Putin poručio Vulinu: Prenesite pozdrav predsedniku Vučiću, čekamo ga

3 dan - bas tad moram obici rudnik litijuma u nemackoj
Inace nemacka NEMA RUDNIK litijuma, planira 2028
pa jel neko misli da ce on da ide u rusiju naredne 4 godine?
ajmo da vidimo kakve su kvote, ja sam spreman da pljunem lovu da nece
2 dan - Kad sam ja rekao da necu ici u rusiju?
ozna sve dozna, ne's ici, ali ne's ni kopati

Mada zvucilo paradoksalno, Vucicevo istorisko NE Putinu je za pohvalu. Rusi nece bas olako odstupiti od svog proksija ali Vucic ce imati svu podrsku zapadnih sluzbi pre svega CIA.
Obracun sa unutrasnjim petokolonasima nece biti problem za Vucica .

Којим тачно петоколонашима?

Онима који су за руску губернију, или онима који су за Шиптаре и Косове репубљик?

Оно, из моје перпективе, треба почистити и једне, и друге...а и Шиптаре.

Jedino još Vučić neće da ide, važniji mu sastanak sa propalim EU činovnicima nego sa svetskim liderima Putinom i Si-jem na samitu BRICS-a.
Ne ode li Vučić na samit BRICS-a svi na ustanak da ga smenimo.
Turska i Bugarska će se učlaniti u BRIKS pre Srbije koja čak i brani Kosovo članstvom. Katastrofa Vučića ako ne ode !
hqdefault.jpg
asd.jpg
456482499_8007330469313907_1614119656225874895_n.jpg

Prilozi

• df.jpg
    df.jpg
    14,3 KB · Pregleda: 0
Turska i Bugarska će se učlaniti u BRIKS pre Srbije koja čak i brani Kosovo članstvom. Katastrofa Vučića ako ne ode !
ne da mu tadic i zuti, dali kim doveli rt, sad av treba od srbije da napravi rusku guberniju? zato ne ide, sekta sve zna, a i zato sto nato to hoce
Кад? Колико пута?
Ко је за руску губернију? Иза тог наратива стој НАТО јаничари.
spasi srbiju i ubij se aljece siftare

Ja o Vučiću govorim istinu, a to što se ona tebi ne sviđa je tvoj problem. Vučić je veleizdajnik srpskih nacionalnih interesa. O Vučiću mislim sve isto što i Vladan Glišić časni srpski patriota iz Šumadije. Glišić van onih aktuelnosti govori istinu o Vučiću i otvoreno ga naziva izdajnikom, manipulatotom, štetočinom itd. potkretpljujući to argumentima. Na aktualnostima se suzdržava zato što je TV Happy pro-vučićevska televizija i kad bi tamo izrekao surovu istinu o sultanu od Bugojna ne bi ga više zvali da priča ni o Ukrajini.

Koje pitanje?
Valdan Glišić je pravi rodoljub. To znači da lepo i na pismen način voli svoj narod , i druge narode, i ne mrzi druge . Nije nikakav govornik mržnje.
Častan političar, bolje da je njega zvao kao gosta ( ne kao sad državnog funkcionera) Vladimir Putin , nego sve druge odavde što su zvali.

Back