Jugoslav Čvarak
Buduća legenda
- Poruka
- 33.422
Nisam, ne želim, ne planiram.Gdje si bio u Rusiji? Koliko dugo? I što si radio?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam, ne želim, ne planiram.Gdje si bio u Rusiji? Koliko dugo? I što si radio?
Pa zakaj onda kakaš?Nisam, ne želim, ne planiram.
Dada dok nije počela kriza povratna bg moskva karta bila 250 evra a sada air serbija PLJAČKA ruse 1000 evra povratna karta.Osjećam veliku nostalgiju za Rusijom i prvom prilikom putujem.
Niti u jednoj državi na svijetu nije mi bilo toliko lijepo, ugodno i nigdje se nisam osjećala tako dobrodošla kao u Rusiji.
Ne mislim na Moskvu i Piter, jer tamo smo svi utopljeni u masi, jedna u mnoštvu, nego na manje sredine poput Čeljabinska, Jekaterinburga, Tjumena, Krasnojarska, Listvjanke, otoka Oljhona, Irkutska i Vladivostoka.
Prekrasna zemlja bogate kulture i predivnih ljudi.
Povratna karta, Aeroflot ZG-Moskva (Šeremetjevo)-ZG 300 € nekada. Danas nemoguće.Dada dok nije počela kriza povratna bg moskva karta bila 250 evra a sada air serbija PLJAČKA ruse 1000 evra povratna karta.
Каква је ту школа потребна??nisi bas puno skole zavrsio
И где ту пише да је Русија атеистичка држава, што је Ненад глупетао?rec je o drzavi ne o predsedniku drzave, predsednik moze biti ili ne biti vernik, to je njegovo ljudsko pravo ali sta pise u ustavu ruske federacije:
Статья 14
1. Российская Федерация - светское государство. Никакая религия не может устанавливаться в качестве государственной или обязательной.
2. Религиозные объединения отделены от государства и равны перед законом.
Одакле теби податак шта народ слави у Русији?Džaba to kad mu narod Božić i Uskrs ne slavi nego noć veštica i novu godinu.
u ustavu, sekularna država je država van bilo kakve vere, rusija je ustavom stavljena izvan bilo koje religijeИ где ту пише да је Русија атеистичка држава, што је Ненад глупетао?
istorijski, rusi su propali 1941, u život su ih povratili a kasnije održavali amerikanci i britanciКаква је ту школа потребна??
ПС: за историју см одувек био махер.
То није историја, већ пропаганда.istorijski
То није одговор на моје питање...u ustavu, sekularna država je država van bilo kakve vere, rusija je ustavom stavljena izvan bilo koje religije
A danas hoće da ih pretvore u radioaktivnu prašinu, nezahvalniciistorijski, rusi su propali 1941, u život su ih povratili a kasnije održavali amerikanci i britanci
Jeste ali u rusiji ti treba 20$ za grejanje plinom cele kuće a u kanadi 1000$ za grejanje.
A to samo deda može da mi kaže pa ne mogu drugačije da saznam da većina Rusa nikad u životu nisu proslavili Božić? Prosečna ruska kuća je poslednji put Božić slavila 1955. Na vernike se tamo gleda kao na sektaše.Одакле теби податак шта народ слави у Русији?
Причао ти деда?![]()
Energenti u Rusiji uopste nisu jeftini kao u Arapskim zemljama zaliva gde je litar nafte po 20 centi.Rusija svakako ima jeftinije energente, ali ne samo zato sto ih ima u izobilju, nego i zato sto je tržište potpuno regulisano državnim uredbama.
Za Chicago ne znam koliko je, ali za Canadu znam. Prosecan račun za grejanje kuće je oko $150-160 cad, sto je oko 100-110 EUR.
Povratna karta, Aeroflot ZG-Moskva (Šeremetjevo)-ZG 300 € nekada. Danas nemoguće.
Ali, bitno da ja živim na demokratskom Zapadu koji mi određuje gdje smijem putovati, što čitati, gledati i s kime komunicirati.
Živjela zapadnademokracijadiktatura.
Energenti u Rusiji uopste nisu jeftini kao u Arapskim zemljama zaliva gde je litar nafte po 20 centi.
Svejedno sve te zemlje poput Katara, Kuvajta, Saudi Arabije imaju standard i sistem koji neko u Evropi može samo da sanja. Prosečan Katarac radi duplo manje od Nemca, a živi bar duplo bolje.mozes misliti eko zagadjenje od postrojenja koje proizvodi struju na naftu, ili kod nas na niskokvalitetni ugalj![]()
Svejedno sve te zemlje poput Katara, Kuvajta, Saudi Arabije imaju standard i sistem koji neko u Evropi može samo da sanja. Prosečan Katarac radi duplo manje od Nemca, a živi bar duplo bolje.
Mogu sebi izgraditi što god žele, u barbarskim govnarama se ne bi ni posrao.Vrlo verovatno da si u pravu. Jedino sto njihova ekonomija se zasniva na bespomucnom izrabljivanju ograničenih resursa, ali će svakako jednog dana da ih zadesi basna cvrcak i mrav..
Ujedinjeni emirati su svesni toga, pa grade silna čuda da se diverzifikuju, a mislim da im i to ne ide kako očekuju, imaju stanova praznih koliko hoćeš.
Takodje, ima da se pogleda par dokumentaraca kako obican narod tamo živi (oni koji nisu pripadnici kraljevskih porodica i povlastene elite), osim sto im dele sve za dž, ostatak života bas i nije za poredjenje sa evropskim shvatanjima slobode i izbora
Ma znaju Arapi gde da ulože, neće oni nikad ostati bez zlata i akcija. Tamo svaka kuća ima više sredstava u zlatu nego što mi u Evropi vidimo za života. Njihov finansijski i bankovni sistem je neuništiv.Vrlo verovatno da si u pravu. Jedino sto njihova ekonomija se zasniva na bespomucnom izrabljivanju ograničenih resursa, ali će svakako jednog dana da ih zadesi basna cvrcak i mrav..
Ujedinjeni emirati su svesni toga, pa grade silna čuda da se diverzifikuju, a mislim da im i to ne ide kako očekuju, imaju stanova praznih koliko hoćeš.
Takodje, ima da se pogleda par dokumentaraca kako obican narod tamo živi (oni koji nisu pripadnici kraljevskih porodica i povlastene elite), osim sto im dele sve za dž, ostatak života bas i nije za poredjenje sa evropskim shvatanjima slobode i izbora
pa nisu amerika i zapad vise od 100 godina gradili rusiju da bi ih sada unistavaliA danas hoće da ih pretvore u radioaktivnu prašinu, nezahvalnici![]()
jesteТо није одговор на моје питање...
ma kakvi, propaganda je ono sto su nas ucili u komunizmu.То није историја, већ пропаганда.
slave lenjinaОдакле теби податак шта народ слави у Русији?
Причао ти деда?![]()