I
iluzionista
Gost
Zašto sam te pitao... Zato što to "vi" indicira neprijateljski stav prema drugoj strani... Najviše mrzim ta deljenja "mi i vi" i sl, kad su u pitanju muško-ženski odnosi... Mislim da ti muškarci ne bi trebali biti neprijatelji. Na taj način se teško postiže bilo šta... Ako želiš nešto da menjaš, opametni se i stvarno uradi nešto... Ali da bi to uradila moraš uništiti to što te koči u odnosu sa muškim rodom... Neće te niko shvatati ozbiljno ako ga gledaš sa prezirom... Hoćeš nešto da postigneš? Imaš još mnogo da učiš da bi to uradila...Lexa:Ne odnosi se na sve... Ali na dobar deo. Niste mi jasni. Razumem i net i sve, i dva lica, ali ne razumem da, kada vam se neko lepo obraća, morate navlačiti rezervno...
Baš me zanima ko te je to tako naljutio... Mora da ima neki muškarac u tvojoj prošlosti koji je zaribao stvar... Već sam ti rekao da si za mene jedan vrlo zanimljiv subjekat proučavanja... Imaš određeni nivo mržnje i besa prema muškarcima... To mora imati koren negde u prošlosti...
Naravno da nema kad si ti moj prethodni post videla kao napad... Ma jok... Samo radoznalost...Lexa:Ma, jednostavno, nema smisla ovo što ti odgovaram...