lapsi
Iskusan
- Poruka
- 6.159
Ne pristaj mi na muku!Alal mu kofer.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne pristaj mi na muku!Alal mu kofer.
Gledaj to kao na povoljno kupljenu životnu lekcijuNe pristaj mi na muku!![]()
Reći ću: ,,drugome obećala,,Nemoj reći nemam , vec ako te neko pita , reci da si već dala .
Ništa. Ukrao ti kofer.I šta sada?
Kupi novi kofer.Ne znam da li postoji ovakva tema!
Jako sam ljuta!!!
Posudim komšiji u januaru kofer. Iskrsao mu put iznenada i treba mu veći kofer hitno. Ispraznim neke stvarčice, prebrišem i dam mu.
Zaboravim, jer i nije bio na vidnom mjestu.
Danas odlučila da odložim nekakve zimske stvarčice i vidim da ga nema. Sjetim se gdje je. Pošaljem poruku i dobijem odgovor da je on vratio kofer. Ja kao luda ispreturam namještaj, zavirim ispod svakog kreveta, pretražim sve redom i nema ga.
I šta sada?
Sad kešneš desetak hiljada, kupiš novi, dobar kofer, ne kinesko s*anje i ne daš ga nikad više nikome. I ubuduće važne i korisne stvari ne posuđuješ nikomeNe znam da li postoji ovakva tema!
Jako sam ljuta!!!
Posudim komšiji u januaru kofer. Iskrsao mu put iznenada i treba mu veći kofer hitno. Ispraznim neke stvarčice, prebrišem i dam mu.
Danas odlučila da odložim nekakve zimske stvarčice i vidim da ga nema. Sjetim se gdje je. Pošaljem poruku i dobijem odgovor da je on vratio kofer. Ja kao luda ispreturam namještaj, zavirim ispod svakog kreveta, pretražim sve redom i nema ga.
I šta sada?
Nije bio kineski kofer.Sad kešneš desetak hiljada, kupiš novi, dobar kofer, ne kinesko s*anje i ne daš ga nikad više nikome. I ubuduće važne i korisne stvari ne posuđuješ nikome![]()
Nije bio kineski kofer.
Za posuđivanje si u pravu. Nema više ništa ,,na prepad,, Saslušam, pa polako smišljeno odbijem.
Ne znam da li postoji ovakva tema!
Jako sam ljuta!!!
I šta sada?
Kod mene to ne važi. Ja dadoh i ne dobih!Daj i dace ti se.
Posej,pa sacekaj da ti rodi.Kod mene to ne važi. Ja dadoh i ne dobih!![]()
Bez šale sad - ako treba, popričaj s tim susijedom.To je već za batine!![]()
Već sam utvrdila. Kofera nema, pa nema.Bez šale sad - ako treba, popričaj s tim susijedom.
Možda je stvarno vratio, osim ako je poznat kao neki lokalni klošar, ali takvom ne bi ni posudio ništa.
Ukoliko je šibicar, ne zamaraj se.
Kofer k'o kofer, preživjeti ćeš.
Jednostavno odmahni rukom, zato što ti ništa drugo ni ne preostaje, eventualno rastrubi susijedima da je lik klošar.
To naravno ako stvarno utvrdiš da nije vratio.
Znači, susijed ti je prevarant.Već sam utvrdila. Kofera nema, pa nema.
Stariji je čovjek, ali onaj teški mudrov. Zato i neću da tražim nazad. Preboliću nekako.
Nauci se pameti ,skola ,kod nas je sasvim normalno da se stvari ne vracaju , kofer je sitnica kao i knjige ili snimke sa zajednickog godisnjeg odmora np koje kad pozajmis nikad ne dobijes nazad. Ja sam covjeku bio zirant , covjek nije vracao kredit u Holandiji , upisali me u crnu listu , nisam mogao kucu da kupim, da dobijem kreditnu karticu bez koje je veoma tesko putovati.Meni.
Evo poruke: Komšinice ja sam tebi vratio kofer odmah kada sam se vratio sa puta. I ništa više.
Da insistiram, da prećutim i naučim se pameti ili?
Pokucaš mu na vrata / komšije ste . Mislim, ako se dovoljno znate da bi mu pozajmila nešto, valjda i imate slobodu da kažete jedno drugom ako nešto nije u redu.Ne znam da li postoji ovakva tema!
Jako sam ljuta!!!
I šta sada?
Eto sta neljudi mogu uraditi.Sramota.Nauci se pameti ,skola ,kod nas je sasvim normalno da se stvari ne vracaju , kofer je sitnica kao i knjige ili snimke sa zajednickog godisnjeg odmora np koje kad pozajmis nikad ne dobijes nazad. Ja sam covjeku bio zirant , covjek nije vracao kredit u Holandiji , upisali me u crnu listu , nisam mogao kucu da kupim, da dobijem kreditnu karticu bez koje je veoma tesko putovati.