Foggo
Domaćin
- Poruka
- 3.232
Ma znaju Arapi gde da ulože, neće oni nikad ostati bez zlata i akcija. Tamo svaka kuća ima više sredstava u zlatu nego što mi u Evropi vidimo za života. Njihov finansijski i bankovni sistem je neuništiv.
Ne bi se bas složio u potpunosti.
Ma znaju Arapi gde da ulože, neće oni nikad ostati bez zlata i akcija. Tamo svaka kuća ima više sredstava u zlatu nego što mi u Evropi vidimo za života. Njihov finansijski i bankovni sistem je neuništiv.
Znaju naravno, pripadnici vladajuće elite će se kupati u zlatu, a ostatak naroda će biti ko Mad Max filmovi
Vise u Beogradu ima Rusa nego sto bi iko dosao u njegovu totalitarnu prciju u rasulu ciji pasos ne vredi ni ovog biskvita sto mi je upravo pao na pod. Ruskinje salecu profile Zapadnjaka na drustvenim mrezama, cak i Srba, samo da bi dobile verenicke vize da mogu da zbrisu iz njegovog simulakruma. O kakvim tradicionalnim vrednostima taj kepec govori? U Rusiji stopa razvoda veca nego u Americi. 7. u svetu po stopi narkomanije. 6. stopi alkoholizma. O cemu mi pricamo? Etnicki Rusi imaju TFR 1.5. crkve im prazne (cak su i u Americi pune) - kakve tradicije, kakvi bakraci