Pusenje duvana po tudjim domovima

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

AlexandarNS

Domaćin
Poruka
3.703
Jel vi branite svojim gostima da zapale cigaretu u vasem domu.

Ja sam pusac i imam osecaj kad kod nekih odem a kod njih se kao ne pusi to mi dodje kao da ne postuju svog gosta.

A opet nekima smeta duvan i usmrdi im kucu zato ne daju da se pusi, a meni to ide na zivce da mi dodje da se isprdim ali onako ispustajuci tihomire samo da im usmrdim kucu.

Kod jednog sam otisao a njemu kao smeta duvan, ja zapalio cigaretu a on odma ustaje otvara vrata, prozore , luftira kao da sam zapalio dimnu bombu. Pa se uzodo, pa levo pa desno pa uzdise pa izdise pa uzdise, pa nervozan ono sedi kao na iglama.
Kasnije sam samo jednom isao kod njega i nissam zapalio ali mi razgovor nije bio neko zadovoljstvo jer sam stalno pomisljao na duvan.

Jel vi imate osecaj kad vam neko brani da zapalite cigaru kao da vas nepostuje kao licnost,

мени лично не смета ако нека моја другарица,коју иначе поштујем, са којом волим да се дружим, испуши понеку цигарету, иако ја не пушим
(моји родитељи су пушачи,па сам ваљда навикла)
ал некако доста њих неће да пуше код мене или запале једну-две чисто уз кафу
додуше мени пепељара није на столу, заборавим да је ставим на сто, чак и кад знам да ће доћи пушач у госте

ал добро сад, кад одеш код неког у госте, треба испоштовати и домаћина па не димити ако то њима смета

ne ja cu isto ziveti samo kvalitetnije,necu smrdeti niti bacati novac na djubre,zubi i prsti mi nece biti zuti,pluca nece biti crna u raspadu,imacu nesto pametnije raditi s rukama necu traziti samopouzdanje i uzitak u dimu,moci cu da se bavim sportom ali ne sa 20% kapaciteta,necu nicim druge ugrozavati,decu cu vaspitati u zdravom duhu

мени лично не смета ако нека моја другарица,коју иначе поштујем, са којом волим да се дружим, испуши понеку цигарету, иако ја не пушим
(моји родитељи су пушачи,па сам ваљда навикла)
ал некако доста њих неће да пуше код мене или запале једну-две чисто уз кафу
додуше мени пепељара није на столу, заборавим да је ставим на сто, чак и кад знам да ће доћи пушач у госте

ал добро сад, кад одеш код неког у госте, треба испоштовати и домаћина па не димити ако то њима смета

Отвори прозор па ти неће сметати.

Nisam ja bezobrazan pa da pusim jednu za drugom kad negde da odem, ali covece daj mi dve ili tri da zapalim uz kavu.

Cigarete su deo mene a oni ko somovi kad vadim cigare na sto kao da sam bombu izvadio, pa onako sve menjeju boje cak mislim da i caskanje gubi smisao jer oni broje dimove i samo rukama mlataraju oko sebe.

Tako mi dignu zivce da bih odmah ustao i otisao jos usput im rekao da se #ebu.

Nega ja mislim da su oni zivcani pa im sve smeta....

Pa pazi, kad lik kod mene upada sa nekim blatnjavim cizmetinama, punk fazon, (inace punker koji ne pije , ne pusi , ne psuje itd.. ) usvinji mi ceo tepih kao da je dosao sa neke planine, bez ikakvog pitanja da li treba da se izuje, cak se jednom desilo da sam mu namerno skrenuo paznju da ne ulazi tako obuven na sta je on odgovorio (brate ne mogu osecaju mi se noge) , vuce se po koncertima, klubovima gde ga pale na zivotu kao idiota onim dimnim efektima, bakljama i cime vec samo sto ga ne okrecu na raznju , jedini se uvek lepio uz nas a svi curimo cigare kao turci i to mu nista nije smetalo , i onda ja dodjem prvi put u zivotu kod njega , kulturno ga NAMERNO pitam , smem li da zapalim cigaretu? (posto znam da je nepusac), na sta mi on odgovara "e brate kod mene se u sobi ne pusi, izvini molim te, moram posle 3 dana da vetrim sobu".... smeta mu dim.

To je jedini slucaj kad sam pobesneo zbog toga i kasnije oterao lika u tri lepe.

pa od tog kila se nece drugi ugoje niti im smrdi u nosu i garderoba 3 dana,ono i u nesvest se moze padne ako uradi pusac neku vezbu

Ја сам дугогодишњи пушач и трчим за аутобусом без проблема. И дан данас могу да урадим стој на рукама, звезду а да не причам о препливавању језера и роњењу на дах.

Управо тако. Смрде у оним заптивеним загушљивим становима, боје се промаје.

Pa to je tacno, bas sam jednom otisao kod neki prijatelja u stan a tamo bazdi, valjda nisu luftirali stan a i sparaju na grejanju pa ne otvaraju namerno prozore.

Pa se upuvaju da ti treba gas maska.

Ja i zimi moram prozor otvoriti makar na kiper a oni po celi dan sede, prde, kuvaju rucak pa im se oseca ne samo stan nego ceo sprat te zgrade a ovamo menjaju boje kad zapalim cigaretu. Jednom sam samo kod njih naisao na 5 min i odma sam namerno zapalio cigaretu iako mi se nije trazila ali da bolje da mi zamirise cigare nego da se gusim u smradu.

Постоје нормални непушачи. То су људи који имају отворене прозоре и поседују пепељаре. Код њих идем.

Постоје и они други код којих је све супротно. Код њих не идем.

Cek sad,sta ti znaci normalni nepusaci?Mislis koji trpe cutke izivljavanje nad sobom?

Ја сам дугогодишњи пушач и трчим за аутобусом без проблема. И дан данас могу да урадим стој на рукама, звезду а да не причам о препливавању језера и роњењу на дах.
znam znam imam burazera njegovu zenu i bivseg ortaka koji su isto tvrdili,onda sam sa svima otiso u teretanu i bez ikakvih tegova im pokazo bezazlene vezbe u kojima su se teturali i pozeleneli u licu,pre toga posiveli,srcka nek im je bog u pomoci

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back