PUTIN ODLIKOVAO VUCICA

Добио га је и Милан Обреновић. Плус, два милиона динара да одступи са престола. Узео је паре од Алексеја и погазио реч. Коментар је био: "Она животиња се вратила у Србију."
Ретка појава у историји је да се један владар погађа за одступање са престола са са државом коју је сматрао за непријатеља. Напредњак Обреновић, напредњак Вучић.
Па сад ти комшија извуци закључке.
Када је Краљ Милан добио орден од Алексеја? Пре него је Русима рекао да ће Ниш од њих и њихових пулена Бугара бранити као и од Турака, или после?

Poslednja izmena:
45e2256dcd0577d3d694c90194ae6dac.jpg

Posmatrajuci ovu sliku, bolje da je Putin skratio Vucica od tabana do kolena. Da budu iste visine.

Kada malo bolje razmislim, najbolje da ga je Putin skratio za glavu, tako da svi vuci siti, sve ovce na broju! :per:

_nobody_

Када је Краљ Милан добио орден од Алексеја? Пре него је Русима рекао да ће Ниш од њих и њихових пулена Бугара бранити као и од Турака, или после?

1891. Вараш се ако мислиш да руси нису знали какав је био М. Обреновић и какав је Вучић. Без обзира на комад гвожђа.

Poslednja izmena:
1891. Вараш се ако мислиш да руси нису знали какав је био М. Обреновић и какав је Вучић. Без обзира на комад гвожђа.

A шта фали Краљу Милану? Ево ја ћу да одговорим за тебе. "Крив је" што је одјебао Русе са њиховом причом "Бог, па руски цар, па Бугари" и направио Краљевину Србију са једном територијом коју можемо сматрати "органском Србијом", а као суверену државу, окренуту ЗАПАДУ а не Русији. Зато је Краљ Милан "непопуларан".

Zato ce Rusi ISKRENO da podrze Hamdiju.

Искрено, тешко. Толико пута смо их зезнули за кеш и не само за кеш да ово дизање руке против резолуција о геноциду и око КиМ је ћист бенефит за Србију. Добро, Бота им је поклонио нис али они пуне буџет са тим за разлику од јуре и фиата.

- - - - - - - - - -

A шта фали Краљу Милану? Ево ја ћу да одговорим за тебе. "Крив је" што је одјебао Русе са њиховом причом "Бог, па руски цар, па Бугари" и направио Краљевину Србију са једном територијом коју можемо сматрати "органском Србијом", а као суверену државу, окренуту ЗАПАДУ а не Русији. Зато је Краљ Милан "непопуларан".

Додао бих да је имао коцкарске дугове, правио тајне конвенције са западом а љутио се на русе, закрвио нас са бугарима и био прилично нестабилна персона. Ту бих тражио разлог његове популарности.

Да је било среће па да никада не водимо "ослободилачке ратове" за Македонију (ми смо као деца у социјализму учили да су Балкански ратови били "ослободилачки ратови") и да се противимо анексији Босне те да смо остали на тој Милановој Србији. Данас би били као Швајцарска што се каже.

Додао бих да је имао коцкарске дугове,
Ирелевантно спрам његовог heritage - међународно призната Краљевина Србија.

- - - - - - - - - -

Комшо, како си ти за империјалистички запад, мајку им империјалистићку што би рекао Шепо Ледени.

Ма јок бићу за русе ахахаха

Они? Па они су мила мајка (за Србље) спрам њихових лоших имитатора у Кремљу!

Њих сам навео као пример. Мислио сам на цео тај пакет, како са једне стране лајт комунизам, чегевара, Кастро, тарзани из африке, колективизам, друштвена својина, приватници раус иде руку под руку са енглеском, америком и том причом?

Њих сам навео као пример. Мислио сам на цео тај пакет, како са једне стране лајт комунизам, чегевара, Кастро, тарзани из африке, колективизам, друштвена својина, приватници раус иде руку под руку са енглеском, америком и том причом?
Велика Британија је подржавала СФРЈ. Из својих интереса наравно, али је подржавала територијални суверенитет Југе, и није радила против исте. Имали сјајне економске односе. Динар се мењао у мењачницама у Лондону. Чак и мама нео-либерализма Маргарет Тачер подржавала СФРЈ и била код Тита. Ми смо били у изузетно добрим односима са Лондоном. Чак су деведесетих послали и фрапантно про-српски оријентисаног Лорда Овена да помогне, и његов план за БиХ је био савршен. Али Милошевић их је преварио, окренуо се Кремљу, па смо тек онда добили Блера.
А шта су они радили по својим бившим колонијама, ето баш ми жао, али шта да се ради.

Подржавала нас је и Америка.

Руси никад.

Poslednja izmena:
Пошто "руси" са Крсте немају одговор зашто је Путин деградирао највиши орден једне Империје, одговориће моја маленкост.

Ево одговора.

Vučić: Poštovaću Merkel bila na vlasti ili ne https://www.danas.rs/politika/vucic-postovacu-merkel-bila-na-vlasti-ili-ne/

Ради савеза Берлин-Москва, Путин је са своје стране подржао политичко чедо тог савеза, а коме се у Србији клима јер АТЛАНТИСТИ траже одблокирање РТС-а за Савез за Србију, па је таква помоћ сада ВучиЧу добродошла.

А сада се вратите теми о С300 који долази у Србију и (или) оној ролованој о томе како нас Британци мрзе.

- - - - - - - - - -

informer ce sigurno dati sveobuhvatnu analizu sa slikama

Па зато је и добио орден АЛЕКСАНДРА НЕВСКОГ, да би Информер и Пинк добили "меса".

Поштујте Путина и даље.

http://www.novosti.rs/vesti/naslovn...F9s0ja2vje3_GjxSWVnvsSt5_ck0ZBECn8MpTRiu-q1Js

PRVI čovek Ruske federacije Vladimir Putin doneo je ukaz da predsednika Srbije Aleksandra Vučića odlikuje ordenom Svetog Aleksandra Nevskog.

Ovo najznačajnije priznanje posle skoro 100 godina ponovo se dodeljuje jednom Srbinu i to najbolje govori o odnosu ruskog lidera prema šefu naše države.

Poslednji laureat bio je čuveni Nikola Pašić, a do sada su ovim vrednim priznanjem ovenčani: grof Sava Vladislavić Raguzinski, baron Petar Duka (srpski general u Habzburškoj vojsci, rodom iz Osjeka), knjaz Nikola Petrović Njegoš, kralj Milan Obrenović, kralj Aleksandar Karađorđević (kao prestolonaslednik).

Putin_620x0.jpg

:think:

Poslednji laureat bio je čuveni Nikola Pašić, a do sada su ovim vrednim priznanjem ovenčani: grof Sava Vladislavić Raguzinski, baron Petar Duka (srpski general u Habzburškoj vojsci, rodom iz Osjeka), knjaz Nikola Petrović Njegoš, kralj Milan Obrenović, kralj Aleksandar Karađorđević (kao prestolonaslednik).

:eek:

Sve sami "bivsi i pocivsi" ...?!

:think:

Sta li se krije u toj "ruskoj zavrzlami" , da mi je znati ...?

Back