Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Путин поздравио Председника Србије и пожелео да дође у Русију. То је пријатељски поздрав!
Само лудаци и сзрашчњни људи овде виде неке претње, позиве на ,,рапорт" и слично.
daj ne laprdajTreba oterati Vučića, i da dovedemo predsednika koji će Srbiju da učlani u BRICS vodeći ekonomski savez na svetu.
Pogledajte prilog 1604037Pogledajte prilog 1604038
Da je poziv ozbiljan, stigao bi diplomatskom postom.Pih. I Putin pro'o. Pazi kad mora da salje pozdrave prvom coveku trecerazredne svetske drzave preko njegovg (Vucicevog) drugorazrednog potrcka.
Ti si živeo u monarhiji pa znaš?Ovo su srpska deca, taman koliko je istinita prica o njihovom radu i strajku u rudniku.
Musavci nisu videli saku cvaraka. Neka pirgava zlostavljana deca. Svi zajedno nemaju dva metra.
Sada je trend da političari koriste mobilne platformeDa je poziv ozbiljan, stigao bi diplomatskom postom.
Ti si svojim ćutanjem SAUČESNIK IZDAJNIK!!!Vučić izdajnik! Prodao je kosovo RASPRODAJE OSTATAK!
Tito vam nije dao otcepljenje a živeo baš dugo ko u bajciNi Tito nije otisao kod Staljina, posle je ziveo jos dugo.
Sada je trend da političari koriste mobilne platforme
Osavremeni se malo
Možda istrošio bajtove za ovaj mesec?Путин Вучићу позив није упутио преко Вибера,
већ преко лудог Вулина.
Шта нам то говори?
Stojko, jel navijaš za Vu- Lina ili za Vu- čiča ?Možda istrošio bajtove za ovaj mesec?
Imao neki žešći download pa mu sve posisalo...
HahaStojko, jel navijaš za Vu- Lina ili za Vu- čiča ?
....pitam samo.Haha
Pa ne bi ovo Putin radio da igranka nije nameštena
Pa nije on izlapeli Bajden koji se pozdravlja sa pokojnom kevom na konferenciji posle sladoleda
Haha
Pa ne bi ovo Putin radio da nema dogovora
Pa nije on izlapeli Bajden koji se pozdravlja sa pokojnom kevom na konferenciji posle sladoleda
Ovo je ko zna koja "demokracka tema" koja će biti pažljivo ciljano zaključana za pisanje odgovora kad dodje vrijeme...Стојкић, а кад Вучић не буде смео да оде Путину на Олимпијске игре БРИКС-а, какво ћемо оправдање да му нађемо?
aj kad se već pitamo.......pitam samo.
2/3 Srbije ima samo osnovnu...Nisam.
Poziv je bio dok sam vas smatro za ljudine.
Od kad ste podršku dali Tedrosovoj sekti i primili žig Zveri, jok
Dobro, ti možeš.2/3 Srbije ima samo osnovnu...
neću ja sad o hronologiji da su isti oni koji su covid-19 povezali sa tutu-rutu frulom iz Variola Vera pa nogama otvarali vrata od prodavnica "da se ne zaraze" vrlo ubrzo preko vajbera postali svetski mikrobiolozi...
ja sam 2X primio kinesku vakcinu (dakle ne genetsku) ali i 2X dobio koronu tj bio pozitivan
Baš pre neki dan pustim lika "da mi objasni da to ne postoji da niko nije izolovao da ovo da ono" i samo mu "demonstriram" trajne posledice drugopreležane korone:
udahnem vazduh duboko i ispustim uz sviranje pluća ko gajde
LIK SE UDRVENIO a ja mu kažem - "šta god da je bilo ne bi valjalo treći put"
Ali ja nigde ne idem bez mog @ReeferaDobro, ti možeš.
Kasi već ispo čovek pa njakno javno.
Onaj mRNA bolje nek mi na oči ne izlazi.
izlapeli baiden reko da oće u briks kako bi spasao budžetjel to reko poutin il mladen obradovic obraz??