Putin nudi boravište u Rusiji svima koji žele da pobegnu od "neoliberalnih ideala"

Ma znaju Arapi gde da ulože, neće oni nikad ostati bez zlata i akcija. Tamo svaka kuća ima više sredstava u zlatu nego što mi u Evropi vidimo za života. Njihov finansijski i bankovni sistem je neuništiv.

Ne bi se bas složio u potpunosti.
Ma znaju Arapi gde da ulože, neće oni nikad ostati bez zlata i akcija. Tamo svaka kuća ima više sredstava u zlatu nego što mi u Evropi vidimo za života. Njihov finansijski i bankovni sistem je neuništiv.

Znaju naravno, pripadnici vladajuće elite će se kupati u zlatu, a ostatak naroda će biti ko Mad Max filmovi

Hm, cak su ti i comeback-ovi na nivou slikovnica...

Ne radi se o mom voljenju nekoga ili ne, nego o tvom formiranju misljenja na osnovu onoga sto drugi pricaju o nekome i necemu, a ne na osnovu stvarnog stanja stvari i sopstvenog rasudjivanja.

Cuj ovo, Putin ce da nasilno mobilise strance, civile, koji nikad nisu ni drxali pusku i da ih salje na front...
I sad, kao, takav stranac, znajuci kakva ga, takvog, sidbina ceka na frontu, nece se okrenuti i pobiti sve oko sebe cim dobije pusku u ruke, da bar pokusa da pobegne...
A tek o stanju "demokratije", bilo gde...
Kao da slusas razmisljanja deteta sa posebnim potrebama...

I kao takav...

...ti si ekstremno opasan po zdrav razum!
Na osnovu čega si ti formirao mišljenje? Na osnovu onoga što čuješ u ruskim medijima, eventualno na Pinku ili Hepiju, to su dometi vas, koji kao navodno, mislite svojom glavom.
Ti baš znaš kakvo je stvarno stanje stvari.

Ne znam ni čemu ovo, niti ćeš ti promeniti mišljenje niti ja, živi ti u svojoj zabludi, ja ću u mojoj.

Pun Beograd njegovih sto su pobegli od totalitarnih ideala putinofasizma. :lol: Vise u Beogradu ima Rusa nego sto bi iko dosao u njegovu totalitarnu prciju u rasulu ciji pasos ne vredi ni ovog biskvita sto mi je upravo pao na pod. Ruskinje salecu profile Zapadnjaka na drustvenim mrezama, cak i Srba, samo da bi dobile verenicke vize da mogu da zbrisu iz njegovog simulakruma. O kakvim tradicionalnim vrednostima taj kepec govori? U Rusiji stopa razvoda veca nego u Americi. 7. u svetu po stopi narkomanije. 6. stopi alkoholizma. O cemu mi pricamo? Etnicki Rusi imaju TFR 1.5. crkve im prazne (cak su i u Americi pune) - kakve tradicije, kakvi bakraci

Kakav hodajuci, amoralni poraz i bizarna nebuloza od 'coveka'.

Poslednja izmena:
a kako ti to zapadna demokracija zabranjuje stvari koje pominjes?
Pa tako što su ukinuli sve komercijalne letove prema Rusiji iz moje države, ukinuli vizni režim.
Tako da su ukinuli pristup na ruski tisak, pristup informacijama i agresivno nameću narativ da je sve rusko zlo.
Tako da su u proljeće 2022 banirali Čajkovskog u Lisinskom.

A to samo deda može da mi kaže pa ne mogu drugačije da saznam da većina Rusa nikad u životu nisu proslavili Božić? Prosečna ruska kuća je poslednji put Božić slavila 1955. Na vernike se tamo gleda kao na sektaše.
Јефтино глупетање.
Који ти извор имаш да од онолике Русије видиш шта слави свака руска кућа?

1724392998053.png

1724393120702.png

1724393178189.png

1724393205446.png

1724393251404.png

1724393348802.png

И тако даље. Тако да бих те замолио да више не глупеташ, нема потребе. :)

ma kakvi, propaganda je ono sto su nas ucili u komunizmu.
ovo sto ti govorim su fakti i brojevi
Какви бројеви?? Није спорна савезничкс помоћ, али је небулоза рећи да је то пресудило руску победу над германским фашистичким завојевачима!

Није. Ја сам те питао где ту пише да је Русија атеистичка држава??

Друго, шта год писало, Руска Држава и Црква су јако повезани на свим нивоима сарађују тесно и то је факт.

Јефтино глупетање.

Pogledajte prilog 1597615
Pogledajte prilog 1597616
Pogledajte prilog 1597617

Pogledajte prilog 1597618
Pogledajte prilog 1597619

Pogledajte prilog 1597620

Ovo isto ko u hramu kbc banjica 🤔

IMG-8fd28508b502059b0e174507f1a0aec7-V.jpg

Јефтино глупетање.

Pogledajte prilog 1597615
Pogledajte prilog 1597616
Pogledajte prilog 1597617

Pogledajte prilog 1597618
Pogledajte prilog 1597619

Pogledajte prilog 1597620

Dule neznalico, da si bio nekad u Rusiji znao bi da su Rusi bezbožan narod.

Није. Ја сам те питао где ту пише да је Русија атеистичка држава??

Друго, шта год писало, Руска Држава и Црква су јако повезани на свим нивоима сарађују тесно и то је факт.
rusija je odvojena od svake religije pa i pravoslavne, to je ustavom rusije i utvrdjeno.

Какви бројеви?? Није спорна савезничкс помоћ, али је небулоза рећи да је то пресудило руску победу над германским фашистичким завојевачима!
to ti i kazem, pojma nemas istorijske fakte i brojeve, ti nisi ni izdaleka svesan kako je amerika i britanija spasila rusiju u drugom svetskom ratu, samo zato sto najverovatnije i ne zelis da doznas istinu jer bi ti to srusilo decije snove i nadu

Back