- Poruka
- 41.996
Сигурна сам да Русија неће штетити уколико јој уведемо санкције.
Nece naravno, ali simbolika je problematicna. Srbija prestaje da bude saveznik Rusije jer je preduzela neprijateljska dejstva prema njoj.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Сигурна сам да Русија неће штетити уколико јој уведемо санкције.
u ovim sumornim jesenjim danimaСигурна сам да Русија неће штетити уколико јој уведемо санкције.
s500 + 20 milijardi

Ruski Politicari koji su vladali nakon Tita su namerno oslabili Srbiju da bi ih Rusija kupila ili navela da im se priklone dok Rusi glume pomocnike![]()
I tacno je da Ruski lobi navodi Srbiju da postane Ruska zemlja kojom ce vladati Rusi![]()

Ja bih Putinu bio zahvalan da izvrsi samo neki jak politicki pritisak da ova vlast bude srusena a dovedena neka koja ce za pocetak samo izvrsavati naredjenja Moskve, dok se ne konsolidujemo kao drzava i narod, jer bi nam u ovom momentu duppe zavisilo iskljucivo od Rusa.

Ruski Politicari koji su vladali nakon Tita su namerno oslabili Srbiju da bi ih Rusija kupila ili navela da im se priklone dok Rusi glume pomocnike![]()
I tacno je da Ruski lobi navodi Srbiju da postane Ruska zemlja kojom ce vladati Rusi![]()
Vlazni snoviu ovim sumornim jesenjim danima

, ja bar ne mogu
, a ja sam mlitav.s500 + 20 milijardi
Taj posao s Rusima je konspirativan...Svakako je potreban system kao S-400,a ni stelt MIG 29 ne bi bio na odmet da Rvatima,Mađarima,
Šiptarima,pa I Bugarima ne padaju glupe ideje na pamet...![]()
Ko ovu ponudu odbije, treba mu suditi za veleizdaju !
Па колико знамо Аца је позван у Москву...
Видјећемо да ли је добио понуду коју МОЖЕ да одбије...
Или ће се пробудити са коњском главом.
У кревету, не на себи.
A ti ces da platis milijarde. Nama Rusi nikad nista dzabe nisu dali. Tako da ti nisi veleizdajnik ali si zasigurno mnogo glup
Ko i ostali ovde sto se debilisu, mrzi me da navodim nikove...![]()
Poklon sigurno nema
ali to nema nigdje
MJK
Vlazni snoviu ovim sumornim jesenjim danima
ubedjeni su da ce migove, s300 i ostalo putin srbiji da pokloni. jedva je iskenjao dva akumulatora za 29-tke.

Ih dva ... Raširio se Putko i poklonio PET akumulatora bre.![]()

Akumulatore smo imali samo sto su zuti to sakrili, neko hteo da zaradi.![]()
'De Srbaljima da uvali neispravne ?!