Artur-II
Domaćin
- Poruka
- 4.807
Нисам сигуран али чини ми се да је данас на РТС Вучић изјавио да није добио орден али да му прија што се верује да је одликован. Изгледа да је то Спутњик објавио "лажну вест"
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobiće, čim se o tome govori.
Glavno je pitanje svrha istog.
Stara dobra Vuciceva praksa da u nedostatku ordena isti iskamci.
Na kraju ce mu i dati orden nekog nizeg ranga. To i ja ocekujem.
Nije cak ni pitanje svrha istog, nego cene istog. Siguran sam da ce da potplati sve one na "zvanicnim pozicijama" dok odlikovanje ne dobije.
http://www.novosti.rs/vesti/naslovn...F9s0ja2vje3_GjxSWVnvsSt5_ck0ZBECn8MpTRiu-q1Js
PRVI čovek Ruske federacije Vladimir Putin doneo je ukaz da predsednika Srbije Aleksandra Vučića odlikuje ordenom Svetog Aleksandra Nevskog.
Ovo najznačajnije priznanje posle skoro 100 godina ponovo se dodeljuje jednom Srbinu i to najbolje govori o odnosu ruskog lidera prema šefu naše države.
Poslednji laureat bio je čuveni Nikola Pašić, a do sada su ovim vrednim priznanjem ovenčani: grof Sava Vladislavić Raguzinski, baron Petar Duka (srpski general u Habzburškoj vojsci, rodom iz Osjeka), knjaz Nikola Petrović Njegoš, kralj Milan Obrenović, kralj Aleksandar Karađorđević (kao prestolonaslednik).
''Због тога нам jе веома важно што сутра у Mоскви потписуjемо Декларациjу о сарадњи са Jединственом Русиjом. Жеља нам jе да наше политичке и екномске односе унапређуjемо'', рекао jе Танјугу Ђурић у Mоскви, где делегациjа СНС учествуjе на 15. конгресу Jединствене Русиjе.
Glas Amerike:Vučić demantovao da će dobiti orden od Putina
Dva dana pošto su pojedini mediji javili da će predsednik Srbije Aleksandar Vučić dobiti orden od predsednika Rusije, sam Vučić je u dematovao ovu vest.
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2018&mm=11&dd=01&nav_category=11&nav_id=1463624
.
Невероватно је каквим менталним сплачинама нас хране овдашњи "медији".
Није ни чудо да на нас гледају као на лудаке.
Отварају се свечано тоалети, стазице...
Србија највише личи на менталну установу и није чудо да деца пале одавде чим добију пасош.
.
Vezano za "Sporazum" SNS i JR. Sa sajta SNS-a:
https://www.sns.org.rs/novosti/vesti/djuric-vuciceva-politika-politika-saradnje-sa-svima
Dakle, radi se o običnoj deklaraciji.
Декларација (lat. declaratio) објава, изјава, изјашњење
Vučić je usavršio društveni sistem laganja. Sada više nema nikakvih granica; sasvim je normalno da su laži bukvalno na svim stranama...
Vučić je usavršio društveni sistem laganja. Sada više nema nikakvih granica; sasvim je normalno da su laži bukvalno na svim stranama...
Nije problem ni smatrati ga lažovom.
Jeste zato što političari stalno lažu, a posebno ako su na odgovornoj funkciji. Seti se samo npr. šta su sve znali tvrditi Nikolić i Tadić.
Reći da Vučić laže stoji u etru samo po sebi. Ovde se radi o nečem mnogo višem.