Putin poručio Vulinu: Prenesite pozdrav predsedniku Vučiću, čekamo ga

Treba oterati Vučića, i da dovedemo predsednika koji će Srbiju da učlani u BRICS vodeći ekonomski savez na svetu.

mid-yuar-immunitet-dlya-uchastnikov-sammita-briks-ne-otmenyaet-order-mezhdunarodnogo-suda-1-1.jpgbneIcon_bneGeneric_BRICS.jpg

Путин поздравио Председника Србије и пожелео да дође у Русију. То је пријатељски поздрав!
Само лудаци и сзрашчњни људи овде виде неке претње, позиве на ,,рапорт" и слично.

U pravu si osim ako se oklizne sa sestog sprata hotelske sobe.
Cisto sumnjam da ce ikada ponovo otici u Rusiju posle svega sto je ucinio protiv Ruskog naroda.
:rotf:

Ovo su srpska deca, taman koliko je istinita prica o njihovom radu i strajku u rudniku.

Musavci nisu videli saku cvaraka. Neka pirgava zlostavljana deca. Svi zajedno nemaju dva metra.
Ti si živeo u monarhiji pa znaš?
Tolika dokumenta o tretmanu dece kod ondašnjih tajkuna kraljevskih dupeuvlakača
@Mystic+ ume to detaljnije ali neće "monarhista iz titinog bloka" da obelodanjuje...
On mator pa neće da radi a slavi mi tu neku monarhiju u kojoj deca gubila ruke i noge na mašinama... neisplaćena iako doživotno osakaćena...

Haha
Pa ne bi ovo Putin radio da nema dogovora :D
Pa nije on izlapeli Bajden koji se pozdravlja sa pokojnom kevom na konferenciji posle sladoleda

Стојкић, а кад Вучић не буде смео да оде Путину на Олимпијске игре БРИКС-а, какво ћемо оправдање да му нађемо?

Стојкић, а кад Вучић не буде смео да оде Путину на Олимпијске игре БРИКС-а, какво ћемо оправдање да му нађемо?
Ovo je ko zna koja "demokracka tema" koja će biti pažljivo ciljano zaključana za pisanje odgovora kad dodje vrijeme...
uz ono "zaključano zbog zastarijevanja i nedostatka interesiranja"
Ima dosta takvih tema a neke su i obrisane kao recimo ona "LUPANJE UZ ŠERPE, NBGD GORI"

Nisam.
Poziv je bio dok sam vas smatro za ljudine.
Od kad ste podršku dali Tedrosovoj sekti i primili žig Zveri, jok
2/3 Srbije ima samo osnovnu...

neću ja sad o hronologiji da su isti oni koji su covid-19 povezali sa tutu-rutu frulom iz Variola Vera pa nogama otvarali vrata od prodavnica "da se ne zaraze" vrlo ubrzo preko vajbera postali svetski mikrobiolozi...

ja sam 2X primio kinesku vakcinu (dakle ne genetsku) ali i 2X dobio koronu tj bio pozitivan

Baš pre neki dan pustim lika "da mi objasni da to ne postoji da niko nije izolovao da ovo da ono" i samo mu "demonstriram" trajne posledice drugopreležane korone:
udahnem vazduh duboko i ispustim uz sviranje pluća ko gajde

LIK SE UDRVENIO a ja mu kažem - "šta god da je bilo ne bi valjalo treći put"

2/3 Srbije ima samo osnovnu...

neću ja sad o hronologiji da su isti oni koji su covid-19 povezali sa tutu-rutu frulom iz Variola Vera pa nogama otvarali vrata od prodavnica "da se ne zaraze" vrlo ubrzo preko vajbera postali svetski mikrobiolozi...

ja sam 2X primio kinesku vakcinu (dakle ne genetsku) ali i 2X dobio koronu tj bio pozitivan

Baš pre neki dan pustim lika "da mi objasni da to ne postoji da niko nije izolovao da ovo da ono" i samo mu "demonstriram" trajne posledice drugopreležane korone:
udahnem vazduh duboko i ispustim uz sviranje pluća ko gajde

LIK SE UDRVENIO a ja mu kažem - "šta god da je bilo ne bi valjalo treći put"
Dobro, ti možeš.
Kasi već ispo čovek pa njakno javno.

Onaj mRNA bolje nek mi na oči ne izlazi.

:deda:

Back