Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 237.957
kako nisi kad si reko da siimao 100 kila i da ne smijes jesti masno![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako nisi kad si reko da siimao 100 kila i da ne smijes jesti masno![]()
e pa nisam ni ja uskracena...ni za sta...
gle slucajnosti dzordzi![]()
a sta stvarno ima ljudi koji bi rekli nekome ko im se svidja puno a kao ti si pusac necu da budem sa tobom?![]()
Kad biras od veceg zla..jace ili light cigarete..
Meni nema sanse da se pushacica svidi ni malo..
![]()
pa dobro sta sad to je privremeno stanje a i da se resiti
evo ja se navikla sad sam zen
a volim kad sam zen jer nisam mnogo zla![]()
Jedem bre svasta..sad imam 84..davno je to bilo.mnogo vise od sto..samo sport..
![]()
pa ja ne biram nikakve cigarete,ali ko sam ja da uticem na nekoga sta ce i da li ce da pusi
a naravno da moze da mi se svidi neko i pre nego sto saznam da li je pusac ili ne...i bila bih luda da propustim nekoga ko mi se veoma svidja...mislim to je retkost pa zato![]()
pa zar nije lakse nege drogice malo...ja sam uz pomoc droge smrsao na 69kila..sad imam 79![]()
Ako tako kazes..verujem..svaka cast..nadam se da nema posledica..
Ja sam sportom i izbacivanjem nekih ''losih'' namirnica..da ne kazem da je sve u glavi..![]()
pa naravno sanjice,samo nek povecava kolicinu unetog nikotina na dan i efekti ce biti nevoravatni...
a ako nije zadovoljna nek presje na pajdu![]()
nemas pravo ni na koga da utices.Pa slusaj..da si studirala medicinu mogla bi jel....ako covek ima zivotnih iskustava..kao ja na primer..sa bivshim vishkom kilograma...naravno da mogu i zelim uticati na gojazne..
I ovo pushenje i kilogrami..je vise izgovor..ako ostave pushenje potegnu za slatkisima..fol....nema volje..samo to..
@george: ako ti neko trazi pomoc i podrsku naravno da treba pomoci ali opet ne soliti pamet nego imati mere u deljenju svog istkustva i motivisati osobu a ne drviti mu,jer je,bar kod mene to kontraproduktivno
sto se mene tice u porodici su svi krajnje osvesceni po pitanju ishrane,ali oni sto datiraju od pre drugog svetskog rata tesko da ce biti spremni da promene misljenje...nista ne ide na silu ali nista![]()