Pušenje: da ili ne?

• Začetnik teme Začetnik teme Winex
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Da li pušite?

• Da.

• Ne.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
pusim fakultativno. tj. nisam zavisnik od duvana da moram svaki dan određenu količinu da popušim, al nekad mi se baš traži... a pušio sam i duže periode u kontinuitetu (i nisam se navukao?)... a kad se kafeniše, pićeniše, izlazi isl. podrazumeva se...

Naravno da ne.
Štetno je za zdravlje, za okolinu.
Probala sam više od par puta, ali ne privlači me.
Ne vidim šta je lepo kad ti se katran zalepi za pluća.

Baš tako.

Ja nikad nisam probao, i ne nameravam.

Meni je to čak i gadno. Verovali ili ne, meni ubija apetit kad treba da jedem, a na stolu piskla sa pikavcima... uvek je sklonim pre nego što počnem s jelom. :mrgreen: S takvim stavom, nema šanse da ću ikad probati duvan.

Kad konzumiras duvan ne lizes pikslu,vec palis cigaru i uvlacis dim!;) Ne razumem ljude koji kazu da je duvan sranje a nikad ga nisu ni probali! :dontunderstand: Probao dvaput,prvi put sa 7 godina,drugi sa 16 i nijednom mi se nije svidelo i zato i ne pusim!A mnogo je bre skupo!

Pa ti pusi Drinu, ili Vizhn (vazno je imati viziju;)), salim se naravno...

Ne pusim, imao sam 1 period od mesec dana, toliko mi je prijalo uz alkohol, kafu, dobro drustvo (naravno svi pusaci). Jedan dan sam lepo, matematicki :D, izracunao da mi se ne isplati ni zdravstveno, ni finansijski, a planiram u skorije vreme da se "aktiviram" fizicki, a ne ide jedno uz drugo nikako...

Baš tako.

Ja nikad nisam probao, i ne nameravam.

Meni je to čak i gadno
. Verovali ili ne, meni ubija apetit kad treba da jedem, a na stolu piskla sa pikavcima... uvek je sklonim pre nego što počnem s jelom. :mrgreen: S takvim stavom, nema šanse da ću ikad probati duvan.

I ja sam imao takav stav pre nego sto sam poceo aktivno da konzumiram, u pocetku zajebavancija, kasnije uzivanje i potreba, mada se svim pusacima s' vremena na vreme pomalo ogade te cigare i ta njihova navika, al' naravno sve to vrlo brzo prodje...

al znate sta je ona najgora ironija xD
sto ovi proizvodjaci nataknu na paklu slogan koji demantuje pusenje i stave u prodaju
onda to ispada kao da ismejavaju potrosace xD

Moraju po zakonu. Tako da ispada da zakon ismejava proizvodjache. Inache nikad nisam ni zapaljenu cigaru uzeo u ruku, nije da mi se gadi, nego nisam imao potrebu. Ali najvishe me nerviraju komentari: "Kako to da nisi propushio ? "...Kao, to mora, inache nisam regularan tinejdzer ??

Back