Banshee
Buduća legenda
- Poruka
- 25.612
omg...pametan zakljucak,ko i uvek.sinnke:tebe samo zeza sto si premekan. Zene vole muskarce.

zene ne vole muskarce.zene vole samo jednog muskarca.sinnketa.
sinnke je nas bog

sad ce geisha da se naljuti

omg...pametan zakljucak,ko i uvek.sinnke:tebe samo zeza sto si premekan. Zene vole muskarce.
Ma nisi me ti nista naljutila i u pravu si za prvi post na ovoj temi.Banshee:@frozen:nebitno,desava se,imam ja tih perioda kada sam mnogo mracna.sorry![]()
frozen1982.:Ja sam mislio da zene vole pare...ti stalno na pare svodis zensku ljubav.
frozen1982.:Sinnke,to ti je ono "otvori se"budi "spreman za ljubav" "da te ispuni","prepusti se" i to.....
u kom si ti zivotu bio zena pa da znas?mmmm? :?sinnke:Ma ne vole one muskarce zbog para, gledaju i druge kvalitete nego im je ovo presudno.
Banshee:omg...pametan zakljucak,ko i uvek.
zene ne vole muskarce.zene vole samo jednog muskarca.sinnketa.
sinnke je nas bog
sad ce geisha da se naljuti![]()
Banshee:u kom si ti zivotu bio zena pa da znas?mmmm? :?
ajde reci mi molim te,pa da se rastajemo...sinnke:A sta mogu kad provalim sta misli. Znam sta i ti sad mislis.
Banshee:kasno je za pivo.
nisam brat,ja sam sestra.
Banshee:ajde reci mi molim te,pa da se rastajemo...![]()
ako batalis sponzoruse, ili one koje vole skupe poklone, well mozda budes imao srece.s druge strane, mozda nisam dobro razumela pitanje...sinnke:Kako voleti zenu a ne istrositi se?
NIkshicko crno na tochenjesinnke:Sedi brate iskuliraj popij pivo.![]()
Naravno da smo OK,samo ne verujem u tu stvar o"srcu"...tu se ne slazemo.Nije bilo nista tebi upuceno,samo neslaganje u stavovima.jastuk:frozen , ja ti uputih nedvosmisleni kompliment...kakav bes... a svi se naravno cuvamo povredjivanja....i tako to...jel o.k?
Moram ti reci da ti maestralno upijas, svaka cast. ;-)jastuk:kakav bes... a svi se naravno cuvamo povredjivanja....i tako to...jel o.k?
feles:ako batalis sponzoruse, ili one koje vole skupe poklone, well mozda budes imao srece.s druge strane, mozda nisam dobro razumela pitanje...ops:
![]()
![]()
Gryphon:Moram ti reci da ti maestralno upijas, svaka cast. ;-)
ma jok bwe!!!!!!!!! imaj poverenja nisu sve devojcice derikoze, ima i poneka fina, nadje se. kao sto vi niste bas svi kulovi - nadam, se....sinnke:Jel to znaci da postanem gay?
Sta da optimizuje kad ne moze uzeti kredit. Jel ti znas da smo mi u Srbiji.feles:ma jok bwe!!!!!!!!! imaj poverenja nisu sve devojcice derikoze, ima i poneka fina, nadje se. kao sto vi niste bas svi kulovi - nadam, se....![]()
uopste nisi optimista.... 8)
feles:ma jok bwe!!!!!!!!! imaj poverenja nisu sve devojcice derikoze, ima i poneka fina, nadje se. kao sto vi niste bas svi kulovi - nadam, se....![]()
uopste nisi optimista.... 8)
jel to ono - udjes izadjes i...vise ne izadjes - iz buvare mislim...Gryphon:Sta da optimizuje kad ne moze uzeti kredit. Jel ti znas da smo mi u Srbiji.