Putin poručio Vulinu: Prenesite pozdrav predsedniku Vučiću, čekamo ga

Питаш се да ли капиталисти нешто продају?
Сумњам да немци не би куповали наше батерије,чисто сумњам.
Па већ су обавили споразум о праву прече куповине.

Прва катедра за минералогију и геологију је отворена при Великој школи, још давне 1880г.
Одприлике 150год.;колико се хвали и сам Рио Тинто.
Овде се рударило и пре римљна,будиречено.

Нај лакше је рећи, не знам.

Па нека нам иде и траљаво и тешко, све док је безбедно.
Нашим стручњацима верујем.
И није тачно да не умемо и да немамо људе за такав подухват.
Bajkovito, ono jesu sasi davno dosli na ove prostore i doneli tehnologiju grudarenja, ali ebiga i oni bejahu Germani :mrgreen:
Nemojmo pricati bajke, tipa lako je, mogli bi itd...A sto ne bi mogao tek tako bilo ko drugina svetu, a mi mozemo? Koliko godina ti imas dobri covece kad mislis da to tako ide?

Ja zaista osecam onu najiskreniju ljudsku empatiju za Putina, kada mora da sedi pored Vulina, gleda ga, i jos ga slusa kako prica. :sad2: :sad2: :sad2:

Mislim da takvu sudbinu ne zasluzuje niti jedno ljudsko bice. :sad2::sad2::sad2::sad2:
Милина је слушати Брата Вулина! Немој ништа ти да жалиш, Император је уживао у његовом излагању! ;)

Nemojmo pricati bajke, tipa lako je, mogli bi itd...A sto ne bi mogao tek tako bilo ko drugina svetu, a mi mozemo?
Подсетићу те да ни РТ није први.
Није то њихова памет.Купљена је.
У њиховом порфолију ћеш се убедити да имају стручњаке са свих меридијана.
Koliko godina ti imas dobri covece kad mislis da to tako ide?
Реци да сам наиван.
Ја само нисам онај који клима главом, када ми кажу да не може.

И где се ми уопште журимо?

Ja zaista osecam onu najiskreniju ljudsku empatiju za Putina, kada mora da sedi pored Vulina, gleda ga, i jos ga slusa kako prica. :sad2: :sad2: :sad2:

Mislim da takvu sudbinu ne zasluzuje niti jedno ljudsko bice. :sad2::sad2::sad2::sad2:
Zamisli kakvo nepostovanje sa nase strane oseca Car u Kremlju kad vidi koga smo mu poslali da razgovara sa njim...

Ne znam sta reci na ovo, tako stvari funkcionisu oduvek....I u Premijer ligi igraju fudbaleri sa svih meridijana, pa mi ne mozemo imati takvu ligu...
Не можемо,не можемо.
Као што застава не може да направи ауто (какав такав,али наш)
као што Нишлије не могу да направе фен,
као што врањанци не могу да направе столицу...итд...

Сутра ће нам "објаснити" да не умемо ни каблове да мотамо...
ако разумеш овог наивка...

Не можемо,не можемо.

Pa dobro, sve sto smo proizvodili od traktora pa nadalje je od tih licenci dobijenih sa zapada...Pogotovo iz USA...To treba da je jasno...

Pa dobro, sve sto smo proizvodili od traktora pa nadalje je od tih licenci dobijenih sa zapada...Pogotovo iz USA...To treba da je jasno...
Све?
Овде заиста има наивних,а то нисам ја.

Панчевци...нафтни деривати
Суботичани...лежајеви
Шапчани..хемиска индустрија.
Итд...итд...

Zamisli kakvo nepostovanje sa nase strane oseca Car u Kremlju kad vidi koga smo mu poslali da razgovara sa njim...
Друг Вулин је Људска Громада! Србија није могла већу част да укаже Русији!

IMG_20240904_201636.jpg

Не можемо,не можемо.

Jednostavno možemo samo da kopamo litijum i crkavamo od boleština i gladi.

https://n1info.rs/vesti/putin-porucio-vulinu-prenesite-pozdrav-predsedniku-vucicu-cekamo-ga/

Putin poručio Vulinu: Prenesite pozdrav predsedniku Vučiću, čekamo ga​

VESTI Autor: Beta 04. sep 2024
Izvor: Reuters
Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je u Vladivostoku da Moskva očekuje da predsednik Srbije Aleksandar Vučić dođe na jesen u ruski grad Kazanj, na samit grupe BRIKS.

„Prenesite pozdrav predsedniku Vučiću, čekamo ga na događajima u okviru sastanka lidera grupe BRIKS. Poslali smo mu poziv, nadamo se da će ga gospodin predsednik prihvatiti“, rekao je Putin na početku sastanka sa potpredsednikom Vlade Srbije Aleksandrom Vulinom.

Auuu vučić ga ugasio :sad2:

Back