Ja sam bivsi pusac, ostavila sam pre dve godine. a ne mozete da zamislite koliko sam volela das pusim, cini mio se da sam se ujutru budila i i zahvaljivala na novom danu jer mogu da popusim jos jednu paklu i popijem kafu ili vise. Uzas jedan. Bila sam kivna na sve koji su protiv pusenja, kako meni neko da zabrani da pusim, strasno. Onda sam hvala Bogu resila da ostavim i uspela u tome. Sto je najgore bila sam sve vreme svesna da mi steti, uvece kada legnem skripi u grudima, ujutru strasan zadah, da ne govorim o naduvenoj faci i podonjacima i isposcenoj kozi. da se razumemo, imam sada 24 godine, kada je meni sve to smetalo sa 4 godine pusackog staza da ne pricamo o ostalim. Isto sam se bila navukla kao i neko ko recimo pusi deset godina, i nemoj neko da mi prica da ne moze da se osvikne, samo je potrebna jako volja i da se stave prioriteti, zdravlje ili sebicnost i slabost. Posle toga sam naravno jedno vreme dozvoljabvala da se pusi u stanu, jer znam koliko je meni smetalo kad mi neko zabrani, ali sam napokon zabranila. jer ne moram zarad necijeg jednocasovnog izivljavanja da se budim nocu od smrada i danima da se nerviram sto ne mogu da izvetrim. Jos uvek nisam zabranila deckovom ocu i svojim roditeljima kad dodju, ali me i oni iznerviraju, dodju na deset minuta i usmrde mi za dva dana. Ali kada ostanem u drugom stanju, ne da nece da se pusi nego...... sadsa sam veci nepusac od svih cini mi se.Salim se. dugo mi je trebalo i decku da objasnim da ce se navuci ako nastavi da pali cigaru ili dve dnevno, u stvari samo kad kje neka specijalna prilika, ali za njega je to cesto. Kleo se da nece kupovati cigare, i onog trenutka kada sam videla da svaku priliku koristi da zapali, cak i kad odemo na kafu negde, on se uzicka, onda smo se lepo p[osvadjali, i on sada meni u intat ne pali da bi mi dokazao da moze beznjih. Ako bar tako ne pusi. A videla sam da se polako navlaci a nije mi verovao jer je to bila ona faza gde uzivate, znate da styeti a mislite da mozete da kontrolisete. Takod a sam se ja bas raspisala i HVALA BOGU NA SVIM ZABRANAMA DA COVEK MOZE DA IZADJE I DA NE GUTA TUDJA SRANJA!