Put do zenskog srca

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lexa:
Ne odnosi se na sve... Ali na dobar deo. Niste mi jasni. Razumem i net i sve, i dva lica, ali ne razumem da, kada vam se neko lepo obraća, morate navlačiti rezervno...

Zašto sam te pitao... Zato što to "vi" indicira neprijateljski stav prema drugoj strani... Najviše mrzim ta deljenja "mi i vi" i sl, kad su u pitanju muško-ženski odnosi... Mislim da ti muškarci ne bi trebali biti neprijatelji. Na taj način se teško postiže bilo šta... Ako želiš nešto da menjaš, opametni se i stvarno uradi nešto... Ali da bi to uradila moraš uništiti to što te koči u odnosu sa muškim rodom... Neće te niko shvatati ozbiljno ako ga gledaš sa prezirom... Hoćeš nešto da postigneš? Imaš još mnogo da učiš da bi to uradila...

Baš me zanima ko te je to tako naljutio... Mora da ima neki muškarac u tvojoj prošlosti koji je zaribao stvar... Već sam ti rekao da si za mene jedan vrlo zanimljiv subjekat proučavanja... Imaš određeni nivo mržnje i besa prema muškarcima... To mora imati koren negde u prošlosti...

Lexa:
Ma, jednostavno, nema smisla ovo što ti odgovaram...

Naravno da nema kad si ti moj prethodni post videla kao napad... Ma jok... Samo radoznalost...

Alooooo, dečko, ti si taj koji odgovara na predubeđenjima, ni m od muškog roda ovde nisam pomenula... Hej, bre :lol:
Ne pokušavaj da me analiziraš, jer je to jalova rabota, ja sebe još nisam analizirala...
To da ja mrzim muški rod je tvoj (plitki) zaključak, jer sam učestvovala na nekim temama na kojima si ostao bez adekvatnog odgovora.
Vidi, ja ti nudim da lepo razgovaraš sa mnom, ako hoćeš... Ako ćeš da glumiš nešto ("Već sam ti rekao da si za mene jedan vrlo zanimljiv subjekat proučavanja...") :lol: , nema od naše priče ništa. Ja jesam maca, fina i mo'š da me vrtiš oko malog prsta, ali samo ako se ne ponašaš kao sveznalica...
:wink:

Ima nekih devojaka prosto nedodirljivih, jer kako god da pokusash ona okrene plocu na drugu stranu.
Jedino biti dovoljno brz pa zayebati obe strane istovremeno, onda je srce na izvolte. Sve je u sglobu i prstu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back