NE0
Zainteresovan član
- Poruka
- 290
A to: ti si svesno izabrao da izadjes i te price, pa sta da radim, kad ne postoji mesto gde mozes da izadjes a da nema dima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A to: ti si svesno izabrao da izadjes i te price, pa sta da radim, kad ne postoji mesto gde mozes da izadjes a da nema dima.
Znam, ali bi bila sledeca situacija: odvojene prostorije, 5-6 ljudi u drustvu, od njih 5-6 troje pusi, znaci ide se u prostoriju za pusace.
Pa da ali je bas to lose, sto ce se raspasti drusto od 10 ljudi pa ce 5 pusiti i ici na mesta gde se pusi, 3 ce ici sa njima jer im ne smeta, a ovo dvoje ce izlaziti sami i smarati se.
@ baby jane
Znam, ali bi bila sledeca situacija: odvojene prostorije, 5-6 ljudi u drustvu, od njih 5-6 troje pusi, znaci ide se u prostoriju za pusace.
Rekao sam, da se donese zakon da moze da se pusi samo u sopstvenoj kuci i u prostorijama za pusenje, a ne za pusace.
Ovde kod nas ima nekoliko mesta na kojima je zabranjeno pušenje...bar su se tako izjasnili prošle godine.
Kakav im je promet...ne znam zaista zato što tamo ne zalazim.:smile:
Verovatno će se , ako već nisu, i kod vas pojaviti takva mesta...imaćeš ili već imaš izbora.:smile:
I ja imam izbora, kao što rekoh, zato što ne podnosim pijance, da se krećem po poslastičarnicama, ali ...ipak ne idem samo u njih...dok god me ne ugrožavaju ti što piju, normalno se družim sa njima...mada su oni daleko opasniji od pušača...priznajmo...![]()
Pijanci su po svim statistikama vecinom agresivci...vecina ubistava, samoubistava, kucnih maltreta i zlostavljanja, pa...saobracajki , se dogadja zato sto su vozaci u alkoholisanom stanju itd...itd...dosta od mene u ovoj prici...:smile:
Ево само да вам јавим....били су ми брат и снајка... седели неких сат времена... испушили 8 цигарета уз кафу.... ја сад проветравам, а грејање је искључено....
jetino prodajem andolekontakt na pm
...al da nisu oni sa buvlje pijace...![]()
kako izgledaju te restrikcije u praksi, to sto ne sme da se pusi po ulicama negde (fran?), u stvari valjda razne zemlje ove moderne : ) ne znam ne sme negde po restoranima, negde ne sme u zgradama? ..
ali valjda ima vise ljudi odavde nego spolja
kako sve to izgleda i sta mislite o tome.. kod nas je to daleko? ali cula sam da ce cigete cesce poskupljivati... inace am-british tobbaco je valjda mocna korporacija? :I znaci drzava tako brine o gradjanima.
d ali to znaci da ce postojati restrikcija na masnu hranu npr da bi neko brinuo o ljudima.
oni koji se slazu s svime i misle da je ovo ok da li bi ipak mogli da pretpostave neku negativnu posledicu ili je nema