju na njegove odluke...Verujem da tu ima svakakvih ogovaranja i da on to zna, takodje i da zna za vecinsko misljenje i odabrani kurs, a to je stajanje na laznom putu za EU, zarad raznoraznih koristi, nikad prave integracije i podrska Rusiji, saradnja sa Kinom itd....Na osnovu svega navedenog, zakljiucuje se da je nasa sudbina u njegovoj glavi, kompletna... Ti ljudi oko njega pazljivo mere te poteze i za sad sigurno ima podrsku, nekako ce verovatno progutati i ove rafale, ali ne odlazak na ovaj poziv Putina ne verujem da bi mu oprostili... Jedino da navede neke opravdane razloge, kao sto su bezbednost i slicne fore... Dakle, verujem da ce u javnosti istaci kako voli i podrzava, postuje Rusiju, ali kako se duboko izvinjava i kako ce doci neki drugi put....Mada, mozda i ode...A ako ode, to bi mu bio pogodak kod naseg naroda nezaboravni...Imao bi zabetoniranu vlast i dugi niz narednih godina...Tu bi i pozicija i vecinska opozicija(koje je kremaljska inace) dala podrsku...Narod bi ga slavi...Kako god odluci, siguran sam da ce vladati jos dugo, dugo, vise od deceniju ili dve..Ma dokle bude hteo...